Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti adnátok esélyt egy 19 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti adnátok esélyt egy 19 éves 1gyermekes anyukának? Mi a véleményetek, találhat párt magának egy nő kisgyerekkel?

Figyelt kérdés

2018. máj. 2. 01:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
74%

Ha pasi lennék nem adnék esélyt. Mivel a buta emberek nem az eseteim. Ennyi idősen, egy 1,5 éves viszonyra gyereket vàllalni felelőtlenség, hülyeség. Az semmi. Alig ismertétek egymàst. Ez abból is làtszik, hogy otthagyott. vele. Egyàltalàn nem feltétlen az a felelősségteljes, ha mindenàron, még a legalkalmatlanabb helyzetben is megtartod a magzatot. Ez szimpla butasàg, felelőtlenség. Okos pasi nem nehezíti az életét azzal, hogy bevàllal egy gyerekes lànyt. Plusz önkéntelenül arra gondolhat ilyenkor, hogy mi van ha véletlen besikerül egy közös magzat, és azt se akarod elvetetni. Kvàzi elcsesznéd a pasi életét is a sajàtod mellé. Egy korban hozzàd illő pasi nem nagyon akar szaros pelenkàkat és nonstop üvöltő pénznyelőt .

Persze talàlhatsz pàrt de 30 körül màr talàn esélyesebb. Amúgy nőként gyerekes pasival nem jönnék össze semmilyen korban, de ennyire felelőtlenül bevàllalt gyerekkel rendelkezővel plàne nem.

2018. máj. 2. 12:30
 42/86 anonim ***** válasza:
95%

Elvált anyaként írom: az nagyon jól hangzik, hogy nem apa pótlékot keresel, csak nem lehet kivitelezni, ugyanis a gyereked apa pótlékra vágyik.

Bővebben: két választásod van. Az egyik, hogy ismerkedsz, randizgatsz, de semmi komoly. Nem mutatod be a gyereknek, nem viszed haza, ők ketten nem is léteznek egymás számára. Hosszú távon fárasztó, és sok férfi neheztel, hogy a gyerek az első, és egy betegség vagy hasonló miatt lemondod a randit.

A másik lehetőség, hogy komoly kapcsolatra vágysz. Összeköltözés, közös élet, egy családként. Ebben az esetben ez csak úgy műkődik, ha a partnered be tud (és akar!) illeszkedni az apa szerepbe, és jó kapcsolata alakul ki a gyerekkel. A gyereked pedig ösztönösen pótapát keres benne, kamasz korig nem fog úgy tekinteni rá, hogy " csak anyám pasija, aki nálunk lakik, de semmi közünk egymáshoz ".

Onnantól, hogy van egy gyereked, mindig szempont lesz, hogy apaként hogy viselkedik az új pár. Normális nő nem szabadít egy pokoli mostohát a gyereke nyakára.

2018. máj. 2. 12:32
 43/86 anonim ***** válasza:
0%

39-esben van valami.

Biztosra tudjátok, hogy Kérdező a templom egere?

Láttátok kéregetni az aluljáróban?

Honnan tudjátok (csak mert itt valaki kijelentette megfellebbezhetetlenül), hogy semmi végzettsége nincs.

Miért, ha nem évvesztes, és 4 éves sulit végzett, akkor pl. letehetett egy érettségit 18 évesen.

Ami oké, hogy még nem végzettség, ha úgy vesszük, nagyon kell még mellé valami, pl. egy OKJ akár, de már lassan ott fog tartani a fórum, hogy van neki négy osztálya?

Gondolkozni lehet ám.

2018. máj. 2. 12:41
 44/86 anonim ***** válasza:
100%

én nem jönnék össze olyannal akinek már gyereke van

nekem az életembe nem férne bele egy gyerek még, ha egy saját becsúszna az is felrúgna mindent, azt megtartanám, de direktbe nem vállalnék be egy gyerekes anyát, 25 éves vagyok, lassan ideje lesz annak, hogy saját gyerekem legyen, de előtte még vannak terveim amiket nem szeretnék feladni.

2018. máj. 2. 12:43
 45/86 anonim ***** válasza:
0%

Csak személyiség számít.

Ha elégnek érzi magát a lányhoz és egy gyermek neveléséhez...

2018. máj. 2. 12:55
 46/86 anonim ***** válasza:
27%

Ha randizgatnék valakivel, jól mennének a dolgok és kiderülne, hogy gyereke van nem tudom mit csinálnék.

Amúgy meg a kérdezőt nem kell lehurrogni azért, mert nem védekeztek rendesen, nekem életem első aktusánál lecsúszott a gumi, de egyikünk eszébe se volt, hogy gyereket akarnánk, úgyhogy mentünk másnap reggel tablettát venni.

Viszont itt, ha ő meg akarta volna tartani azt én se vettem volna jó néven.

Hogyan csúszott le a gumi? Ez az átlagos méret, ami mindenhol a boltok polcain van nekem túl szűk volt és kiszorította a vért a tagomból, aztán valahogy benne maradt a csajban.

Hiába van szexuális felvilágosítás 200 alkalommal mindenhol, az egyszer szóba se jött, hogy egyáltalán több méretű óvszer létezik, meg az sem, mi alapján kell eldönteni mekkorát kellene venned (My.Size skáláját meg lehet nézni, kerülethez van beosztva a gumi átmérő).

És ez egyáltalán nem egy egyedi eset.

24/f

2018. máj. 2. 13:35
 47/86 anonim ***** válasza:
37%
Akiket ismerek azok alapján egy 35-40-es szintén gyerekkel rendelkező pasi tudna elfogadni. Te hogy állnál hozzá, ha a pasi idősebb és van gyereke?
2018. máj. 2. 14:37
 48/86 anonim ***** válasza:
0%
Mindenképpen!
2018. máj. 2. 17:47
 49/86 anonim ***** válasza:
70%

"Kiszorította a vért a tagomból" istenem, dőltem a röhögéstől:D ekkora marhaságot.

Puhultál, kicsit összement, nem szégyen bevallani, de azt ne hangoztasd, hogy az óvszer vagy bármi ki tudja szorítania vért a farkadból, mert körbe fognak röhögni. Ilyen az, amikor a szexuális felvilágosítás félremegy.

2018. máj. 2. 18:00
 50/86 anonim ***** válasza:
68%
Higgyél amit akarsz, "érdekes mód" amit utána vettem, azzal soha nem történt se lankadás, de lecsúszás.
2018. máj. 2. 22:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!