Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Visszahúzódó, csendes fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódó, csendes fiúk, miért nem értitek meg, hogy a nők a határozott férfiakat szeretik?

Figyelt kérdés
2018. máj. 2. 19:06
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
72%
A nők tulajdonképpen mindent akarnak, csak éppen sosem azt, aki éppen jelentkezne hozzájuk:).
2018. máj. 2. 20:04
 22/38 anonim ***** válasza:
72%
Én azért remélem, hogy egyszer szimpatikus leszek valakinek úgy is, hogy nem vagyok nagydumás. Tudom, hogy a legtöbb nőnek az alfahím stílus imponál, de nem akarok én mindnek tetszeni.. csak egyetlen egynek.
2018. máj. 2. 20:17
 23/38 anonim ***** válasza:
76%
Köpök a nőkre és köpök arra is,hogy milyen férfiak jönnek be nekik.
2018. máj. 2. 20:29
 24/38 anonim ***** válasza:

1) Miből gondolod, hogy nem értik/értették meg?

2) "ezek az emberek rájöttek már arra, hogy ahhoz hogy nőhöz jussanak változtatniuk kellene?

Igen, csakhogy nincs olyan fizikai törvény ami a változtatást sikerre predesztinálna

3) Szerinted egy felhasználónak az itt kiírt kérdései és válaszlai leképezik az egyén teljes életét?

Nem vagy egy túl okos ember.

2018. máj. 2. 20:37
 25/38 anonim ***** válasza:
61%
Elég buta, felszínes ember vagy. Mintha csak ez a két férfi tipus létezne. Megsúgom neked ennél sokkal komplexebb a helyzet, minthogy annyival elintézni, hogy csak határozott és tutyi mutyi pasik vannak. Rád férne egy kis művelődés! A sok szemét szar gagyi önfejlesztő bullshit könyvek helyett, inkább olvassatok filozófiai műveket, evangéliumot, higyjétek el a felszínes gondolkozás sokkal pusztitóbb, mintha valaki "visszahúzódó, csendes".
2018. máj. 2. 20:50
 26/38 A kérdező kommentje:
Ismerkedés esetében ez a két fő embertípus van. Illetve, van egy harmadik, aki átmeneti formában van. Vagy éppen puhul, vagy erősödik.
2018. máj. 2. 20:53
 27/38 anonim ***** válasza:
73%
Köpök az ismerkedésre...
2018. máj. 2. 20:56
 28/38 anonim ***** válasza:
49%

Jesszus, csodálom azt, hogy egyeseknek mikre van ideje...

Most amúgy egy ilyen pasi üldőz téged, vagy mi bajod, ennyire unatkozol?

2018. máj. 2. 21:36
 29/38 anonim ***** válasza:

Én megértem, de le is sz.rom. Introvertált vagyok, azaz befeléforduló személyiségem van, nagyon kevés emberrel érzem magam jól. Legtöbb ember fáraszt, meg a kommunikáció is. Az ismerkedés meg pont arról szól, hogy minél több nővel csevegni, ill addig, amíg egy nem vevő a stílusodra. Na engem ez eléggé lefárasztana, kb használhatatlanná tenne. Persze jó lenne egy hasonló személyiségű barátnőt találni, akivel megértenénl egymást, de így nem egyszerű. :D Nekem barátokból is elég 1-2, de az minőségi legyen.

Szóval lehet hogy én tutyimutyi vagyok, ha oda megyek is, csak kínos csönd van, meg benyögdécselt mondatok, félmondatok. de rohadtul nem érdekel ki mit hisz. Értem én, hogy lehet fejlődni sok gyakorlással, de akkor se lesz egy csendes típusból dumagép. Alap személyiségedet nem tudod annyira kifordítani, mert annak tuti lesz valami káros következménye.

2018. máj. 2. 22:34
 30/38 anonim ***** válasza:

Én megértem, tényleg.

De ti is értsétek meg, hogy 30 után már mi sem szeretjük azokat a nőket, akik anno a határozott férfiakat szerették.

2018. máj. 2. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!