Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak írástudatlan, unintelligens férfiak vannak fent a társkeresőkön?
A Badoo szexpartnerkereső, először is, mint a Tinder. Másrészt pedig ha a férfi dolga, akkor ne rinyálj, mert így 50%-al csökkented az esélyét, hogy normális pasast találj. Így max azokkal van esély megismerkedni, akik rád találnak/írnak.
Ha passzív vagy, csak fogadni tudsz próbálkozásokat és egy intelligensebb férfi 3x is megfontolja, hogy kivel ismerkedik. :)
Az a baj, hogy mindenki mást mond... Valaki szerint jó a Badoo, mások szerint szexpartner kereső.. :)
Hát, akkor milyen más oldal van egyébként, ami használható?
#16: Nem arról van szó, hogy nem haladok a korral...csak, ha egy nő ír a férfira, akkor majd azt mondjátok, hogy biztosan könnyűvérű, vagy nem is tudom, hogy mi fordul még meg ilyenkor a fejetekben.. :D
#17: 31
"ha egy nő ír a férfira, akkor majd azt mondjátok, hogy biztosan könnyűvérű, vagy nem is tudom, hogy mi fordul még meg ilyenkor a fejetekben.. :D"
Ez egész egyszerűen nem igaz. Ha szimpatikus, akkor akkor is az lesz, ha ő írt rám, ha nem, akkor meg akkor se fogok akarni járni vele, ha én kezdeményeztem.
"Így max azokkal van esély megismerkedni, akik rád találnak/írnak. "
Itt az egyik lényege a netes társkeresés bugyrának. Hiszen több tízezer találatot senki nem néz át egy huzamban, vagy szűr akár lakhelykörzet, stb alapján.
Szóval igazad van abban, hogy azért a tökösebb férfiak igenis vegyék a fáradságot, és írjanak a nőkre, de a fentit is vedd figyelembe. Nem is kell feltétlenül írnod annak akinek a fényképe és/vagy az infó a lapjáról szimpatikus, egy like, vagy akármi is van ezeken az oldalakon elég lehet, hogy felkeltsd a figyelmét. Aztán meglátod, tud-e írni és mennyire van agya is.
Érdemes megpróbálni más társkeresőket is, persze igaz, a prémium tagság nincs ingyen sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!