Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó, csendes fiúk, miért nem értitek meg, hogy a nők a határozott férfiakat szeretik?
De hogy nehogy félreértés adódjon tisztázzuk, kiket értek "visszahúzódó, és csendes fiúkon.":
Tulajdonképpen egy határozott férfi is lehet csendes, nem erről van szó.
Én olyan emberekről beszélek, akik ki se mozdulnak otthonról, rendkívül magas önbizalomhiánnyal küzdenek, és mivel félnek a visszautasítástól, ezért inkább otthon maradnak. Közben megjelenik bennük a nőgyűlölet, az irigység. Ha találnak egy nőt, igyekeznek mániákusan megtartani, minden szavára ugarnak, kiszolgálják, nem mondanak nekik nemet. Aztán persze jön a szakítás, és vele együtt a mottó: a rendes pasik nem kellenek a nőknek.
Na, ezek a fazonok miért nem változnak meg? Egy rakás könyv, szakember van, akik segítenek nekik a változásban.
Határozott férfiakat kedvelő nők!
Miért nem kerestek egy ilyet magatoknak, ahelyett, hogy a neten próbáljátok a visszahúzódó, csendes fiúkat átnevelni? :)
"Én olyan emberekről beszélek, akik ki se mozdulnak otthonról, rendkívül magas önbizalomhiánnyal küzdenek, és mivel félnek a visszautasítástól, ezért inkább otthon maradnak."
Megválaszoltad a saját kérdésed. Szerinted, több éves tapasztalatot és beidegződést fél perc alatt félrelehet tenni? Szerinted, ha mondjuk kapnak egy löketet ezek a srácok és végre megpróbálnak újra ismerkedni határozottan, akkor nem koppannak? De. Ezeknek a srácoknak általában nem annyi a problémájuk, hogy nem határozottak. Én határozottan odamehetek egy topmodellhez, de úgy elfog küldeni a csába', mint a huzat. Ennyit ér a határozottság...
Ébredjünk már fel. Nem egy ovisoknak szóló mesében élünk, ahol a határozottság miatt lesz valakinek barátja/barátnője. Persze, jó dolog és ad egy pluszt, de amíg a külső nincs rendben, a kutyát nem érdekli a másik fél határozottsága.
"Ha találnak egy nőt, igyekeznek mániákusan megtartani, minden szavára ugarnak, kiszolgálják, nem mondanak nekik nemet."
Nem, ezek a srácok nem találnak nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!