Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó, csendes fiúk, miért nem értitek meg, hogy a nők a határozott férfiakat szeretik?
Én el tudom őket fogadni, bár időnként zavaró, hogy mindig siránkoznak, meg amúgy jó lenne nekik segíteni, csak nem lehet. A tanácsokra azt mondják, hogy hülyeség, nem lehet velük szót érteni.
De egyébként Csernus Imrének nagyon jó anyagai vannak, azokból sokat lehet tanulni.
Amúgy meg egyet nem értek:
ezek az emberek rájöttek már arra, hogy ahhoz hogy nőhöz jussanak változtatniuk kellene? Tehát: tudatosan döntöttek úgy, hogy inkább megmaradnak abban az állapotban, amiben most vannak?
Mert siránkozni mindig könnyebb mint személyiséget fejleszteni. Én is alapvetően visszahúzódó típus voltam, de miután 7 évig tanultam PUA-t, eljártam társaságokba még akkor is ha nem volt kedvem, mára egy érdekes személyiségű, szociális ember lettem, aki a társaság közepe általában, és a társaság legszebb nőjéről is le tudom dumálni a bugyiját mindig.
Amikor még siránkoztam, nekem se volt csajom, és szűz voltam. Éveken át tartó tudatos önfejlesztés után ott tartok, hogy kb. 200 gyönyörű nővel csókolóztam, és a felét ágyba is vittem. Szerintem megérte.
"Én el tudom őket fogadni, bár időnként zavaró, hogy mindig siránkoznak, meg amúgy jó lenne nekik segíteni, csak nem lehet. A tanácsokra azt mondják, hogy hülyeség, nem lehet velük szót érteni."
Tényleg van egy réteg, aki mindene rinyál. Ez férfiaknál és nőknél is előfordul. Nőktől is jönnek olyan kérdések, hogy ismerkedjenek, de mindenre jön a kifogás. Ez ilyen, az ilyen embereket el kell engedni.
DE sok férfinak használhatatlan tanácsokat írnak. Pl. ez a légy magabiztos szöveg is ilyen. Mintha valaki nem találna párt, én meg azt tanácsolnám, hogy keressen. Oké, logikus, de ezek csak közhelyek és nincs mögöttük tartalom. A hogy és miért tanácsok elég ritkák az oldalon.
A magabiztossághoz kell egy tartalom. Ha valaki kiáll, hogy ő magabiztos, akkor nem lesz az és ez érződni is fog rajta. A kondi pl. tök jó, de nézz körül az oldalon... Az előbb is volt egy kérdés, ahol egy alacsony srác erről kért véleményt és egy csomó negatív kommentet kapott, hogy ne kondizzon. Pedig jó tanács volt és sikeresebb lehetne vele, de egyből jön pár önérzetes pcsa, aki logikátlan tanácsokat ad.
Az előbb említett Csernus Imre anyagai mellette a PUA anyagok is sokat segítettek nekem. De az a helyzet, hogy az nem mindenkinek való. Most a Pick Up nyelvén mondva: egy full AFC-s srác nem tud mit kezdeni a Mystery Method-al.
Szerintem ezeknek az embereknek ott kellene kezdeni, hogy szembe néznek a félelmeikkel.
Csernus Imrének van erről egy könyve: A fájdalom arcai. Ironikus, hogy ez Pick Up anyagnak is elmegy, a belső játék fejlesztéshez.
@19:29
Nyilván nőknél is van ilyen. Csak hogy mondjam... ott valahogy jobban elfogadhatóbb, mert nők. Egy férfinak nem szabad lenne ennyire kétségbe esnie...
#11:
Vannak olyanok is akik tudatosan nem akarnak, "nőhöz jutni"... :P
Lehet hogy megértik csak nincs kedvük változtatni/nem tudnak vagy már annyira a személyiségük része hogy ha akarnak se tudnának:)
Amúgy a leírásod alapján én is ilyen csendes, visszahúzódó ,,fiú" vagyok.
Nem kongatom a mellkasom hogy ki vagyok, és akit szeretek azt általában kimutatom (akár kis ajándékokkal is pl egy egy csoki stb).
De nem ragaszkodtam soha semmihez görcsösen. Nem vagyok féltékeny, és ha vége a kapcsolatnak akkor vége.
Amúgy úgy vagyok vele hogy ha lesz kapcsolat lesz, ha nem nem.
Én nem változok számomra rossz irányba, csak azért hogy XY top csaj az enyém legyen (mondjuk be se jönnek az ,,átlagos" top csajok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!