Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljöhet az az idő amikor a szép csajokat a belső értékek vonzzák majd?
#6 Elég szégyen, hogy nem tudsz olvasni. A kérdés eleve úgy volt megfogalmazva, hogy “a szép csajok”.
Amúgysem kell így megsértődni, ha valamivel nem ért egyet a kérdező, majd közli:)...de a te válaszod itt semmivel sem megalapozottabb, mint másé:))
#22: Nincs semmi szégyen abban, hogy jók a szövegértelmezési képességeim. A szégyen az, hogy neked ez nem megy. Az még nagyobb szégyen, hogy az előítéletes, frusztrált és gyűlölködő hozzászólások, amiket a férfiak ellen írnak az oldalon, sorozatosan felpontozásra kerülnek, de az erre rávilágító kérdések lepontozásra.
Igen, a kérdés úgy volt megfogalmazva, hogy a "szép lányok". Nem úgy, hogy a "szép lányok, akik nekem bejönnek". Ha kiírok egy kérdést arról, hogy miért esik az eső, akkor szeretem az esőt, mert benne van a kérdésemben? Ilyen szintű szövegértelmezéssel vicc, hogy máson kéred számon a dolgot.
Az én válaszom nem megalapozottabb? Az én válaszom egy kérdés volt, nem pedig egy kijelentés! :D Ha a kettő között nem érzed a különbséget, igazából nincs miről beszélnünk, mert óriási kommunikációs szakadék van köztünk és el kéne végezned az általános iskolát. Nem kettesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!