Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik, férfiak, anyukák,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, férfiak, anyukák, apukák! Titeket hogy érintett az, amikor ismerkedés alatt megtudtátok, hogy a kiszemeltnek gyermeke van?

Figyelt kérdés

26 éves egyedülálló nő vagyok, van egy gyermekem.

Fogalmam sincs hogy fogják ezt fogadni, ha majd újra elkezdek ismerkedni.

2018. máj. 14. 12:03
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
51%
Haat szarul szerintem ebben a korban
2018. máj. 14. 12:30
 2/34 anonim ***** válasza:
88%
Nálam kizáró ok. Akinek magának is van gyereke, azt vlsz kevésbé fogja zavarni.
2018. máj. 14. 12:31
 3/34 A kérdező kommentje:
Ebben a korban? 😀 És miért? Nem 16 vagyok hanem 26, azért ebben a korban már sok nőnek van gyermeke. Életem legjobb döntése volt.❤️
2018. máj. 14. 12:33
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Lenyeg hogy elejen kell tisztazni, ha netes tarskereses, kiirni. En nem nevelnem mas gyereket, de embere valogatja.
2018. máj. 14. 12:34
 5/34 anonim ***** válasza:
43%
Mai pasik 25 korul nem ez a cel..35-40 korul jobban el fogadjak a pasik
2018. máj. 14. 12:36
 6/34 peca1000 ***** válasza:
100%
Ha az adatlapodon már előre közlöd, (saját érdekedben ajánlott) akkor nem lesz meglepetés, és olyan fog írni neked, akit ez nem zavar. De ha nem írod oda, és csak élőbe szembesül vele, hogy van, akkor akit ez zavar, ott fog hagyni már a randin.
2018. máj. 14. 12:37
 7/34 A kérdező kommentje:

Természetesen sose titkolnám el.

Ha nem fogadják el, akkor inkább maradok egyedül, mint a gyerekemről lemondjak. Csupán érdekel kit hogy érint a dolog.

2018. máj. 14. 12:39
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Javítod az esélyeidet, ha nem csak arra vársz, hogy majd rád ír valaki, hanem te is keresed azok társaságát, akiknek szintén van már gyerekük.
2018. máj. 14. 12:43
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Egy szimpla beszélgetés során derült ki, hogy van egy gyermeke. Nem érintett se jól, se rosszul. Viszont mivel én egyáltalán nem szeretnék gyereket, így nem kezdtem el mélyebben belebonyolódni.
2018. máj. 14. 12:45
 10/34 anonim ***** válasza:
31%

Én mindig kiírtam társkeresőn. Persze volt olyan gyökér, aki nem olvasta el, hanem beszélgetés közben derült ki, azt neki állt feljebb, de a 90% látta (nem voltak kevesen) és ennek tudatában folytatódtak a dolgok.

Annyi voltam pont, mint te, mikor lett a jelenlegi kapcsolatom. Tartottam a szülők reakciójától, mivel idősebb is vagyok, mint az 1 szem pici fiúk xD De sose volt ebből gond vagy megjegyzés, hogy van egy meglévő gyerekem. Az meredekebb volt, hogy mikor a szülőkkel találkoztam (külön-külön, mert nem éltek együtt), már úton volt az unokájuk, csak akkor még nem mondtuk el nekik.

2018. máj. 14. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!