Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez unintelligens szokás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez unintelligens szokás?

Figyelt kérdés
A ferfi (33 eves) akivel randizok, naponta 4-5 posztot oszt meg az idovonalan. Csak szerintem gyerekes, magamutogato viselkedés ez? Egybkeng rendben lenne a pasi, de ez nekem fura.
2017. jan. 2. 10:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%

Apám nagy dürhő állat, mindig azt rakja ki, hogy épp milyen sört vedel. Értelmes "nyami" képaláírással aztán kommentekben "poénkodnak" a többi alkoholistával. Szerencsére fogynak, mert a legtöbb nem éri meg az 55-öt se.

Remélem ő se lesz kivétel. (most 54).

2017. jan. 2. 12:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem "gáz", ha valaki folyton posztolgat a fb-n. De az legalább olyan "gáz", ha valaki folyton mások posztjait (meg hogy ki hányszor és mit posztol) vizslatja. No igen, a fb-generáció. Aztán meg jön a sírás-rívás, hogy X.Y. miért lájkol meg miért nem lájkol... Jééézusom!!! :)
2017. jan. 2. 12:28
 13/16 anonim ***** válasza:
33 eves a pasi. Nem fb generacio.
2017. jan. 2. 12:46
 14/16 anonim ***** válasza:

18 evesen nem csinalom ezt, kint van rolam 4-5 kep hogy tudjak ki vagyok es ennyi, ez az egesz megosztasos dolog szerintem hulyeseg.. De ismerek en is jpval idosebbeket akik ezt teszik, biztosfiatalosnak akarjak magukat feltuntetni.

18F

2017. jan. 2. 14:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem az egyáltalán nem vizslatás, ha néha megnézem az idővonalat és egyszerűen szemet szúr hogy már megint olyat osztott meg, amihez hasonlókat már korábban is.

A facebook amúgy is közösségi oldal, van aki megoszt van aki csak nézelődik van aki muszájból van fent és nem érdekli mit csinálnak mások...

2017. jan. 2. 20:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem. Egyszerűen máshogy tekint a facebook-ra, mint te! Én szeretem megosztani, ami tetszik. Zenéket, videókat, idézeteket. A párom havonta feltesz egy képet, hogy jártunk valahol vagy ír egy politikai elemézést. :) Kinek mi... Ettől egyikünk sem lesz unintelligensebb a másiknál.
2017. jan. 3. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!