Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, volt már olyan, hogy egy nagyon szép nőbe a belső értékei miatt szerettetek bele? A "kívül szép, belül gyönyörű" kategória?
Adott ugyebár egy nagyon szép nő, minden férfi álma, és úgy alakul, hogy beszélgetni tudtok vele. Egyre jobban megismeritek, és azt kezditek érezni, hogy ennek a nőnek a belsője még a külsejénél is szebb. Amikor a belső szépség elhomályosítja az amúgy figyelemre méltó külső szépséget is.
Volt már valakivel ilyen, hogy szép nővel került kapcsolatba, de az emberi értékei idővel totálisan háttérbe szorították a szépségét, a dekoratív külső adottságait?
A barátnőm.
Több haverom mondta, hogy találok jobb nőt, de az a szempár annyira elfogott, hogy nem volt hozzá fogható és soha nem is lesz. A mosolya lehengerel, imádom ha nevet.
Az optimizmusa és az a mérhetetlen szeretet és empátia ami benne van, az tart engem életben a világ borzalmai mellett. Mellette ébredni, beletúrni a puha hajába és megpuszilni az arcát a világ legjobb érzése.
Szóval igen. Megtaláltam a legértékesebb kincset a világon. És soha nem engedem el :)
Találkoztam több ilyen nővel, igen. De sosem hengerelt le annyira, hogy bármelyikkel is együtt maradjak.
A szép arc, a szép test egy ideig szép, de akinek a lelke is szép, na az a ritka. Én ezekbe a ritka csodálatos lelkű nőkbe szerettem bele.
Igen.
És igen külsőre nagyon sok szép nő van, de az, hogy belül is legalább olyan szép e az ritka, és igen volt nálam is ilyen, alapból megláttam megtetszett külsőre, és ahogy egyre jobban megismertem, úgymond már nem a külsejét figyeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!