Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti adnátok esélyt egy 19 éves 1gyermekes anyukának? Mi a véleményetek, találhat párt magának egy nő kisgyerekkel?
Nem személyeskedésnek szántam, nem tudtam, hogy valaki önként vállalja magára ezt a kategóriát.
Nézz szét kicsit, hány nőket ócsároló kérdés van, ahol a pasas maga vallja be, hogy ő nem kell senkinek, indokként a nők hatalmas elvárásait elemezgeti, holott a fele sem igaz.... Na, RÁJUK vonatkozott.
73 akineken nem inge....
Kérdező!!!!Felénk azt mondják tehenet borjával. Jól kell érteni,aki megsértődik kb anyi is az értelmi szintje.
Had meséljek egy pozitìv történetet. Lányt nevezzük Verának. Szombat este haverom hìv szórakozni,szól jön egy másik srác is és a munkatársa. Hát a munkatárs (Vera)kiderűlt egy gyönyörű nő. Vera nagy hassal érettségizett,gyerek melett diplomázott,hozzáment a gyerek apjához is. Na igen a Vera férje a helyi vagány pasi volt az is maradt. Lányok 16-18évesen ki nem izgúl rá a vagány srácra?
Pasi ivott bulizott...házasságuk alatt is. Szerelem elmúlt a gyerek maradt.
Szóval az ominózus szombat este után a sráccal akivel jöttek összejött. 5éve boldog kapcsolatban élnek,Vera bűbáj nagylánya imádja a hugát. Haverom haverja minta élettárs,a nagyobbik lány imádja .
Vera szüleit nem ismerem de tisztelem őket. Amennyit segítettek a Verának, kislány bármikor náluk aludhatott,szeretett ott lenni. Sosem bűntették a Verát hanem segîtették.
Szerintem nen is szabad,egy 19éves lányt lenézni ezért. Volt egy fiatalkori rossz döntése attól az élet megy tovább.
Kérdező! Kapcsolathoz kell közös idő amikor csak te és a pasid vagytok. Ha van aki vigyáz néha a gyerekre akkor sima ügy. Ha gyerek ott lóg a nyakadban pasi megun,ez tény és való. De anya is vagy,gyerekkel is kell lenned ,sőt kettesben csak a gyerekkel is...egyensúlyt ki kell tudni alakìtani.
Környezetemben 5ből 4 hozott gyerekes kapcsolat évek óta boldog kis család. Ja ami kimaradt,kell néha amikor a gyermeked és a párod közt épűl a kapcsolat te csak tisztes távolból figyelsz. Minden gyereknek kell apakép. A lányoknak az első szerelmük az erős és mindenhez értő apa. Fiúk apa nélkül nem fognak tudni csajozni.
Amikor a baratnomet megismertem mar volt egy gyereke, a baratnom 18 volt en anno 25 es egy percig sem zavart h mar van egy gyereke, szamomra a mai napig a vilag legszebb noje, es ennek mar 12 eve, meg mindig egyutt a gyereket pedig egyutt neveljuk, az apja kb egyszer ha latta.
Szoval nem minden korosztalyodbelit zavar ez a dolog, mert nem egy vilagdrama. Az is fontos h minel fiatalabb a gyerek annal konnyeben integralodik. Az en lanyom (azaz az ô lanya a pasitol) egy eves volt akkor beleptem az eletebe, es elso latasra szerelem. Fogalmam sincs h alakult volna ha Mondjuk 10 eves amikor megismerem, de ez igy volt jo.
Tudja h nem en vagyok a biologiai apukaja, de engem szolit apunak, es sajat gyerekkent kezelem. Ha a baratnom egyszer ugy dont h szeretne egy kozos gyereket, akkor vallalunk de èn nem hozom fel mert mivel anno elhagytak terhesen ez meg mindig egy rossz emlek szamara.
Szoval kerdesedre a valasz ettol nem vagy se tobb se kevesebb csak me vidd magaddal randikra;-)))
A legnagyobb szerelem az életben a gyerek, jól tetted, hogy vállalod őt és nem öletted meg!
Ha jó nő vagy, akkor gyerekkel és anélkül is tapadni fognak rád a pasik, ha átlagos, akkor így is úgy is nehéz. Én láttam a fősuli levelező tagozatán, azok a nők, akik házasok voltak, pici gyerekkel, de gyönyörűek voltak, mágnesként vonzották a pasikat.
Átlagosabb nőnél biztos hátrány a gyerek, mert még a maradék pasi is megrostálódik, de ha én 5 kutyával találtam párt, akkor egy kisgyerekkel sem lehetetlen. A kisgyereket rábízod a nagyira/pótnagyira/bébiszitterre és lehet randizni, 5 kutyát nemigen bízol te senkire, így éjszakai randevúk max. nálad. Mégse szaladt világgá.
A lényeg a baba, a pasik jönnek-mennek. Így van ez egész életünkben, majd jön krízis később is, mikor öregszel, hidd el, 40 felé járok, 4 éves a kislányom és nagyon boldog lennék, ha korábban született volna gyerekem. Ő az és a kutyáim, akikért érdemes élnem, a férfiakkal sosem tudom hányadán álltam, ki miért és milyen érdekből van/volt mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!