Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a csajok által támasztott külső/belső követelmények milyen fontossági arányban oszlanak meg, amikor kialakul egy kapcsolat?
"A párom így ismertem meg, magas, vékony, nem kifejezetten jóképű..."
Na erről beszélek... Hogy annyira magas a nők külsővel szemben támasztott követelménye, hogy hiába magas és nem ronda a pasid, akkor már nem is pozitívan állsz a külsejéhez. A nem kifejezetten jóképű is gondolom azt jelenti, hogy amúgy teljesen rendben van az arca, de közel sem egy forró latin szerető.
Kapcsolatra 80% belső, 20% külső. Attól, hogy valaki hú de magas meg hú de jóképű kell a fsznak ha értéktelen, antiszociális, unintelligens, kommunikációs képességei a béka sgge alatt vannak. Kapcsolatnál mindig a belső számít, mert ezen múlik, hogy meg tudsz-e maradni valaki mellett. A gyerekedet nem a párod magassága fogja nevelni, a problémákat nem a párod jajj de izmos teste fogja megoldani, komoly témákról nem a párod jajj de helyes arca fog veled lelkizni.
A szépség pedig belülről fakad, mert a kisugárzásodon a lelked, a belsőd tükröződik.
Az #1 vagyok, szerintem sokan rondának tartják őt, nekem ő vonzó, ezért választottam egy köztes jellemzést. Nagy elálló fülei vannak, kicsi szeme, régi ovális alakú szemüvege, stb... Nekem őt vonzóvá tette a személyisége és a viselkedése.
Mondjuk az is hozzátartozik, hogy nem gondolja magát nyomi lúzernek, de menő hülyegyereknek sem, egészséges önbizalma van és nem nyivákol hogy ez meg az miért van.
Érdekes kérdés.
Első párom kicsit sem tetszett mikor meg ismertem. De ahogy egyre jobban közelebb kerültem hozzá, rájöttem mennyire remek ember. Ahogy megismertem szép lassan, úgy lett egyre szebb, jóképübb a szememben. Kb 5 cm-el magasabb mint én (163 cm vagyok). Ez soha sem zavart. Utolsó párom külsőre tetszett meg, a sors iróniája, hogy szerelmes nem tudtam lenni. Akárhogy vonzott, akárhogy működött a kémia, valami mégis vissza tartott. Elég sunyi természete van. Soha nem tudtam volna bízni benne. Hiába a külső, a stílus. Jó ember, mert tény hogy jó ember. De nem tudom még én sem mi az ami vissza tartó erő volt ebben a dologban.
Szóval nálam nagyon változó. Ha valami, bármi megfog a férfiban, akkor nyert ügye van. Külsőségek nélkül. Akár a nézése, akár a mosolya, akár a modora, viselkedése. A többi meg alakul. Úgy értem, az érzéseket erőltetni nem lehet. Az vagy jön, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!