Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, férfiak, anyukák, apukák! Titeket hogy érintett az, amikor ismerkedés alatt megtudtátok, hogy a kiszemeltnek gyermeke van?
26 éves egyedülálló nő vagyok, van egy gyermekem.
Fogalmam sincs hogy fogják ezt fogadni, ha majd újra elkezdek ismerkedni.
Milyen korosztályban szeretnél társat találni?
Én így 24 évesen nem tudnék összejönni ilyen lánnyal, mert egyrészt még munkám, saját lakásom sincs, másrészt még nem állok készen a gyereknevelésre. De később, ha ez megváltozik, és nagyon szimpatikus lennél, nem zárnám ki azzal a feltétellel, hogy vállalnád, hogy én szeretnék még egy saját gyereket is.
Én nem akarok gyereket, emiatt nem ismerkednék ilyen férfival, de ez én vagyok. Sokan meg szeretnének családot.
27N
Nem érzem magam csitrinek, az voltam kb 10 évvel ezelőtt.
De nagyon okos vagy, kérlek mesélj még, figyelek. 🤓
De jó, hogy egyedül az anya a felelős mindenért, tök mind1, mi volt az ok, a háttér, szarni rá, az apa meg ugyanúgy élje tovább az életét, őt nem ítéli el senki, a nő választotta...
Akkor az összes olyan kérdésnél, ahol pasik picsognak, hogy x nő hogy elbánt velük, ott miért nem jön ez a nagy egyetértés, hogy ők választották a nőt, viseljék a következményeket?
Azok az anyák a felelőtlenek, akik már sokadjára mennek abortuszra, mert képtelenek védekezni. Azok is felelőtlenek, akik a sokadik gyereket szülik a semmibe, aztán éhezik a szerencsétlen, mert az anyja, apja arra sem képes, hogy eltartsa a családját. Ők mind felelőtlen nők.
Én nem önszántamból lettem egyedülálló, és a gyerekhez is két ember kellett. Elmondom Neked kedves okos válaszoló, aki mindent jobban tudsz, hogy a párommal mind a ketten nagyon örültünk annak amikor teherbe estem, csak aztán amikor rájött hogy ez mekkora felelősséggel is jár, egyik napról a másikra ott hagyott.
Én így is megteszek mindent a gyerekemért, előtte dolgoztam, nem itthon vakartam a csúnyám.. A csitri szó rám pont nem vonatkozik.
De neki is megfogom tanítani, hogy ilyen bunkókkal mint Te is vagy, szóba se álljon.
Mert a Te fajtád már akkor lenézi az embert, mielőtt tudná a hátterét a dolgoknak és okoskodik, holott rohadtul nincs igaza.. Csak saját magadat járattad le.. Az alja nép vagy, kívülről ítélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!