Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak írástudatlan, unintelligens férfiak vannak fent a társkeresőkön?
Egy normális férfi felmegy egy ilyen társkeresőre, ráír 10-12 nőre, azok közül egy sem válaszol és leregisztrál.
Kb. ennyi.
"Miért csak írástudatlan, unintelligens férfiak vannak fent a társkeresőkön?"
Khm, a nagy számok törvénye alapján elég furcsa lenne, ha csak írástudatlan és unintelligens emberek lennének fent társkeresőn. Nagyjából pont olyan férfiak vannak fent ezeken az oldalakon, mint nők.
Személy szerint írástudó vagyok, imádok olvasni és intelligensnek tart a környezetem. Nincs szükségem társkeresőkre, eddig mindig találtam lazább és komolyabbra is lányt a környezetemben vagy facebookon.
"Hát nem is tudom, de én azt gondolom, hogy a férfi legyen a kezdeményező... :D "
Ez egy nagy hülyeség! Ha valaki szimpatikus, miért nem lehet lépni? Ja, ...mert Te megteheted, hogy válogassál királykisasszony? Ja nem. Két párkapcsolatom is úgy lett, hogy a lány írt nekem. Az egyik építészmérnök volt, a másik óvónő, na...minek a színjáték? Tavaly kerékpározás közben szólított le egy két! lány, mert meg mertem előzni őket és elkezdtek versenyezni velem. Hidd el, észrevennéd a normális férfiakat, ha akarnád. ;) Üdv. 37 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!