Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt igazán szép/gyönyörű lányok? Tőlük kérdeznék
Most bocsi de az átlagos vagy szépnek mondanak típusú lányokra nem vagyok kiváncsi, csak olyanokhoz szól a kérdés akik tényleg szépek (már ha van itt ilyen lány egyáltalán) és ezt tudják is magukról. Aki nem ilyen annak nem kell most ezen megsértődnie :)
Tehát a kérdésem az lenne, hogy -őszintén válaszolhattok itt úgy sem tudja senki, hogy ti kik vagytok- saját bevallásotok szerint ti mennyire vagytok önelégültek? Kicsit, nagyon? Tehát menyire vagytok tisztában az adottságaitokkal, szoktatok visszaélni vele esetleg néha -csúnya szóval- lenézni valakit akiről tudod, hogy sosem lenne esélye nálad?
És még valami, aki nőként már sokat randizott, sok férfit megkaphatott vagy megkaphatna az mégis mi alapján választja ki a férfit? Milyen elvárásoknak kell megfelelni? Külső vagy belső a fontosabb?
Majd ha tudod valamivel bizonyítani hogy bárki számára te hihetetlenül jó pasi lennél,kifejtem a véleményem. Kérésem az hogy minden ideálnak felelj meg... :D
20/L , egye fene privizzek is veled? Elbeszélgetünk az önértékelési problémákról meg kivesézem a pattanásos képed! :D
Tisztában vagyok az adottságaimmal, igen. De visszaélni vele szándékosan nem szoktam, az, hogy mások hogyan reagálják le, nem tőlem függ. Önelégültnek nem mondanám magam, bár sokan ezt, hogy tisztában vagyok magammal, már annak nevezik.
Sosem néztem le senkit, aki megpróbált közeledni felém, inkább elismerem a bátorságát. Kezdeményeztem már én is férfinál, tudom, hogy nem kevés kurázsi kell ahhoz, hogy leplezetlenül vállald a vonzalmad, és az esetleges visszautasítást. Ennek megfelelően ha valaki ugyan nem jön be, azért mindig igyekszem kíméletesen közölni vele a dolgot. Általában megértik azért, és nem volt még panasz a visszautasítási módszereimre :D
Személyes szimpátia alapján választok. A külső az elsődleges szűrő, mint mindenki másnál is, hiszen azt látom meg legelőször, de alapvetően tartós párkapcsolat volt mindig is a célom, és ez nem mindegy, hogy milyen emberrel történik. Így az, hogy mennyire vagyunk egy hullámhosszon, mennyire értjük meg egymást, a humorunk mennyire stimmel, alap emberi tulajdonságok, mint hogy mennyire tűnik őszintének, mennyire romantikus típus, mire számíthatok tőle a kapcsolat alatt, és még sok minden, igazából megfoghatatlan tényező az, ami számít leginkább. Egyébként nincsenek elvárásaim, már olyan értelemben, hogy nincs egy x elemes listám, amit aztán a randi után előveszek, és rajzolgatom a fekete meg a piros pontokat, alapvetően az árral szoktam vitetni magam, ha valaki megszólít és szimpatikus és beszélgetünk és továbbra is jónak tűnik a dolog, akkor adok neki esélyt, ha már a megszólításnál is sántít valami, vagy utána derül ki, hogy nem illünk össze, akkor meg kocc. Szerintem alapvetően a legtöbb ember így ismerkedik, de szóljatok rám, ha tévedek :D
Uuuristen de beteg. Ne haragudj de a szépség szubjektív.
Panel proli marcsa a tetovált szemöldökű száj feletti piercinges szét szolizott szétégetett szőke csatos póthajas nehézbombázó a loi vottyon táskájával, vagy a luxi műcici műpopsi hosszúlábú miniszoknyás varrott hajú miss zsüliett, vagy a tucat lány bershka kabátban és tucatsapiban akinek irreálisan rajzolt vastag szemöldöke van és persze komoly erkölcsiek vannak és csak instagram,váppiánó és sztárbáx névre hallgatnak.
Ki a jó nő.
Ha kiderül,válaszolok.🤔
1, Gyk-n ne keress gyönyörű nőt. Párral beszéltem, párral volt képcsere. Hát... Az utcán szebb lányok rohangálnak.
2, Egy önelégült ember úgysem fogja bevallani, hogy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!