Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik, férfiak, anyukák,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, férfiak, anyukák, apukák! Titeket hogy érintett az, amikor ismerkedés alatt megtudtátok, hogy a kiszemeltnek gyermeke van?

Figyelt kérdés

26 éves egyedülálló nő vagyok, van egy gyermekem.

Fogalmam sincs hogy fogják ezt fogadni, ha majd újra elkezdek ismerkedni.

2018. máj. 14. 12:03
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
75%

Ne haragudj, de a stílusod semmivel sem szalonképesebb, mint azé a kommentelőé, akivel vitázol.

És azért se haragudj senkire, mert azt mondják, hohy felelőtlen vagy, mert igenis az vagy! Te választottad a gyereked apját, senki sem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy pont tőle ess teherbe ilyen fiatalon. Az nem mentség, hogy ő később meggondolta magát, és megfutamodott a feleősségtől. Egy stabil házasságban, ahol ismered a partnered kellőképpen, még ott is előfordul, hogy beüt a mennykő, nemhogy egy tingli-tangli dolognák, ahol 26 éves korodra nemhogy gyerek van, de apuka már nincs is.....

2018. máj. 14. 22:04
 32/34 anonim ***** válasza:
66%

"Egy stabil házasságban, ahol ismered a partnered kellőképpen, még ott is előfordul, hogy beüt a mennykő" => Na itt bukik minden duma a felelőtlenséggel, az életkorral, a kapcsolat hosszával, és minden egyébbel kapcsolatban, mivel a házasság sem garancia semmire. Akkor ennyi erővel minden ember felelőtlen, mert nem lát a jövőbe senki.

A #10-es vagyok amúgy, jól le lettem pontozva, szimplán mert leírtam a saját helyzetem, ami ezek szerint néhányaknak nem tetszett... De kiegészíteném, hogy nekem az első gyerek 10 éves kapcsolatba született (6 és fél év után). Nem egy konkrét dolog miatt lett vége, hanem egy összetett folyamat volt, több tényezővel, kb 4-5 hónap alatt leépült a kapcsolat, nem tudtam vele megbeszélni a helyzetünket, mert kihátrált a téma alól, én meg (nem szépen) kiszálltam.

Az idő + mennyire ismerjük egymást semmire nem biztosíték.

A kérdezőéhez hasonló módon lépett le egy ismerősömnek is az exe. 5 éves kapcsolat volt, a nő terhes lett 30(!!!) évesen. Mikor bejelentette apucinak, az elhúzta a csíkot, és többet nem hallott róla. Szerencséje volt, terhesen talált magának valakit, aki a sajátjaként elfogadta a babát + ugye itt biológiai apuka nem volt jelen, 1 gonddal kevesebb...

2018. máj. 14. 22:24
 33/34 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem sikerülhet.

Barátnőm lánya volt úgy, hogy egy "se vele, se nélküle" kapcsolatban teherbe esett. Persze onnantól már a pasi részéről a "se vele" dolog volt aktuális, és lelépett. A csaj megszülte, anyukájánál lakott addig is, utána a babával is. 26 évesen szült, aztán rá 2 évre találkozott a munkahelyén egy férfival. Pasi tudta a csajtól is, többiektől is (szóval nem volt titok), hogy a csajszinak van egy kislánya. Konkrétan nem dolgoztak állandóan együtt, de a lényeg, hogy tavalyelőtt házasodtak. Azóta közös babájuk is van. A pasi jóképű is, jól is keres, mérnök is, nem is volt elvált sem, lakása is volt már akkor. Szóval ilyen is van.

A lényeg, hogy az első pillanattól kezdve ne titkold a gyereket. Bármi lehet még. Amúgy egy pasi szerintem könnyebben elfogadja a nő gyerekét, mint egy nő a pasi gyerekét.

2018. máj. 15. 12:38
 34/34 anonim ***** válasza:
Ezt csak akkor fogod megtudni mikor elkezdesz ismerkedni. De szerintem fog az menni. Ne érezd ettől kevesebbnek magad ne legyen kevesebb önbizalmad. Te akkor is az vagy ki voltál csak van egy gyereked. Akik ezért leírtak téged nincs igazuk,mert büszke lehetsz magadra h egyedül is kiállsz a gyerekedért,és nem dobtad el magadtól. Egyáltalán nem vagy felelőtlen pont fordítva aki egyedül nevel gyereket szerintem nem felelőtlen!!!!! Tudod akik itt nagy száját nyitottak azoknak biztos hogy nincs gyerekük,amivel nincs semmi baj csak akkor ne támadják le azt akinek van. Ha ismerkedsz mindjárt mond is el h van gyereked meglátod majd h nem mindenki ítél el ezért sőt pont fordítva.Akinek kellesz az elfogadja a helyzetedet és nem fogja a gyerekkel sem éreztetni h ö nem saját gyerek. Az biztos hogy nem lesz könnyű dolgod de sok ember szereti a gyerekek.
2018. máj. 16. 00:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!