Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez unintelligens szokás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez unintelligens szokás?

Figyelt kérdés
A ferfi (33 eves) akivel randizok, naponta 4-5 posztot oszt meg az idovonalan. Csak szerintem gyerekes, magamutogato viselkedés ez? Egybkeng rendben lenne a pasi, de ez nekem fura.
2017. jan. 2. 10:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
En nem posztolgatok, de ebben semmi kivetnivalot nem latok. Persze attol is fugg, miket oszt meg. 36N
2017. jan. 2. 10:52
 2/16 Sunshinedoll ***** válasza:
80%
Nem tudom, attól függ, milyen posztok. Mondjuk ha napi 4 tibiatyás mémet oszt meg, nem igazán tudnám komolyan venni :D
 3/16 anonim ***** válasza:
28%
szánalmas, kellenek a lájkok, különben nem teljes az élete. Biztos jó munkahelye van ha ilyenekre is ráér...
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire zavar, akkor miért nem hagyod békén? Egyébként én ismerek olyat, aki óránként posztol ki ennyit, amennyit ő egy nap alatt.
2017. jan. 2. 10:54
 5/16 anonim ***** válasza:
82%
Ha ennyire zavar, akkor minek foglalkozol vele?
2017. jan. 2. 10:55
 6/16 A kérdező kommentje:
En nem a közösségi oldalakon elem az életem. Ha nagyobb csaladi vagy baráti összejövetel van, netan nyaralás stb., persze,osszuk meg mindenkivel (bar én ezeket sem szoktam), de o pont ezeket a Tibi atyas okosságokat tolja.
2017. jan. 2. 10:56
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez ezredrangu dolog. Ha ez az egy kivetnivalo van benne, akkor kar veszni hagyni. Ennel millioszor gazabb dolgok vannak. Lehet, h BKV-n telorol facebook-olgat. Ok, olvashatna Dosztojevszkijt is a buszon, de akkor sem tartanam ezt gondnak. De ez en vagyok, mindenki a maga izlese szerint valaszt.
2017. jan. 2. 11:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Van rosszabb ennél :D Ülök a buszon mellettem az plázaribi "szelfizget" meg tölti fel a remek "a buszon" című képeit.

Vazze...

2017. jan. 2. 11:34
 9/16 anonim ***** válasza:

Attól függ miket osztogat meg. Hogy kinek mi a normális az elég szubjektív. Engem pl a tibi atyás dolgok nem zavarnának, a magánéleti dolgok jobban szúrják a szemem (pl kiírja hogy épp rántott húst eszik) Egy két nagyobb családi esemény még nem gond, de azért vannak határok:)

Ha téged zavar egy ilyen, akkor szerintem jobb ha továbbállsz.

2017. jan. 2. 11:35
 10/16 anonim ***** válasza:
90%
Ennél nagyobb baj sose legyen egy pasival se! ;)
2017. jan. 2. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!