Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak írástudatlan, unintelligens férfiak vannak fent a társkeresőkön?
Figyelt kérdés
Csak én fogok ki ilyeneket vagy tényleg nem lehet társkeresőn normális férfiakkal ismerkedni?2018. máj. 9. 21:40
1/45 anonim válasza:
Nemcsak ilyenek vannak fent. Ha nem kizárólag a tökéletes arcú, kigyúrt, magas férfiak üzeneteit olvasnád el, te is tisztában lennél ezzel.
2/45 anonim válasza:
Én nem ilyen vagyok, mégis társkeresőn leltem a páromra. :) Zsák a foltját, azt mondják. Valamiért nyilván az ilyen majmokhoz vonzódsz, legyen az külső vagy belső jegy. Bár gyanítom külső, hisz ha kiábrándít a műveletlenség, valószínűleg csak a külsőre mentél első körben.
3/45 anonim válasza:
#1 Ez most azt jelenti, hogy a tökéletes arcú, kigyúrt, magas férfiak írástudatlanok és unintelligensek? Ajaj, ebből már nem jössz ki jól :D
4/45 A kérdező kommentje:
Hát, képzeld el, hogy számomra nem a külsőségek a legfontosabbak.. szóval mindenki levelét elolvasom...
2018. máj. 9. 21:46
5/45 anonim válasza:
Sokan ilyenek, hiába normális külsejűek. Aki meg kifinomult stílusú, az hiába az, ha taszító a külseje. Aki mindkettőben jó, annak meg nincsen szüksége társkeresőre.
6/45 A kérdező kommentje:
Én nem értem, hogy miért általánosítotok...nem mindenki a modell kinézetű pasikra bukik, ezt miért ilyen nehéz felfogni? Én csak azt szeretném, ha találkoznék legalább egy normális férfival, hogy tudjam, hogy létezik ilyen.. :)
2018. máj. 9. 21:50
7/45 anonim válasza:
De mi lenne ha Te írnál olyannak aki szimpatikus? :D Ésszerűbb lenne, mint a kínálatból válogatni...
8/45 A kérdező kommentje:
#5:
Tehát aki mindkettőben jó, az csak élőben ismerkedik? Hát, ez elég érdekes... :)
2018. máj. 9. 21:53
10/45 A kérdező kommentje:
#7: Hát nem is tudom, de én azt gondolom, hogy a férfi legyen a kezdeményező... :D
#9: A Badoo-n...
2018. máj. 9. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!