Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Visszahúzódó, csendes fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódó, csendes fiúk, miért nem értitek meg, hogy a nők a határozott férfiakat szeretik?

Figyelt kérdés
2018. máj. 2. 19:06
1 2 3 4
 1/38 A kérdező kommentje:

De hogy nehogy félreértés adódjon tisztázzuk, kiket értek "visszahúzódó, és csendes fiúkon.":

Tulajdonképpen egy határozott férfi is lehet csendes, nem erről van szó.

Én olyan emberekről beszélek, akik ki se mozdulnak otthonról, rendkívül magas önbizalomhiánnyal küzdenek, és mivel félnek a visszautasítástól, ezért inkább otthon maradnak. Közben megjelenik bennük a nőgyűlölet, az irigység. Ha találnak egy nőt, igyekeznek mániákusan megtartani, minden szavára ugarnak, kiszolgálják, nem mondanak nekik nemet. Aztán persze jön a szakítás, és vele együtt a mottó: a rendes pasik nem kellenek a nőknek.

Na, ezek a fazonok miért nem változnak meg? Egy rakás könyv, szakember van, akik segítenek nekik a változásban.

2018. máj. 2. 19:10
 2/38 anonim ***** válasza:
24%
Egy visszahúzódó és csendes fiú is lehet határozott, ne haragudj, értem mit akartál kérdezni de nem jól fogalmaztad meg.
2018. máj. 2. 19:10
 3/38 anonim ***** válasza:
66%
*Sajnálom, még nem írtad meg az első választ mikor én elkezdtem. :D
2018. máj. 2. 19:11
 4/38 A kérdező kommentje:
Semmi baj. Tudtam, hogy definiálnom kell a meghatározást.
2018. máj. 2. 19:12
 5/38 anonim ***** válasza:
31%
S nem jó Neked, hogy otthon ülünk...?
2018. máj. 2. 19:16
 6/38 anonim ***** válasza:
80%

Határozott férfiakat kedvelő nők!

Miért nem kerestek egy ilyet magatoknak, ahelyett, hogy a neten próbáljátok a visszahúzódó, csendes fiúkat átnevelni? :)

2018. máj. 2. 19:16
 7/38 anonim ***** válasza:
76%
Mert ilyen a természetük. Én is tudom, hogy a férfiaknak a cserfes lányok tetszenek, mégis csöndes vagyok, mert nekem így jó. Nem vagyunk egyformák, fogadd el. Nem lehet hosszútávon kivetkőzni a személyiségünkből, főleg nem valaki miatt, aki csak úgy szeretne minket.
2018. máj. 2. 19:17
 8/38 anonim ***** válasza:
72%
És miért zavar az téged ha valaki otthon ül?
2018. máj. 2. 19:19
 9/38 anonim ***** válasza:
60%

"Én olyan emberekről beszélek, akik ki se mozdulnak otthonról, rendkívül magas önbizalomhiánnyal küzdenek, és mivel félnek a visszautasítástól, ezért inkább otthon maradnak."

Megválaszoltad a saját kérdésed. Szerinted, több éves tapasztalatot és beidegződést fél perc alatt félrelehet tenni? Szerinted, ha mondjuk kapnak egy löketet ezek a srácok és végre megpróbálnak újra ismerkedni határozottan, akkor nem koppannak? De. Ezeknek a srácoknak általában nem annyi a problémájuk, hogy nem határozottak. Én határozottan odamehetek egy topmodellhez, de úgy elfog küldeni a csába', mint a huzat. Ennyit ér a határozottság...

Ébredjünk már fel. Nem egy ovisoknak szóló mesében élünk, ahol a határozottság miatt lesz valakinek barátja/barátnője. Persze, jó dolog és ad egy pluszt, de amíg a külső nincs rendben, a kutyát nem érdekli a másik fél határozottsága.

"Ha találnak egy nőt, igyekeznek mániákusan megtartani, minden szavára ugarnak, kiszolgálják, nem mondanak nekik nemet."

Nem, ezek a srácok nem találnak nőt.

2018. máj. 2. 19:20
 10/38 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
44%
Ez már eddig is nyilvánvaló volt számomra, erről (is) szoktam eleget pofázni itt, GYK-n.
2018. máj. 2. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!