Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó, csendes fiúk, miért nem értitek meg, hogy a nők a határozott férfiakat szeretik?
1) Miből gondolod, hogy nem értik/értették meg?
2) "ezek az emberek rájöttek már arra, hogy ahhoz hogy nőhöz jussanak változtatniuk kellene?
Igen, csakhogy nincs olyan fizikai törvény ami a változtatást sikerre predesztinálna
3) Szerinted egy felhasználónak az itt kiírt kérdései és válaszlai leképezik az egyén teljes életét?
Nem vagy egy túl okos ember.
Jesszus, csodálom azt, hogy egyeseknek mikre van ideje...
Most amúgy egy ilyen pasi üldőz téged, vagy mi bajod, ennyire unatkozol?
Én megértem, de le is sz.rom. Introvertált vagyok, azaz befeléforduló személyiségem van, nagyon kevés emberrel érzem magam jól. Legtöbb ember fáraszt, meg a kommunikáció is. Az ismerkedés meg pont arról szól, hogy minél több nővel csevegni, ill addig, amíg egy nem vevő a stílusodra. Na engem ez eléggé lefárasztana, kb használhatatlanná tenne. Persze jó lenne egy hasonló személyiségű barátnőt találni, akivel megértenénl egymást, de így nem egyszerű. :D Nekem barátokból is elég 1-2, de az minőségi legyen.
Szóval lehet hogy én tutyimutyi vagyok, ha oda megyek is, csak kínos csönd van, meg benyögdécselt mondatok, félmondatok. de rohadtul nem érdekel ki mit hisz. Értem én, hogy lehet fejlődni sok gyakorlással, de akkor se lesz egy csendes típusból dumagép. Alap személyiségedet nem tudod annyira kifordítani, mert annak tuti lesz valami káros következménye.
Én megértem, tényleg.
De ti is értsétek meg, hogy 30 után már mi sem szeretjük azokat a nőket, akik anno a határozott férfiakat szerették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!