Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 28 éves csinos nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 28 éves csinos nőnek szerintetek mennyire van esélye párt találni egy kisgyerekkel?

Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 20:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Kép?
2017. dec. 23. 21:10
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem hiszem, hogy kizáró ok lenne :) persze én nem is kellenék neked mivel fiatalabb is vagyok nálad, de úgy gondolom ha valakivel jól kijönnék, aranyos, okos és egy hullámhosszon vagyunk na meg persze csinos is akkor nálam nem lenne kizáró ok a gyerek. Szóval nyugi szerintem fogsz találni normálisat, talán könnyebben is, mivel a gyerek a komolytalan megbízhatatlan próbálkozókat egy idő után úgyis lepattintja, szóval fel a fejjel.
2017. dec. 23. 21:23
 13/27 anonim ***** válasza:
44%
Simán találhatsz, normálisat, nálam sem akadály a gyerek. Nekem is van.
2017. dec. 23. 21:25
 14/27 anonim ***** válasza:
Olyat akit gyerek nélkül is el tudna képzelni kb 0.
2017. dec. 23. 21:35
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem pótapukát keresek és nem is támogatót, van rendes munkám, saját lakás, rendezett anyagi körülmények. Stabilnak hitt párkapcsolatba született a pici, csak apukát lelte valami és már nem érdekeljük. Nyilván tudom, hogy gyerekkel sokkal nehezebb az ismerkedés, sokaknál kizáró ok. Jó azért, ha vannak pozitîv történetek :) ahogy irtam, nem pótapát keresek, de nyilván elkerülhetetlen és fontos, hogy jól kijöjjön a gyermekemmel, főleg ha már a saját apukájától nem kap semennyi szeretet.
2017. dec. 23. 21:55
 16/27 anonim ***** válasza:
Az Ünnepek alatt elég nagy az esélye! ;)
2017. dec. 23. 22:01
 17/27 anonim ***** válasza:

Ez egy elég bonyolult kérdés. Az a baj ezzel, hogy nyílván neked a gyereked lesz mindig az első.

Nagy a gond azzal, hogy a férfi akar-e gyereket, sajátot akar-e, te még akarsz-e, el tudja-e fogadni a tiedet, a gyerek el tudja-e fogadni.

És persze a legnagyobb kérdés az, hogy gyerek mellett mennyi időt tudsz szentelni a kapcsolatodnak, hogy tudod megoldani, hogy kettesben legyetek.

2017. dec. 23. 22:13
 18/27 anonim ***** válasza:

kb mint egy kutyás nőnek :DD

szóval ha jól nézel ki van esélyed ne aggódj :)

2017. dec. 23. 22:16
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Sokkal több, mint egy macskás nőnek!
2017. dec. 23. 22:18
 20/27 anonim ***** válasza:

Mitől lenne sok esélye? Az, hogy csinos azt ő állítja magáról, de ezt a férfiaknak kell így látnia, nem neki.

A másik meg az, hogy azonnal felmerül a kérdés, hogy mi van a gyerek apjával?

Hol keresel párt egyébként?

2017. dec. 23. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!