Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az a férfi magasság, ami már elég ahhoz, hogy egy csaj se utasítsa vissza a pasit?
Csak a 2 méter magas, atomkigyúrt állatoknak van esélye a csajoknál, tessék :D
Viccet félretéve fejlődj abban, amiben tudsz, eddzél, fejleszd a szociális skillejidet (ez utóbbi még a külsőnél is fontosabb faktor) . A magasságodra meg ne is gondolj így, mert a nők rögtön meg is érzik, ha nincsen önbizalmad.
Olyan nincs, hogy ha elérsz egy bizonyos magasságot, akkor már egy csaj sem fog visszautasítani. Nem ezen múlik!
Mindenesetre inkább nálad alacsonyabb lányokkal próbálkozz. Vannak azért elég sokan.
#5: "Olyan nincs, hogy ha elérsz egy bizonyos magasságot, akkor már egy csaj sem fog visszautasítani. Nem ezen múlik! "
Arra gondoltam, hogy a MAGASSÁGA MIATT nem utasít vissza. Szinte sejtettem, hogy lesz aki nem fogja megérteni a kérdést. :D
De tudom én vagyok a hülye, mert így kellett volna feltennem:
"Mekkora az a férfi magasság, ami már elég ahhoz, hogy AMIATT egy csaj se utasítsa vissza a pasit?"
9:
És akiknek túl magas?
Az is ugyanúgy lehet oka a visszautasításnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!