Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, volt már olyan, hogy egy nagyon szép nőbe a belső értékei miatt szerettetek bele? A "kívül szép, belül gyönyörű" kategória?

Figyelt kérdés

Adott ugyebár egy nagyon szép nő, minden férfi álma, és úgy alakul, hogy beszélgetni tudtok vele. Egyre jobban megismeritek, és azt kezditek érezni, hogy ennek a nőnek a belsője még a külsejénél is szebb. Amikor a belső szépség elhomályosítja az amúgy figyelemre méltó külső szépséget is.

Volt már valakivel ilyen, hogy szép nővel került kapcsolatba, de az emberi értékei idővel totálisan háttérbe szorították a szépségét, a dekoratív külső adottságait?

2017. márc. 8. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Volt igen. Szerettem volna vele kapcsolaton, tők jól elvoltunk igazából afféle lány barát volt egészen általános elsőtől közép végéig, persze fülig szerelmes voltam bele kb 8.tól. Aztán ahogy ez lenni szokott összejött egy magas izmos jóképű taggal akinek 2 gyereket szült majd elváltak. Most egyedül van és feljött rá 25 kiló, szinte alig lehet ráismerni.
2017. márc. 8. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, volt. Szép nő minden bokorban akad, olyan viszont alig van, aki belső értékekkel is rendelkezik.
2017. márc. 8. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

A barátnőm.

Több haverom mondta, hogy találok jobb nőt, de az a szempár annyira elfogott, hogy nem volt hozzá fogható és soha nem is lesz. A mosolya lehengerel, imádom ha nevet.

Az optimizmusa és az a mérhetetlen szeretet és empátia ami benne van, az tart engem életben a világ borzalmai mellett. Mellette ébredni, beletúrni a puha hajába és megpuszilni az arcát a világ legjobb érzése.

Szóval igen. Megtaláltam a legértékesebb kincset a világon. És soha nem engedem el :)

2017. márc. 8. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Találkoztam több ilyen nővel, igen. De sosem hengerelt le annyira, hogy bármelyikkel is együtt maradjak.

A szép arc, a szép test egy ideig szép, de akinek a lelke is szép, na az a ritka. Én ezekbe a ritka csodálatos lelkű nőkbe szerettem bele.

2017. márc. 8. 19:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen.

És igen külsőre nagyon sok szép nő van, de az, hogy belül is legalább olyan szép e az ritka, és igen volt nálam is ilyen, alapból megláttam megtetszett külsőre, és ahogy egyre jobban megismertem, úgymond már nem a külsejét figyeltem.

2017. márc. 8. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!