Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó, csendes fiúk, miért nem értitek meg, hogy a nők a határozott férfiakat szeretik?
Kérdező, ne általánosíts! :-)
Vannak nők - mint én is -, akik a határozott férfiakat szeretjük, különböző okokból - én pl. azért, mert egy visszahúzódót megennék reggelire, mert én is határozott vagyok nőben, de nem akarom a páromat irányítani.
És vannak nők, akik jól érzik magukat a visszahúzódó férfiakkal is, mert nekik meg ők vonzók valamiért.
Probléma inkább abból van, ha nem hozzá passzolóval próbálkozik valaki, és akkor utasítsd vissza normálisan a másikat, meg fogadd normálisan az elutasítást.
Mária Magdolna esetét csak a mostani ateista világ találta ki, hogy házasságon kívül csinálták.
Az emberiségben benne van, hogy az ég világon mindent meg akar cáfolni, az ellenkezés mesterei. Jézussal is végig ellenkezett mindenki, nem akarták elfogadni, hogy ő Istentől való.
A csendes fiúkkal is az a baj, hogy elfogadnak mindent, jóakaratúak, kedvesek, stb. Ez kinek tetszik? Senkinek.
Jézus is mondta: "Ha gyűlöl titeket a világ, tudjátok meg, hogy engem előbb gyűlölt, mint titeket." "Aki engem gyűlöl, gyűlöli az én Atyámat is."
Szerintem a csendes lányokat is gyűlölik általában. Van egy nagyon aranyos csaj, szótlan, kedves. Férjnél van, úgy beszél vele a férje mint kocsis a lovával.
Utálom az ilyen embereket, akik elolvasnak 2 csernus könyvet, és pszichoterapeutának hiszik magukat.
Légy őszinte magadhoz, neked egyáltalán nem a segítés volt a célod, hanem hogy a földön fekvő emberekbe belerúghass egyet, aztán elégedetten sóhajtsál egyet, hogy milyen szánalmasak is ők, és te mennyivel jobb vagy náluk.
PUA :D Csernus :D
Még a szakma is kiröhögi ezeket, 40 éves háziasszonyoknak mondjuk jó, van mit osztogatni a facebookon, csernusnak én úgy hallottam ráadásul más írja a könyveit.
Ha a valódi pszichológia érdekel olvass Freud-ot, Jung-ot, Csíkszentmihályit vagy Feldmárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!