Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik, férfiak, anyukák,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, férfiak, anyukák, apukák! Titeket hogy érintett az, amikor ismerkedés alatt megtudtátok, hogy a kiszemeltnek gyermeke van?

Figyelt kérdés

26 éves egyedülálló nő vagyok, van egy gyermekem.

Fogalmam sincs hogy fogják ezt fogadni, ha majd újra elkezdek ismerkedni.

2018. máj. 14. 12:03
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem sokaknál egyáltalán nem kizáró ok, sokaknál igen. Ismerek jópár pozitív példát, szóval biztosan fogsz találni :) Nekem viszont nem fért bele soha, ha a randi közepén tudtam meg, hogy a pasinak gyereke van, abban a percben álltam fel és hagytam ott. Pláne akkor, ha nem is látogatta.
2018. máj. 14. 15:10
 22/34 anonim ***** válasza:
60%

Milyen korosztályban szeretnél társat találni?

Én így 24 évesen nem tudnék összejönni ilyen lánnyal, mert egyrészt még munkám, saját lakásom sincs, másrészt még nem állok készen a gyereknevelésre. De később, ha ez megváltozik, és nagyon szimpatikus lennél, nem zárnám ki azzal a feltétellel, hogy vállalnád, hogy én szeretnék még egy saját gyereket is.

2018. máj. 14. 15:46
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Én nem akarok gyereket, emiatt nem ismerkednék ilyen férfival, de ez én vagyok. Sokan meg szeretnének családot.

27N

2018. máj. 14. 15:56
 24/34 anonim ***** válasza:
38%
“Szóval akinek gyereke van és egyedülálló, az felelőtlen” - igen, pontosan! Rosszul választott, vagy alkamatlan párkapcsolatra, neadj’isten “elfelejtette” szedni a bogyót... igen, van olyan, hogy a gyerek apja meghal, kb. 100-ból egyszer, szal hagyjuk már... egy huszonéves csitri, amennyiben egyedülálló anya, vmit rohadtul elqrt, ennek fényében sokan nem kezdenénk vele. Ez van, fogadd el, anyuci! Elbhasztad...
2018. máj. 14. 19:35
 25/34 anonim ***** válasza:
Bár az előző válasz hangnemével nem értek egyet, az történelmi tény, hogy a 100 évvel ezelőtti viszonyokhoz képest valóban elenyésző azon esetek száma, ahol a férj és apa ilyen fiatal korban meghalt.
2018. máj. 14. 19:48
 26/34 A kérdező kommentje:
De amíg nem tudod a hátterét, addig miért ítélkezel mások felett? Ki vagy Te, hogy így beszélj mással?
2018. máj. 14. 20:01
 27/34 A kérdező kommentje:

Nem érzem magam csitrinek, az voltam kb 10 évvel ezelőtt.

De nagyon okos vagy, kérlek mesélj még, figyelek. 🤓

2018. máj. 14. 20:03
 28/34 anonim ***** válasza:
57%

De jó, hogy egyedül az anya a felelős mindenért, tök mind1, mi volt az ok, a háttér, szarni rá, az apa meg ugyanúgy élje tovább az életét, őt nem ítéli el senki, a nő választotta...

Akkor az összes olyan kérdésnél, ahol pasik picsognak, hogy x nő hogy elbánt velük, ott miért nem jön ez a nagy egyetértés, hogy ők választották a nőt, viseljék a következményeket?

2018. máj. 14. 20:50
 29/34 anonim ***** válasza:
Utolsó:magyar mentalitás,ugyebár,mindenért az áldozat a hibás.
2018. máj. 14. 21:01
 30/34 A kérdező kommentje:

Azok az anyák a felelőtlenek, akik már sokadjára mennek abortuszra, mert képtelenek védekezni. Azok is felelőtlenek, akik a sokadik gyereket szülik a semmibe, aztán éhezik a szerencsétlen, mert az anyja, apja arra sem képes, hogy eltartsa a családját. Ők mind felelőtlen nők.

Én nem önszántamból lettem egyedülálló, és a gyerekhez is két ember kellett. Elmondom Neked kedves okos válaszoló, aki mindent jobban tudsz, hogy a párommal mind a ketten nagyon örültünk annak amikor teherbe estem, csak aztán amikor rájött hogy ez mekkora felelősséggel is jár, egyik napról a másikra ott hagyott.

Én így is megteszek mindent a gyerekemért, előtte dolgoztam, nem itthon vakartam a csúnyám.. A csitri szó rám pont nem vonatkozik.

De neki is megfogom tanítani, hogy ilyen bunkókkal mint Te is vagy, szóba se álljon.

Mert a Te fajtád már akkor lenézi az embert, mielőtt tudná a hátterét a dolgoknak és okoskodik, holott rohadtul nincs igaza.. Csak saját magadat járattad le.. Az alja nép vagy, kívülről ítélsz.

2018. máj. 14. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!