Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet egy visszahúzódó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy visszahúzódó, félénk lányt meg hódítani?

Figyelt kérdés
Segítséget kérnék , elsősorban lányoktól :D A baráti körömben van egy lány aki ilyen :/

2015. okt. 4. 20:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%

Mondjanak akármit, ennél jobb helyesírás kell hozzá. Meg egy kis határozottság.

24/F

2015. okt. 4. 20:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Mert te is ha mobilról írsz teljesen helyesen írsz igaz ? Kérlek mesélj még magadról !
2015. okt. 4. 20:38
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
végtelen türelemmel
2015. okt. 4. 20:40
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Bókolsz,beszélgetsz,kezdeményezel,humoros vagy...ennyi.
2015. okt. 4. 20:41
 5/13 anonim ***** válasza:
5%

1. Érdekes módon én pl. telefonról is tudok normálisan írni.

2. Ha lányoktól kérsz csajozási tanácsokat, és mindet meg is fogadod, garantáltan nem lesz nőd soha.

3. Minden lányt csak vonzó külsővel vagy vastag pénztárcával lehet meghódítani.

2015. okt. 4. 20:48
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

Kedves Kérdező!

Ahogy már elmondták, "végtelen türelemmel"

Melyet kiegészítenék egy olyannal, hogy a bizalom, az együtt eltöltött idő függvénye.

A vágyakozáshoz, pedig nem kell folyton együtt lenni. Legyen idő, amíg hiánya feléled benne.

24/F

7/13 anonim ***** válasza:
90%
Én is félénk lány vagyok, és nekem az jön be, ha határozottabb kicsit a srác, és persze nagyon kedves, vicces. :)
 8/13 A kérdező kommentje:
Azért azt is tegyük hozzá hogy nem átlagos lány....
2015. okt. 4. 20:53
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen lányként írom, hogy nekem az jön be, ha látom, hogy érdeklődik felőlem, de nem erőltet semmit, hanem hagyja, hogy döntsek. Lehet, hogy a túlzott magabiztosság megriasztaná, engem legalábbis tuti, és akkor kerülnélek ám, mint a pestist. Viszont ha látom, hogy kedves, érdeklődő, türelmes, akkor nyert ügye van.

Persz ez csak én vagyok, nem ismerem a másik lányt.

2015. okt. 4. 21:15
 10/13 A kérdező kommentje:
Én szerintem a túlzott magabiztosságommal el riasztottam :/
2015. okt. 4. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!