Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak írástudatlan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak írástudatlan, unintelligens férfiak vannak fent a társkeresőkön?

Figyelt kérdés
Csak én fogok ki ilyeneket vagy tényleg nem lehet társkeresőn normális férfiakkal ismerkedni?
2018. máj. 9. 21:40
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
93%
"Én nem értem, hogy miért általánosítotok" De te is általánosítottál...
2018. máj. 9. 23:02
 22/45 A kérdező kommentje:
Igazából megéri azt a (gondolom) pár ezer forintot kifizetni a tagságra... szóval azon ne múljon, az igaz.. :)
2018. máj. 9. 23:11
 23/45 A kérdező kommentje:
Én a kapott üzenetek alapján általánosítottam...nem ismeretlenül alkottam véleményt a másik emberről...
2018. máj. 9. 23:13
 24/45 anonim ***** válasza:
91%

Egy normális férfi felmegy egy ilyen társkeresőre, ráír 10-12 nőre, azok közül egy sem válaszol és leregisztrál.

Kb. ennyi.

2018. máj. 9. 23:19
 25/45 anonim ***** válasza:
95%

"Miért csak írástudatlan, unintelligens férfiak vannak fent a társkeresőkön?"

[link]

Khm, a nagy számok törvénye alapján elég furcsa lenne, ha csak írástudatlan és unintelligens emberek lennének fent társkeresőn. Nagyjából pont olyan férfiak vannak fent ezeken az oldalakon, mint nők.

Személy szerint írástudó vagyok, imádok olvasni és intelligensnek tart a környezetem. Nincs szükségem társkeresőkre, eddig mindig találtam lazább és komolyabbra is lányt a környezetemben vagy facebookon.

2018. máj. 10. 02:45
 26/45 anonim ***** válasza:
81%
itt a gyk-n miért csak gyufaagyú, megkeseredett nők írnak ki hülye, provokáló kérdéseket...?
2018. máj. 10. 02:53
 27/45 TTP80 ***** válasza:
100%

"Hát nem is tudom, de én azt gondolom, hogy a férfi legyen a kezdeményező... :D "

Ez egy nagy hülyeség! Ha valaki szimpatikus, miért nem lehet lépni? Ja, ...mert Te megteheted, hogy válogassál királykisasszony? Ja nem. Két párkapcsolatom is úgy lett, hogy a lány írt nekem. Az egyik építészmérnök volt, a másik óvónő, na...minek a színjáték? Tavaly kerékpározás közben szólított le egy két! lány, mert meg mertem előzni őket és elkezdtek versenyezni velem. Hidd el, észrevennéd a normális férfiakat, ha akarnád. ;) Üdv. 37 F

2018. máj. 10. 05:35
 28/45 anonim ***** válasza:
Még a parom.hu is normálisabb a Badoo-nál.
2018. máj. 10. 07:17
 29/45 anonim ***** válasza:
12%
Hazudsz. Nincs olyan nő, akinek ne a külsőségek lennének a legfontosabbak, ahogy olyan sincs, aki mindenkinek a levelét elolvasná.
2018. máj. 10. 07:31
 30/45 anonim ***** válasza:
Az biztos hogy nem igazán van normális.
2018. máj. 10. 08:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!