Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak írástudatlan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak írástudatlan, unintelligens férfiak vannak fent a társkeresőkön?

Figyelt kérdés
Csak én fogok ki ilyeneket vagy tényleg nem lehet társkeresőn normális férfiakkal ismerkedni?
2018. máj. 9. 21:40
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

"Na, ezt a logikus gondolatmenetedet fejtsd már ki... Mi köze egy fotónak, még pár adatnak ahhoz, hogy ki ír Rád? Pfff.. :D "

Hát nekem még fotó sem kellett hozzá, anélkül is pontosan látom, hogy pont olyan nő vagy, akitől hányok. Hidd el, ez másoknak is lejön.

2018. máj. 10. 16:20
 42/45 A kérdező kommentje:

#41: a kérdésemre nem válaszoltál.. :D

Mondjuk azért mert nincs értelme annak, amit írtál..

Szerintem meg inkább az jön le itt mindenkinek, hogy te milyen ember vagy, ha ilyen összefüggéstelen dolgokat írogatsz..

Ugyan honnan látnád, hogy milyen vagyok, mi vagy te jós? :D

2018. máj. 10. 17:05
 43/45 anonim ***** válasza:

Hát eszt kigérem maggamnak!!! Én igenis okoss vagyok és tanúlt és a társkeressön is vagyok!

A Törögg Zultán

2018. máj. 10. 18:14
 44/45 anonim ***** válasza:

31 vagyok.

A társkeresőn mondenkit ismersz?

2018. máj. 11. 02:34
 45/45 anonim ***** válasza:
Kérlek definiáld azt, hogy normális.... én is társkeresőn vagyok és senki nem válaszol általában... ha igen akkor is csak 1-3 szavas mondatokkal.
2018. máj. 11. 20:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!