Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csúnya vagy alacsony pasit sosem látni csinos, szép lánnyal dacára, hogy sokak szerint a belső fontosabb, mint a külső?
Az, hogy a belső fontosabb, mint a külső, azt jelenti, hogy hiába néz ki jól valaki, ha nem illünk össze, nem lesz semmi köztünk hosszú távon. Valamint egy fullos modellsrác és egy hétköznapi helyes srác küzül az utóbbit választanám, ha lelkileg jobban passzolunk.
De arról szó nincs, hogy összejönnék olyannal, aki számomra ronda vagy közepes.
Mert egy óriási kamu ez a szöveg. Ha megismerkedsz egy nővel és azt mondja, hogy nem érdekli a külső, csak a belső, akkor ne alapozz rá semmi komolyat. Egyszerűen csak hazudik, mert jobb fényben szeretné feltüntetni magát. Észrevettem, hogy azok a nők, akik valóban intelligensek az élet minden területén, nem nyomnak ilyen bullshiteket, hanem őszintén megmondják, hogy igen, számít a külső.
Az utcán tényleg nem látni ilyen párokat. A kísérletek alapján is a külső alapján dől el pár másodperc alatt, hogy mennyi esélye van egy férfinak. Egyesek mégis szeretik mantrázni ezt a belsős dolgot, a tényeket meg semmibe venni.
#2: Ennek az ironizálásnak mi értelme? A felülvizsgálat elég sok párnál megtörténik, amikor képbe kerül egy helyesebb férfi vagy egy fiatalabb nőci.
#4: Ez a kérdés most nem erről szólt.
*mély sóhaj*
Leírom mégegyszer, hogy a fogyatékosok agyáig is eljusson:
Az-ember-külsővel-és-belsővel-együtt-ember.
Mindkettő kell és mindkettőnek együttesen kell ütnie egy bizonyos szintet. Ha olyan ronda vagy, mint a gyász, lehet isteni belsőd, az még mindig nem ér el összesítve egy elfogadható szintet. Nyilván mindenkinek máshol van ez a szint. Nekem is van a "jó belsővel simán" típusú külső és a "ha fegyvert tartanának a fejemhez, akkor sem". Kell egy szintet hozni külsőre, nem az lesza döntő, de van egy határ.
Hadd ne háborítson már fel, hogy nem állok le olyannal, aki mellett száraz maradok, mint a sivatag, annyira nem képes felizgatni és csak undorodnék, ha hozzám érne... Nem a lelkével fogok szexelni, a jó szexre pedig szükségem van. Akit nem kívánok, azzal minden lesz, csak nem jó.
De miért csak a szép lányoktól van elvárva, hogy ronda férfival járjanak? Mert ti is csak a külsőre mentek és próbáljátok a nőket hibáztatni érte. Az exem 165 cm magas volt, átlagos pasi, nagyon jó stílussal. Az intelligenciája, humora, stílusa rögtön bejött. Reményeim szerint átlagos nő vagyok. De akkor ez már nem is ér, mert én nem vagyok 170 magas bombázó? Amúgy mindig helyes csajai voltak előttem is, azt hogy csinálta?
Miért a nők a felszínesek, amikor minden ronda kis p@cs szép, vékony, modell alkatú lányért sír itt?
"Ennél még a társadalmi viszonyok is igazságosabbak, mert ott legalább ronda és alacsony pasiként is van esélyed fényes karrierre és azáltal sok pénzre, ha okos, talpraesett és kitartó vagy. "
Ha majd ez a rész összejön és lesz sok pénzed, lesz modell külsejű barátnőd. Lásd. a Melániat és Donaldot ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!