Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak írástudatlan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak írástudatlan, unintelligens férfiak vannak fent a társkeresőkön?

Figyelt kérdés
Csak én fogok ki ilyeneket vagy tényleg nem lehet társkeresőn normális férfiakkal ismerkedni?
2018. máj. 9. 21:40
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
27%
Mert a normálisak nagy részét már elüldöztétek...
2018. máj. 9. 22:03
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak ilyenek vannak, de tény, hogy sok van belőlük... a netes társkeresők nekem eddig nem jöttek be.
2018. máj. 9. 22:04
 13/45 anonim ***** válasza:
82%
A badoo pocsék.
2018. máj. 9. 22:06
 14/45 anonim ***** válasza:
84%

A Badoo szexpartnerkereső, először is, mint a Tinder. Másrészt pedig ha a férfi dolga, akkor ne rinyálj, mert így 50%-al csökkented az esélyét, hogy normális pasast találj. Így max azokkal van esély megismerkedni, akik rád találnak/írnak.

Ha passzív vagy, csak fogadni tudsz próbálkozásokat és egy intelligensebb férfi 3x is megfontolja, hogy kivel ismerkedik. :)

2018. máj. 9. 22:09
 15/45 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy mindenki mást mond... Valaki szerint jó a Badoo, mások szerint szexpartner kereső.. :)

Hát, akkor milyen más oldal van egyébként, ami használható?

2018. máj. 9. 22:21
 16/45 peca1000 ***** válasza:
67%
Még egy nő, aki nem halad a korral. Írj rá arra aki tetszi, különben elhalásszák előled a normális pasikat olyan csajok, akik rá mernek írni. Ja és Elittárs, Cronos, Randivonal. Prémium tagságra elő kell fizetni (igen, áldoznod kell rá, különben nem tudtok egymásra írni, és normálisan használni).
2018. máj. 9. 22:22
 17/45 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy?
2018. máj. 9. 22:23
 18/45 A kérdező kommentje:

#16: Nem arról van szó, hogy nem haladok a korral...csak, ha egy nő ír a férfira, akkor majd azt mondjátok, hogy biztosan könnyűvérű, vagy nem is tudom, hogy mi fordul még meg ilyenkor a fejetekben.. :D

#17: 31

2018. máj. 9. 22:32
 19/45 anonim ***** válasza:

"ha egy nő ír a férfira, akkor majd azt mondjátok, hogy biztosan könnyűvérű, vagy nem is tudom, hogy mi fordul még meg ilyenkor a fejetekben.. :D"

Ez egész egyszerűen nem igaz. Ha szimpatikus, akkor akkor is az lesz, ha ő írt rám, ha nem, akkor meg akkor se fogok akarni járni vele, ha én kezdeményeztem.

2018. máj. 9. 22:43
 20/45 anonim ***** válasza:
100%

"Így max azokkal van esély megismerkedni, akik rád találnak/írnak. "

Itt az egyik lényege a netes társkeresés bugyrának. Hiszen több tízezer találatot senki nem néz át egy huzamban, vagy szűr akár lakhelykörzet, stb alapján.

Szóval igazad van abban, hogy azért a tökösebb férfiak igenis vegyék a fáradságot, és írjanak a nőkre, de a fentit is vedd figyelembe. Nem is kell feltétlenül írnod annak akinek a fényképe és/vagy az infó a lapjáról szimpatikus, egy like, vagy akármi is van ezeken az oldalakon elég lehet, hogy felkeltsd a figyelmét. Aztán meglátod, tud-e írni és mennyire van agya is.

Érdemes megpróbálni más társkeresőket is, persze igaz, a prémium tagság nincs ingyen sehol.

2018. máj. 9. 22:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!