Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csúnya vagy alacsony pasit sosem látni csinos, szép lánnyal dacára, hogy sokak szerint a belső fontosabb, mint a külső?

Figyelt kérdés
Egyszerűen megdöbbentő, hogy akármilyen dekoratív csajnál csak magas, sportos, helyes pasinak van esélye. Ennél még a társadalmi viszonyok is igazságosabbak, mert ott legalább ronda és alacsony pasiként is van esélyed fényes karrierre és azáltal sok pénzre, ha okos, talpraesett és kitartó vagy. De társkeresés során gyakorlatilag a pasik kasztosítva vannak és ha beledöglenek, akkor sem fognak tudni feljebb lépni. Titeket nem háborít fel ez a jelenség?

2018. jan. 28. 00:04
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
14%

"Miért a nők a felszínesek, amikor minden ronda kis p@cs szép, vékony, modell alkatú lányért sír itt?"

Ezt a baromságot honnan szedted? Átlagpasasnak már az is piros betűs ünnep, ha egyáltalán visszaír neki egy átlaglány társkeresőn. De szerinted mindenki a szupermodelleket hajkurássza...

2018. jan. 28. 15:21
 12/33 anonim ***** válasza:
75%
Átlagos nőként pontosan tudom, hogy nem így van. Azon kívül nem értem, hogy miért várjátok el komolyan, hogy valaki leereszkedjen hozzátok. Hogyan érezné magát a csúnya,csóró pasi a bombázó mellett akinek egy csomó adonisz csapja a szelet? Megőrülne a féltékenységtől...Nem azt mondom, hogy "maradjon mindenki a szintjén" mert nincsenek igazából szintek és mindenki maga dönti el, kivel akar lenni. De ne legyünk már ostobák. Nem látok modell pasikat csúnya lányokkal ahogyan modell csajokat sem csúnya pasikkal. De a legtöbb pár akiket látok átlagos párok. Nem itt kéne rinyálni.
2018. jan. 28. 15:46
 13/33 anonim ***** válasza:
73%

A németjuhász is németjuhásszal, vagy hasonló, nagytestű kutyával párzik. Hogy nézne már ki, ha egy pincsi bäszná hátulról?

Nem akarom elhinni, hogy egy olyan ember, aki látványosan rondább és igénytelenebb a párjánál, nem érezné magát szarul. Ez pontosan ugyanolyan komplexus, mint mikor a kiscsaj vén fäszra megy, vagy fordítva. Egészséges ember a maga kaliberével boldog. Aki nem, az vagy retard, vagy fingja nincs az önismeretről.

2018. jan. 28. 15:50
 14/33 anonim ***** válasza:
18%

"Átlagos nőként pontosan tudom, hogy nem így van."

Átlagos nőként annyit tudsz, amennyit tapasztalsz. Én átlagos férfiként szintén annyit tudok, amennyit tapasztalok. Hogy a két dolog nem kompatibilis egymással, az nem az én saram.

"Azon kívül nem értem, hogy miért várjátok el komolyan, hogy valaki leereszkedjen hozzátok."

Ugyanazon a jogon, ami miatt a bojlertestű 500 tonnás Kirov reporting tenyészkoca nők is a kisportolt testű, jóképű férfiakra vágynak. Egyenjogúság. Amit nektek lehet, azt nekünk is. A ronda nők sosincsenek leugatva érdekesmód, ha náluknál sokkal jobb pasi után ácsingóznak, a férfiakba meg az nem rúg bele, aki nem akar. És akkor csodálkoznak, hogy megy a "nőgyűlölet", ahogy nevezitek.

Lehet lepontozni bátran, az nekem is megy, rögvest be is mutatom.

2018. jan. 28. 18:23
 15/33 anonim ***** válasza:
85%
Elolvastad a kérdést, lepontozó művész? Csúnya pasi sír csinos szép lány után. És a csinos, szép lány a felszínes...no comment.
2018. jan. 28. 18:39
 16/33 anonim ***** válasza:
82%

1) ez nem igaz. Sok csinos lánynak van alacsony barátja, nem ritka az sem, hogy akar alacsonyabb

2) nem tartod ellentmondásosnak, hogy számonkéred a nők felszínességét, miközben te is csak a szép, csinos és dekoratív nőket célzod meg?

2018. jan. 28. 20:27
 17/33 anonim ***** válasza:
66%

#16 voltam.

A lepontozásokat elnézve teljesen felesleges segítő és hasznos gondolatokat írni a kisebbségi komplexusos, na meg a csendes-kedves-rendes srácoknak.

Soha nem fogják felismerni, hogy a fejükben van a probléma.

2018. jan. 28. 21:49
 18/33 anonim ***** válasza:
22%

#17, egy párkapcsolatban mindig a nő választ. Mindig. Tehát ő viszi el a balhét is.

Ha ez nem tetszik, mutogathatsz ujjal hogy a férfiakban van a hiba, de igazad ettől még nem lesz.

2018. jan. 28. 21:56
 19/33 anonim ***** válasza:
75%

"egy párkapcsolatban mindig a nő választ. Mindig."

Egy normális és egészséges kapcsolatban 2 ember egymást választja. Kölcsönösen olyan partnert akivel összeillőnek érzik az életüket, kölcsönösen vonzódnak, egyezik vagy hasonlít az érdeklődésük és értékrendjük.

Ismétlem: kölcsönösen.

"Tehát ő viszi el a balhét is."

Milyen balhét???

"Ha ez nem tetszik, mutogathatsz ujjal hogy a férfiakban van a hiba"

1) férfi vagyok :D

2) igazából TE mutogatsz a nőkre

3) semmi olyasmit nem írtam, hogy a férfiakban lenne a hiba, és nem azért mert én magam is férfi vagyok. Gyerekes és ostovmba a másik nemet vádolni.

Azt írtam, hogy a komplexus férfi nem a 170 centije miatt nem tud becsanozni, hanem a komplexusa miatt. Ez nem a férfi nemre mutogatás vagy az alacsony emberek kirekesztése. Ez kizárólag az ő egyéni személyiség zavara.

Az pedig különösképpen visszatetsző, hogy kizárólag a csinos és szép lányokon kéri számon a (vélt) felszínességüket. A csinos és szép lánytól elvárja(!!!), hogy a belső értékeiért szeresse, DE CSAK HA csinos és szép.

Ezzel egyébként egyben tárgyasította is a nőket, nem csak felszínesnek bélyegezte. Ennyit az ő belső értékeiről. Igazán szeretnivaló.

Ha nem troll, akkor reménytelenül buta és visszataszító.

2018. jan. 28. 23:08
 20/33 anonim ***** válasza:
22%

#19, arra utaltam, hogy manapság a nők vannak monopolhelyzetben, mert minden nőre jut legalább 4-5 pasas. Társkeresőn ennek a sokkal többszöröse is. És hiába van egyenjogúság, mái napig elvárás a férfiak felé, hogy ők kezdeményezzenek. Tehát akárhogy is forgatom, ízlelgetem, a vége az, hogy a nő választ.

És hogy jól választ-e vagy sem, ennek a felelőssége ennélfogva őt terheli. Erre írtam, hogy ő viszi el a balhét.

Ha amúgy a Kérdező, csúnya, és hozzávaló nőt választ, akkor valahol jogos a kritika szerintem, elvégre ő maga nem felszínes.

2018. jan. 28. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!