Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik, férfiak, anyukák,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, férfiak, anyukák, apukák! Titeket hogy érintett az, amikor ismerkedés alatt megtudtátok, hogy a kiszemeltnek gyermeke van?

Figyelt kérdés

26 éves egyedülálló nő vagyok, van egy gyermekem.

Fogalmam sincs hogy fogják ezt fogadni, ha majd újra elkezdek ismerkedni.

2018. máj. 14. 12:03
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
40%

"Nem 16 vagyok hanem 26, azért ebben a korban már sok nőnek van gyermeke. Életem legjobb döntése volt."

Igen, ebben a korban tényleg van már néhány nőnek gyereke, de ebben a korban azért jócskán ott illene lennie apukának is a családban. Mivel viszont nálad nincs ott, jogos a felvetés, hogy mennyire vagy megbízható, felelősségteljes, stb.... egy érett/értelmes nő ugyanis nem 1-2 évre vagy a gyerek összedobására választ társat magának.

Ebben a korban pedig nagyon sok olyan nő is van, aki befejezte az egyetemet, munkát keresett, és épp egy stabil élet kialakításán dolgozik.

Na, nekem inkább ilyen kellene, mint egy felelőtlen kisgyermekes.

2018. máj. 14. 12:51
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Nálam teljesen kizáró ok. Egyrészt nem akarok másnak a gyerekével együtt lenni, másrészt kötöttségekkel jár, a gyereket látogatni fogja az igazi apja, a szülei, úgy kell majd programot szervezni, stb.

28F

2018. máj. 14. 12:59
 13/34 anonim ***** válasza:
21%
Aki beléd szeret az pont le fogja szarni... Rengeteg kisgyermekes anyuka talál magának párt!
2018. máj. 14. 13:11
 14/34 anonim ***** válasza:
26%

Kedves 11-es. El vagy szerintem egy kicsit tévedve. Egyrészt bárkinek alakulhat úgy az élete,hogy váratlan pillanatban válljon egyedülállóvá. Unokatesóm párja például meghalt amikor 2 éves volt a gyerekük. Szóval gondolkodjál mielőtt a szavakkal dobálózol, miközben fogalmad sincs a körülményekről....

Kedves Kérdező!

Mint látod a válaszokat is,kevés az elfogadó ember. Nehéz lesz,de szerintem fogsz találni olyat,akinek úgy ahogy vagy,gyerekkel együtt kelleni fogsz.

Szerencse kérdése is,de egyébként a fent említett unokatesóm,az oviban ismerkedett össze egy elvált Apukával,akivel azóta is,évek óta együtt vannak. Azóta van egy közös gyerek is. ;-)

Sok sikert kívanok!

2018. máj. 14. 13:12
 15/34 A kérdező kommentje:

11-es.. Légyszi másold be azt a mondatom is, ahol említettem arról bármit is, hogy miért vagyok egyedülálló és ki hagyott ott kit, vagy egyáltalán mi történt az én életemben. De ezt nem Veled fogom megtárgyalni.

Miből gondolod, hogy felelőtlen lennék? Ha valakinek gyereke van és egyedül neveli, akkor az már felelőtlenség?

2018. máj. 14. 13:35
 16/34 anonim ***** válasza:
27%
Kedves 14-es! Akinek meghal a férje, annak egy kisgyerek mellett nem a pasizás lesz a legnagyobb gondja. Szóval nyugodtan gondolkodhatsz te is egy kicsit, nem fog fájni.
2018. máj. 14. 13:35
 17/34 A kérdező kommentje:

Kretén vagy.. Szóval akinek gyereke van és egyedülálló, az felelőtlen.

Akinek gyereke van és meghalt a párja, soha életében nem lehet párja?😲

Még jó, hogy nem mindenki ilyen bunkó, mint Te vagy. 🤣

2018. máj. 14. 13:43
 18/34 anonim ***** válasza:
16-os,és honnan tudod,hogy mióta van egyedül? 😡 Helyedben már rég kussolnék...
2018. máj. 14. 14:02
 19/34 anonim ***** válasza:
66%

Még 24 éves vagyok,nincsen gyerekem,de nem tudnék összejönni 30 éves korom előtt olyan hapsival,aki már apuka.

Egyelőre úgy érzem,nem tudnám a más gyerekének a hülyeségeit elfogadni,a szemét mostoha szerepe se hiányzik.

30 fölött már azt mondom,jól van,addigra úgyis lesz nekem is gyerekem,ha minden jól megy,úgyhogy egy szavam se lenne.

Igaz,nő vagyok,de lassan érintett a dologban.

2018. máj. 14. 14:05
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerű helyzetben voltam, mert mi a gyerekeink révén ismerkedtünk meg a férjemmel. Előbb ismertük egymás gyerekeit, mint egymást.
2018. máj. 14. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!