Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti adnátok esélyt egy 19 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti adnátok esélyt egy 19 éves 1gyermekes anyukának? Mi a véleményetek, találhat párt magának egy nő kisgyerekkel?

Figyelt kérdés

2018. máj. 2. 01:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
kizárt
2018. jún. 2. 13:24
 72/86 anonim ***** válasza:
64%
Előbb találhat, mint a gyakoris gyermektelen, de habzó szájú lúzerek.... ;)
2018. jún. 2. 13:49
 73/86 anonim ***** válasza:
25%
# 72 na, azért nem kell sértegetni minket
2018. jún. 2. 15:08
 74/86 anonim ***** válasza:
59%

Nem személyeskedésnek szántam, nem tudtam, hogy valaki önként vállalja magára ezt a kategóriát.

Nézz szét kicsit, hány nőket ócsároló kérdés van, ahol a pasas maga vallja be, hogy ő nem kell senkinek, indokként a nők hatalmas elvárásait elemezgeti, holott a fele sem igaz.... Na, RÁJUK vonatkozott.

2018. jún. 2. 15:30
 75/86 anonim ***** válasza:

73 akineken nem inge....

Kérdező!!!!Felénk azt mondják tehenet borjával. Jól kell érteni,aki megsértődik kb anyi is az értelmi szintje.

2018. jún. 2. 16:29
 76/86 anonim ***** válasza:
80%

Had meséljek egy pozitìv történetet. Lányt nevezzük Verának. Szombat este haverom hìv szórakozni,szól jön egy másik srác is és a munkatársa. Hát a munkatárs (Vera)kiderűlt egy gyönyörű nő. Vera nagy hassal érettségizett,gyerek melett diplomázott,hozzáment a gyerek apjához is. Na igen a Vera férje a helyi vagány pasi volt az is maradt. Lányok 16-18évesen ki nem izgúl rá a vagány srácra?

Pasi ivott bulizott...házasságuk alatt is. Szerelem elmúlt a gyerek maradt.

Szóval az ominózus szombat este után a sráccal akivel jöttek összejött. 5éve boldog kapcsolatban élnek,Vera bűbáj nagylánya imádja a hugát. Haverom haverja minta élettárs,a nagyobbik lány imádja .

Vera szüleit nem ismerem de tisztelem őket. Amennyit segítettek a Verának, kislány bármikor náluk aludhatott,szeretett ott lenni. Sosem bűntették a Verát hanem segîtették.

Szerintem nen is szabad,egy 19éves lányt lenézni ezért. Volt egy fiatalkori rossz döntése attól az élet megy tovább.

Kérdező! Kapcsolathoz kell közös idő amikor csak te és a pasid vagytok. Ha van aki vigyáz néha a gyerekre akkor sima ügy. Ha gyerek ott lóg a nyakadban pasi megun,ez tény és való. De anya is vagy,gyerekkel is kell lenned ,sőt kettesben csak a gyerekkel is...egyensúlyt ki kell tudni alakìtani.

Környezetemben 5ből 4 hozott gyerekes kapcsolat évek óta boldog kis család. Ja ami kimaradt,kell néha amikor a gyermeked és a párod közt épűl a kapcsolat te csak tisztes távolból figyelsz. Minden gyereknek kell apakép. A lányoknak az első szerelmük az erős és mindenhez értő apa. Fiúk apa nélkül nem fognak tudni csajozni.

2018. jún. 2. 16:50
 77/86 A kérdező kommentje:
Hát ha érdekelné az apját egy kicsit is,de ezmég változhat,de nem fogom turni ,hogy velem ugy beszeljen mint a kutyaval
2018. jún. 2. 18:09
 78/86 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a baratnomet megismertem mar volt egy gyereke, a baratnom 18 volt en anno 25 es egy percig sem zavart h mar van egy gyereke, szamomra a mai napig a vilag legszebb noje, es ennek mar 12 eve, meg mindig egyutt a gyereket pedig egyutt neveljuk, az apja kb egyszer ha latta.

Szoval nem minden korosztalyodbelit zavar ez a dolog, mert nem egy vilagdrama. Az is fontos h minel fiatalabb a gyerek annal konnyeben integralodik. Az en lanyom (azaz az ô lanya a pasitol) egy eves volt akkor beleptem az eletebe, es elso latasra szerelem. Fogalmam sincs h alakult volna ha Mondjuk 10 eves amikor megismerem, de ez igy volt jo.

Tudja h nem en vagyok a biologiai apukaja, de engem szolit apunak, es sajat gyerekkent kezelem. Ha a baratnom egyszer ugy dont h szeretne egy kozos gyereket, akkor vallalunk de èn nem hozom fel mert mivel anno elhagytak terhesen ez meg mindig egy rossz emlek szamara.

Szoval kerdesedre a valasz ettol nem vagy se tobb se kevesebb csak me vidd magaddal randikra;-)))

2018. jún. 13. 18:22
 79/86 anonim ***** válasza:
44%

A legnagyobb szerelem az életben a gyerek, jól tetted, hogy vállalod őt és nem öletted meg!

Ha jó nő vagy, akkor gyerekkel és anélkül is tapadni fognak rád a pasik, ha átlagos, akkor így is úgy is nehéz. Én láttam a fősuli levelező tagozatán, azok a nők, akik házasok voltak, pici gyerekkel, de gyönyörűek voltak, mágnesként vonzották a pasikat.

Átlagosabb nőnél biztos hátrány a gyerek, mert még a maradék pasi is megrostálódik, de ha én 5 kutyával találtam párt, akkor egy kisgyerekkel sem lehetetlen. A kisgyereket rábízod a nagyira/pótnagyira/bébiszitterre és lehet randizni, 5 kutyát nemigen bízol te senkire, így éjszakai randevúk max. nálad. Mégse szaladt világgá.

A lényeg a baba, a pasik jönnek-mennek. Így van ez egész életünkben, majd jön krízis később is, mikor öregszel, hidd el, 40 felé járok, 4 éves a kislányom és nagyon boldog lennék, ha korábban született volna gyerekem. Ő az és a kutyáim, akikért érdemes élnem, a férfiakkal sosem tudom hányadán álltam, ki miért és milyen érdekből van/volt mellettem.

2018. jún. 13. 20:13
 80/86 anonim ***** válasza:
100%
Regisztrálj a padaam.hu oldalra. Egyedűl alló szülők társkeresője.Napi 100like garantált 10 levél ebből 5normális.
2018. jún. 13. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!