Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csúnya vagy alacsony pasit sosem látni csinos, szép lánnyal dacára, hogy sokak szerint a belső fontosabb, mint a külső?
"Miért a nők a felszínesek, amikor minden ronda kis p@cs szép, vékony, modell alkatú lányért sír itt?"
Ezt a baromságot honnan szedted? Átlagpasasnak már az is piros betűs ünnep, ha egyáltalán visszaír neki egy átlaglány társkeresőn. De szerinted mindenki a szupermodelleket hajkurássza...
A németjuhász is németjuhásszal, vagy hasonló, nagytestű kutyával párzik. Hogy nézne már ki, ha egy pincsi bäszná hátulról?
Nem akarom elhinni, hogy egy olyan ember, aki látványosan rondább és igénytelenebb a párjánál, nem érezné magát szarul. Ez pontosan ugyanolyan komplexus, mint mikor a kiscsaj vén fäszra megy, vagy fordítva. Egészséges ember a maga kaliberével boldog. Aki nem, az vagy retard, vagy fingja nincs az önismeretről.
"Átlagos nőként pontosan tudom, hogy nem így van."
Átlagos nőként annyit tudsz, amennyit tapasztalsz. Én átlagos férfiként szintén annyit tudok, amennyit tapasztalok. Hogy a két dolog nem kompatibilis egymással, az nem az én saram.
"Azon kívül nem értem, hogy miért várjátok el komolyan, hogy valaki leereszkedjen hozzátok."
Ugyanazon a jogon, ami miatt a bojlertestű 500 tonnás Kirov reporting tenyészkoca nők is a kisportolt testű, jóképű férfiakra vágynak. Egyenjogúság. Amit nektek lehet, azt nekünk is. A ronda nők sosincsenek leugatva érdekesmód, ha náluknál sokkal jobb pasi után ácsingóznak, a férfiakba meg az nem rúg bele, aki nem akar. És akkor csodálkoznak, hogy megy a "nőgyűlölet", ahogy nevezitek.
Lehet lepontozni bátran, az nekem is megy, rögvest be is mutatom.
1) ez nem igaz. Sok csinos lánynak van alacsony barátja, nem ritka az sem, hogy akar alacsonyabb
2) nem tartod ellentmondásosnak, hogy számonkéred a nők felszínességét, miközben te is csak a szép, csinos és dekoratív nőket célzod meg?
#16 voltam.
A lepontozásokat elnézve teljesen felesleges segítő és hasznos gondolatokat írni a kisebbségi komplexusos, na meg a csendes-kedves-rendes srácoknak.
Soha nem fogják felismerni, hogy a fejükben van a probléma.
#17, egy párkapcsolatban mindig a nő választ. Mindig. Tehát ő viszi el a balhét is.
Ha ez nem tetszik, mutogathatsz ujjal hogy a férfiakban van a hiba, de igazad ettől még nem lesz.
"egy párkapcsolatban mindig a nő választ. Mindig."
Egy normális és egészséges kapcsolatban 2 ember egymást választja. Kölcsönösen olyan partnert akivel összeillőnek érzik az életüket, kölcsönösen vonzódnak, egyezik vagy hasonlít az érdeklődésük és értékrendjük.
Ismétlem: kölcsönösen.
"Tehát ő viszi el a balhét is."
Milyen balhét???
"Ha ez nem tetszik, mutogathatsz ujjal hogy a férfiakban van a hiba"
1) férfi vagyok :D
2) igazából TE mutogatsz a nőkre
3) semmi olyasmit nem írtam, hogy a férfiakban lenne a hiba, és nem azért mert én magam is férfi vagyok. Gyerekes és ostovmba a másik nemet vádolni.
Azt írtam, hogy a komplexus férfi nem a 170 centije miatt nem tud becsanozni, hanem a komplexusa miatt. Ez nem a férfi nemre mutogatás vagy az alacsony emberek kirekesztése. Ez kizárólag az ő egyéni személyiség zavara.
Az pedig különösképpen visszatetsző, hogy kizárólag a csinos és szép lányokon kéri számon a (vélt) felszínességüket. A csinos és szép lánytól elvárja(!!!), hogy a belső értékeiért szeresse, DE CSAK HA csinos és szép.
Ezzel egyébként egyben tárgyasította is a nőket, nem csak felszínesnek bélyegezte. Ennyit az ő belső értékeiről. Igazán szeretnivaló.
Ha nem troll, akkor reménytelenül buta és visszataszító.
#19, arra utaltam, hogy manapság a nők vannak monopolhelyzetben, mert minden nőre jut legalább 4-5 pasas. Társkeresőn ennek a sokkal többszöröse is. És hiába van egyenjogúság, mái napig elvárás a férfiak felé, hogy ők kezdeményezzenek. Tehát akárhogy is forgatom, ízlelgetem, a vége az, hogy a nő választ.
És hogy jól választ-e vagy sem, ennek a felelőssége ennélfogva őt terheli. Erre írtam, hogy ő viszi el a balhét.
Ha amúgy a Kérdező, csúnya, és hozzávaló nőt választ, akkor valahol jogos a kritika szerintem, elvégre ő maga nem felszínes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!