Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csúnya vagy alacsony pasit sosem látni csinos, szép lánnyal dacára, hogy sokak szerint a belső fontosabb, mint a külső?
Azért kérdező, mert ez egy kamuszöveg. A belsőt leszarják magasról, ha a pasi elég jóképű vagy elég pénzes. A belső értékeket csak az átlag pasastól követelik meg, igazából nem tudom, mi a francért, amikor úgyse az számít nekik...gondolom hogy legyen mire hivatkozni, miért nem jön össze vele...
Ugyanolyan szar kamu duma ez is mint a kémia, nem kell bedőlni neki.
#6 ezzel nincs is semmi gond, de akkor meg ne háborodj fel azon, ha felszínesnek titulálnak...mert ez by definition felszínesség. Akkor is, ha csodaszépen megideologizálod.
#7, egyszerű: mert a ronda pasasnak nincs semmi más, amivel hódíthat. Vagy ez, vagy maradnak a prostik.
#8 érdekes, én sose láttam csúnya embert szép nővel...de biztos az én szemeim rosszak.
A ronda nő meg miért érné be ronda pasassal, amikor megkaphat egy jobbat is? Áruld el kérlek.
Edd csak a sznikerszedet, addig se írsz baromságokat.
#10 oké, és egy pénzvadász csaj szerinted kinek kéne a Hugh Hefner és az Andy Vajna-féléken kívül? Ha ilyet akarnék, még a prosti is olcsóbb.
#12, ezzel csak egy gond van: a modell pasasok is megmásszák a kevésbé csinos lányokat, a szépségkirálynők viszont maximum pénzért feküdnének le egy csúnya pasassal. Szóval az elméleted már itt meg is bukott.
#16, a Kérdező sehol nem írta hogy szép, csinos, dekoratív nőket célozna meg, ezt maximum te akarod belelátni, hátha így igaz lesz a hülyeség amit írtál.
Nagyon jól leírták előttem: a párkapcsolatokban a nő választ, tehát ő viszi a balhét is. És ezek után még nekik áll feljebb...
Egyébként meg semmi hasznosat nem írtál, csak ugyanazt a tömény mellédumát, amit a védenceid szoktak.
Ja és lehet engem is lepontozni, szeretem látni ha igazam van :DDD beismerni úgyse fogjátok még magatoknak se, mert az ugye derogál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!