Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csúnya vagy alacsony pasit sosem látni csinos, szép lánnyal dacára, hogy sokak szerint a belső fontosabb, mint a külső?

Figyelt kérdés
Egyszerűen megdöbbentő, hogy akármilyen dekoratív csajnál csak magas, sportos, helyes pasinak van esélye. Ennél még a társadalmi viszonyok is igazságosabbak, mert ott legalább ronda és alacsony pasiként is van esélyed fényes karrierre és azáltal sok pénzre, ha okos, talpraesett és kitartó vagy. De társkeresés során gyakorlatilag a pasik kasztosítva vannak és ha beledöglenek, akkor sem fognak tudni feljebb lépni. Titeket nem háborít fel ez a jelenség?

2018. jan. 28. 00:04
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Rengeteg olyan lányt láttam már , ahol a csávó talán 5 centivel kisebb volt mint a csaj, persze nagy dolog van ezek a srácok alatt gondolom én, vagy szép tágas házuk van ahol a csaj tud gettozni.
2019. máj. 30. 23:43
 32/33 anonim ***** válasza:

Azért kérdező, mert ez egy kamuszöveg. A belsőt leszarják magasról, ha a pasi elég jóképű vagy elég pénzes. A belső értékeket csak az átlag pasastól követelik meg, igazából nem tudom, mi a francért, amikor úgyse az számít nekik...gondolom hogy legyen mire hivatkozni, miért nem jön össze vele...

Ugyanolyan szar kamu duma ez is mint a kémia, nem kell bedőlni neki.

#6 ezzel nincs is semmi gond, de akkor meg ne háborodj fel azon, ha felszínesnek titulálnak...mert ez by definition felszínesség. Akkor is, ha csodaszépen megideologizálod.

#7, egyszerű: mert a ronda pasasnak nincs semmi más, amivel hódíthat. Vagy ez, vagy maradnak a prostik.

#8 érdekes, én sose láttam csúnya embert szép nővel...de biztos az én szemeim rosszak.

A ronda nő meg miért érné be ronda pasassal, amikor megkaphat egy jobbat is? Áruld el kérlek.

Edd csak a sznikerszedet, addig se írsz baromságokat.

#10 oké, és egy pénzvadász csaj szerinted kinek kéne a Hugh Hefner és az Andy Vajna-féléken kívül? Ha ilyet akarnék, még a prosti is olcsóbb.

#12, ezzel csak egy gond van: a modell pasasok is megmásszák a kevésbé csinos lányokat, a szépségkirálynők viszont maximum pénzért feküdnének le egy csúnya pasassal. Szóval az elméleted már itt meg is bukott.

#16, a Kérdező sehol nem írta hogy szép, csinos, dekoratív nőket célozna meg, ezt maximum te akarod belelátni, hátha így igaz lesz a hülyeség amit írtál.

Nagyon jól leírták előttem: a párkapcsolatokban a nő választ, tehát ő viszi a balhét is. És ezek után még nekik áll feljebb...

Egyébként meg semmi hasznosat nem írtál, csak ugyanazt a tömény mellédumát, amit a védenceid szoktak.

Ja és lehet engem is lepontozni, szeretem látni ha igazam van :DDD beismerni úgyse fogjátok még magatoknak se, mert az ugye derogál.

2021. jan. 28. 05:18
 33/33 anonim ***** válasza:
Vagy azért, mert kettőnél több agysejtünk van.
2021. jan. 28. 06:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!