Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti adnátok esélyt egy 19 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti adnátok esélyt egy 19 éves 1gyermekes anyukának? Mi a véleményetek, találhat párt magának egy nő kisgyerekkel?

Figyelt kérdés

2018. máj. 2. 01:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
77%

Nincs jogunk elítélni egy 19 éves leányanyát. Ahogy azt sincs jogunk elítélni, aki azt mondja, hogy huszonévesen nem más gyerekét akarja nevelni. Vagy aki 45 évesen anyagilag is hajlandó támogatni egy fiatal leányanyát a feszes testéért cserébe. Azt sincs jogunk elítélni, aki szétszed egy családot, hogy a saját besikerült gyerekének eltartót szerezzen, és nem zavarja, ha nős a kiszemelt. Azt sincs jogunk elítélni, aki 19 évesen otthagyja a terhes nőjét, és nem akarja a besikerült gyereket. Nincs jogunk ítélkezni azok fölött, akik tizenévesen nem védekeznek rendesen, és azt hiszik, hogy velük ez nem történik meg.

Mi mindenkit szeretettel elfogadunk.

2018. máj. 2. 06:36
 22/86 anonim ***** válasza:
25%
Én adnék bizonyos fenntartások mellett de ezt privatban fejtem ki ha irsz kérdező
2018. máj. 2. 06:43
 23/86 anonim ***** válasza:
29%
Persze, adnék
2018. máj. 2. 07:03
 24/86 anonim ***** válasza:
78%

Érdekesek ezek a válaszok, mert én nem ezt tapasztaltam. Na nem vagyok egyedülálló édesanya, de terhesség alatt is próbálkoztak nálam férfiak, nem csak szex reményében. Sőt, azóta is, pedig vidéken lakok, mindenki tudja, hogy gyerekem van.

Más tészta, hogy te 19 évesen szültél egy olyan pasasnak, aki nem szeretett volna apa lenni, te pedig azt gondoltad, így veled marad. Normálisabb felfogású férfi ezen azért elgondolkodna, mielőtt kapcsolatba akarna kerülni veled.

Másik a gyerekcsinálás. Ez nem egy csoda, max mindenkinek a sajátja. Minden egészséges nő képes rá. Engem spec. nagyon zavar, amikor egy nő minden alól azzal menti fel magát, hogy ő szült.

Szerintem te most ne a vadászaton törd a fejed, hanem azon, hogy össze szedd magad az élet más területein,mert azt a babát fel is kéne nevelni ám, nem csak megszülni.

2018. máj. 2. 07:11
 25/86 anonim ***** válasza:
76%
Ma is tanúltam valami újat! Az indiai nők 5-10x annyit érnek mint egy magyar nő, hiszen ennyiszer többször tették szét a lábukat, és szültek egy újabb gyereket. :D
2018. máj. 2. 07:15
 26/86 anonim ***** válasza:
87%

Tanultam :D

Ezek szerint a férfi aki otthagyta, az is egy csoda, hiszen lehetővé tette egy új élet létrejöttét, és ugye ő is többet ér mint mondjuk én, ki nem. :)

2018. máj. 2. 07:32
 27/86 anonim ***** válasza:
44%

Van valaki akit itt ismertem meg la ő is elég fiatalon 20-25 lett egy gyereke akit megtartott, a barátja persze otthagyta amiért megtartotta. Annak ellenére volt jó pár udvarlója. Egyszer megláttam róla és a gyerekről egy képet facebook on, egy pillanatra azt kívántam bárcsak az enyém lenne mindkettő:)). De ismerek egy két embert aki gyerekes nőt vett feleségül rá adásul még netten ismerte meg. Az első lánynak akiről beszéltem már van egy második gyereke a leg újabb barátjától az elmúlt 5-6 év alatt volt egy pár, de a leg komolyabb a mostani aki "örökbe fogadja" az előző gyereket is :)) és rá adásul még egyetemet végzett is nem sima melós mint az előzőek. Tehát nincs meg szabva, hogy bizonyos típusú emberek hajlandóak erre.

Nagyon nagy szerelem kell legyen ahhoz, hogy én el tudjak fogadni egy ilyet és az nem társkeresős vagy szórakozó helyes ismerkedésnél történne hanem hosszabb idő alatt pl. egy munkahelyen. Nekem van egy kolléganőm akinek szintén valószínűleg még en évesen született egy lánya... facebook ismerősei közül sokan aszt hiszik a tesója, mindenki meglepődik rajta, hogy a lánya. Miután már kétszer elhívtam ebédelni már nem erdekelt volna, hogy van vagy nincs lánya :)). Na de már mindketten 30 asok vagyunk és diplomásak.

30 éves vagyok és még nem volt barátnőm, de ez nekem túl sok lenne, hogy még egy gyerek is nyakamba zúduljon,úgy hogy még nőm se volt. Valahogy úgy érezném, hogy csak arra kellek legyen valaki támasznak a gyerek mellé és nem önmagamért, ezért nem hiszem, hogy bele tudnék menni egy ilyenbe kétségeket és állandó kattogás nélkül.

Javaslom ha csak tudsz legalább levelező szakon, vagy ha egyeteme közelbe laksz pár év múlva ha bölcsibe adható a gyerek vagy ha a szüleid vigyáznak rá végezz elegy jó szakot ami nem valami neve nincs szak. Mérnők informatikus vagy hasonló ezzel biztos kapsz munkát. Infót nem tudom ha lehet otthonról de érdemes utána nézni. Sokkal vonzóbb leszel ha látszik, hogy teszel valamit kettőtöktől és nem segélyekre vársz vagy éred be, sima melós fizetéssel (mert hát kb. ez olyan mintha eltartani akarnád magad mikor párt keresel) de ha saját magad is vígan eltartod magad és a gyereked, akkor látszik, hogy nem akarsz rá telepedni senkire.

2018. máj. 2. 07:36
 28/86 anonim ***** válasza:
2%

Hoppá, most jut eszembe, a kérdező sajnos kevesebbet ér így, hogy elhagyták:

[link]

A CSOK csak házastárssal, élettárssal együtt vehető igénybe.

2018. máj. 2. 07:46
 29/86 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem meg dicséretes, hogy ilyen érett gondolkodású vagy és sokat el mond rólad, hogy nem abortuszra rohantál, hanem vállaltad az anyaságot, meg fogod találni az igazit, mert a normális nők egyre inkább felértékelődnek.
2018. máj. 2. 07:52
 30/86 anonim ***** válasza:
78%

Unokahugomnál 21 évesen csúszott be a baba, későn vették észre, abortusz szóba se került. A pasival tettek egy próbát, de nem volt egy éves a kicsi, mikor szakítottak.

Egy év múlva összejött egy fiúval a munkahelyén. Nagy szerelem, nevére vette a kislányt, aztán vállaltak egy közös gyereket. Nem volt egy éves, mikor a fiú kitalálta, hogy ő még élni akar, csajozni, meg úgy általában: kapna jobbat is egy két gyerekes anyánál. Aztán összejött az öccse 16 éves exével.

A húgi megint ott maradt egyedül.

Évekig nem volt senkije, vagy legalább is senki komoly.

Összejött egy 10 évvel idősebb elvált emberrel. Ment a szöveg, hogy elfogadja a gyerekeit, komoly kapcsolatot akar. Aztán összevesztek és szakítottak, mert kitett egy közös képet róla a facebook-on. Valahogy nehéz úgy komolyan gondolni, ha titkolni akarja, hogy együtt vannak.

Szóval párt találni lehet. De elég korlátozottak a lehetőségek. Kompromisszumot kötni tudni kell. És még akkor se biztos, hogy olyan párt találsz, akivel hosszú távon lehet tervezni.

Ez gyerek nélkül is így van, csak akkor kisebb a tétje, ha egy-egy pasi csak 2-3 évig része az életednek.

2018. máj. 2. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!