Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, férfiak, anyukák, apukák! Titeket hogy érintett az, amikor ismerkedés alatt megtudtátok, hogy a kiszemeltnek gyermeke van?
26 éves egyedülálló nő vagyok, van egy gyermekem.
Fogalmam sincs hogy fogják ezt fogadni, ha majd újra elkezdek ismerkedni.
Természetesen sose titkolnám el.
Ha nem fogadják el, akkor inkább maradok egyedül, mint a gyerekemről lemondjak. Csupán érdekel kit hogy érint a dolog.
Én mindig kiírtam társkeresőn. Persze volt olyan gyökér, aki nem olvasta el, hanem beszélgetés közben derült ki, azt neki állt feljebb, de a 90% látta (nem voltak kevesen) és ennek tudatában folytatódtak a dolgok.
Annyi voltam pont, mint te, mikor lett a jelenlegi kapcsolatom. Tartottam a szülők reakciójától, mivel idősebb is vagyok, mint az 1 szem pici fiúk xD De sose volt ebből gond vagy megjegyzés, hogy van egy meglévő gyerekem. Az meredekebb volt, hogy mikor a szülőkkel találkoztam (külön-külön, mert nem éltek együtt), már úton volt az unokájuk, csak akkor még nem mondtuk el nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!