Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Eljöhet az az idő amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljöhet az az idő amikor a szép csajokat a belső értékek vonzzák majd?

Figyelt kérdés
2018. máj. 2. 18:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%

Eljöhet az idő,amikor a Lazar Angelov-kaliberű csávók összejönnek csúnya,de aranyos nőkkel?

Mert ennyi erőből így is lehet kérdezni.

2018. máj. 2. 19:09
 12/23 anonim ***** válasza:
12%

#10: Ez igazából csak előítélet. Ha felteszek egy kérdést, hogy a rocker csajokat miért csak ez vagy az érdekli, akkor logikus, hogy rocker csajt akarok felszedni? Nem. Egyszerűen épp ez szúrt szemet és ez érdekel.

A környezetemben én is azt látom, hogy a legtöbb lány felszínes és a belső értékek nagyon sokadlagosak társkeresés szempontjából. Ettől én még nem akarok minden lányt felszedni, a legszebbeket sem, csak szimplán ezt látom. De, ugyanígy tudok a férfiakkal szemben is negatív dolgot mondani, pedig hetero vagyok.

2018. máj. 2. 19:12
 13/23 anonim ***** válasza:
87%
Persze, s majd együtt eszitek a krémest, a tánc után a nyugdíjas bálon!
2018. máj. 2. 19:17
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Eljöhet az az idő amikor a ronda pasikat a belső értékek vonzzák majd?
2018. máj. 2. 19:18
 15/23 anonim ***** válasza:
62%

Annyi kérdésnél leírtam már, de akkor itt is:

Én csak úgy tudok beleszeretni valakibe, ha megismerem és magával ragad az, amilyen. Ha tetszik külsőre, de belsőre taszít, akkor kuka. Habár alapból nem szokványos férfiak szoktak tetszeni.

Viszont, az exem nem tartotta a kinézetét hozzám méltónak, szóval úgy tűnik ezentúl sajnos azt is néznem kell...

(számítok a lepontozásra, mindenki azt hisz el, amit akar)

2018. máj. 2. 19:18
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Majd akkor, amikor a csúnya fiúknak nem a szép csajok kellenek, hanem a jó belső. Remélem, látod, mennyire ellentmond a kérdésed két fele.
2018. máj. 2. 19:19
 17/23 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
20%
Ki a francot érdekelnek a kirakatribik?
2018. máj. 2. 19:20
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Akik azzal jönnek, hogy a csúnya srácoknak a szép lányok kellenek: Ezt mire alapozzátok? Most miért nem jöttök azzal, hogy a férfiak igényei alacsonyak és bárkivel összejönnének? :D
2018. máj. 2. 19:24
 19/23 anonim ***** válasza:
31%
Kizárt.
2018. máj. 2. 20:05
 20/23 anonim ***** válasza:
45%
Ők szeretik a belső értékeket, csak ugyanezt nem képesek visszafele nyújtani... XD
2018. máj. 2. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!