Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kedves, szerény, visszahúzódó lány milyen társat kereshet magának?
Ne legyél ennyire negatív!
Nem mindenki próbálja elnyomni meg irányítani. (Na jó, ha a "gyüssztopogni, gecc" neandervölgyiek közül válogat, akkor igen.)
Egy párkapcsolatban nem csak elnyomni lehet a másikat, hanem megnyílni, felszabadulni is. Nekem pl. mindig élvezetet jelentett, ha egy visszahúzódóbb természetű barátnőmből sikerült előcsalogatnom a kisördögöt, akár szexuális, akár egyéb téren.
ITT VAGYOK!!!
Nekem az ilyen lányok tetszenek mert tök jó érzés látni, amikor megnyílik és kezdünk egymásban megbízni. Amúgy nem mindenki sz.ét állat, hogy elnyom. Ha egy kicsit magabiztosabb, mint te, az nem gond szerintem. De ne légy kishitű.
én nem tudom miért gondolják itt, hogy a kérdező egy kedves, visszahúzódó kislány.
Erre kapok egy tonna ismerkedős levelet.
Arra nem gondolt senki, hogy valamilyen közvéleménykutatási céllal kérdez valaki valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!