Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 28 éves csinos nőnek szerintetek mennyire van esélye párt találni egy kisgyerekkel?
Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 20:50
1/27 anonim 

válasza:

Úgy érted, hogy a jövendőbeli párodnak legyen gyereke?
2/27 anonim 

válasza:

Pewrsze hogy van esélye. Elsősorban hasonló helyzetben lévő férfit. (elvált, van gyereke)
3/27 anonim 

válasza:

Ha tényleg csinos vagy, nem pótapukát keresel, vagy aki eltart, akkor simán. Én két hete keresek párt, szintén 28 vagyok, kettő kislánnyal. Vannak érdeklődök... :-)
4/27 anonim 

válasza:

Attól függ kit. Talán egy idősebb férfit könyebb aki már elvált és vannak gyerekei...
5/27 anonim 

válasza:

Ha tényleg csinos vagy, nem pótapukát keresel, vagy aki eltart, akkor simán. Én két hete keresek párt, szintén 28 vagyok, kettő kislánnyal. Vannak érdeklődök...
jó de te nő vagy neked könnyű sok férfi a carod is megenné
6/27 anonim 

válasza:

Hát igen, gyereket csak biztos alapokon nyugvó párkapcsolatban....
7/27 anonim 

válasza:

Unokatesómnak sikerült,tehát másnak is sikerülhet. A 2.válaszoló által leírt szituáció lépett érvénybe,elvált férfi, két gyerekkel, egy fiúval és egy lánnyal, a lány néha az apjánál tartózkodik, egy idős az unokatesóm lányával, jól elvan egymással a két kis csaj. Van már egy közös gyerekük,és most várják a következőt. Ja még annyit,hogy unokatesóm már 30 múlt,mikor összejöttek.
8/27 anonim 

válasza:

Őszinte leszek. A fatty kizáró ok
9/27 anonim 

válasza:

Nekem 33 évesen sikerült. 8 éve vagyunk együtt, azóta házasok. A legtöbb elvált, gyerekes nőismerősömnek sikerült egy idő után normális párt találni. Persze először minden pasi nyomulni fog a környezetedben, mert azt hiszik, hogy elkeseredett vagy és bárkivel beéred. De idővel lehet találni normális férfit is.
10/27 anonim 

válasza:

Pesze hogy van esély. Jelentkező lesz ezerszán csak tuddj szelektálni, ki az aki csak dugni akar és ki az aki kicseréli a gyerek alatt a pelenkát és éjszakázik vele amikor lázas.
Godolom itt van jelentkező bőven, dez ezek szájhősök. Az első - gyerek mellett átvirrasztott - éjaszak után menekülőre fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!