Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak írástudatlan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak írástudatlan, unintelligens férfiak vannak fent a társkeresőkön?

Figyelt kérdés
Csak én fogok ki ilyeneket vagy tényleg nem lehet társkeresőn normális férfiakkal ismerkedni?
2018. máj. 9. 21:40
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Írj rám itt. :D (Mivel nem tudom, melyik olalon vagy fenn és milyen néven)
2018. máj. 10. 08:29
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Később válaszolok bővebben, de... Miért csak olyan lányok vannak fent, akik állítólag keresik az ,,igazit", és ha egy normális üzenetet kapnak (pl. jómagamtól), arra sem méltatnak hogy válaszoljon, hogy ,,bocs, de nem"? Aztán meg sír-rí a szája, hogy nincs egy normális pasi se a világon... :/

30f

2018. máj. 10. 08:35
 33/45 anonim ***** válasza:
96%
Köszönöm a megtiszteltetést. Két diplomám van és középvezető vagyok. Ezek szerint rosszul döntöttek az egyetemen és a munkahelyemen is. Sorry
2018. máj. 10. 08:52
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Az itteni válaszaid alapján nem csodálkozom, hogy nem ír neked értelmes férfi...
2018. máj. 10. 09:29
 35/45 anonim ***** válasza:
Szerencsére másmilyet is kifogtam.
2018. máj. 10. 09:59
 36/45 anonim ***** válasza:
Mert a normális FÉRFIAKnak nincs szükségük netes társkeresőre.
2018. máj. 10. 10:51
 37/45 A kérdező kommentje:

#25: Nagyon örülök, hogy nincs szükséged társkeresőre, hogy találj nőt magadnak, de akkor nem értem, hogy ide miért is írtál, hiszen ha a Te érvelésed nézzük, hogy Te írástudó vagy és intelligens, Neked nem kell társkeresőn ismerkedni, akkor a többi hozzád hasonló férfi sem teszi... tehát akkor nagyon is helytálló az én kérdésem...

#26: itt a gyk-n miért csak gyufaagyú, megkeseredett férfiak írnak ki hülye, provokáló válaszokat??

#27: Utána kifejtettem azt, hogy miért is gondolom így, tehát csak kiragadtad azt az egy mondatot és neki álltál vádaskodni...

#29: Te is ismeretlenül kezdessz el vádaskodni, ez vajon mire jó?

#30: köszi :)

#31: Most biztosan óriási hibát követek el, de nem fogok így ismeretlenül Rád írni, ne haragudj.. :)

#32: köszi, hogy legalább nem személyeskedtél.. :)

Sajnálom, hogy ilyen nőkkel akadsz össze... valószínű, hogy ők nem is vágynak normális férfira... :/

#34: :D

Na, ezt a logikus gondolatmenetedet fejtsd már ki... Mi köze egy fotónak, még pár adatnak ahhoz, hogy ki ír Rád? Pfff.. :D

#35: Tényleg örülök, hogy neked sikerült..

2018. máj. 10. 10:55
 38/45 anonim ***** válasza:
91%
35# ennek örülok hogy legalább neked nincsenek ilyen problemaid. Normalis ferfinak tartom magam, de pl a munkam miatt eselyem sincs ismerkedni(altalaba 7vegen is dolgozok), pedig itt vagyok 30eves. De majd eljön az én idöm is , talan 40evesen...😕
2018. máj. 10. 12:35
 39/45 anonim ***** válasza:

"Elittárs, Cronos, Randivonal. Prémium tagságra elő kell fizetni"

Már ezerszer elmondtuk itt, hogy kamu regek vannak, ezzel hülyítik az embereket. A pénzre mennek rá. Szerinted jó az, ha 2-3 levél után megtalálod az igazit és nem fizetsz tovább?

Sokszor a lányok kikötése még, hogy 200-300 ezer nettó fizetése legyen, lakhelye 5-10 km belül, utána jön a szem haj körömszín és horoszkóp jegy. Valamint kutyát szereti-e kérdés. Na. ez miatt leszűkíted a kört.

És még ezen szoktam röhögni, hogy van egy 35 éves csaj, most figyeld, keres 29-37 éves hapsit??? Röhög a májam, hát mit akar, 10 éven belül elmegy a menzesze, lecsoffad a pinája. Még fiatalabbat akar. 35 éves csajhoz 43-55 éves fickó való. Borzasztó vénnek néznek ki a csajok 35 évesen, szarkalábas. A 40 éves meg mamókának.

2018. máj. 10. 15:26
 40/45 anonim ***** válasza:

10-12???

40-50-60 inkább...

Abban viszont igazad van, hogy nem kap egy választ sem --> leregisztrál

2018. máj. 10. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!