Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti adnátok esélyt egy 19 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti adnátok esélyt egy 19 éves 1gyermekes anyukának? Mi a véleményetek, találhat párt magának egy nő kisgyerekkel?

Figyelt kérdés

2018. máj. 2. 01:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:
85%
Mi a fenétől érett az ő gondolkodása? Attól, hogy nem tudtak védekezni? Tudod te mennyi pénzt fog kapni, ha nem volt munkahelye? 25000 gyes meg 12000 családi. Az lófütty, még magára sem elég, nem hogy kettőjükre. Nevetséges, mire beszerzi a legalapvetőbb dolgokból a legolcsóbbat, 200.000. Ezt a havi 37000-et úgy elviszi egy gyerek, mint a huzat és ez csak az anyagi része a szülőségnek, a többit nem is sorolnám. Nem halak vagyunk, hogy lerakjuk az ikrákat, azt' csá, mehet mindenki a dolgára. Kihordani és megszülni a legkönnyebb, attól minden csak nehezebb lesz még legalább 20 évig!
2018. máj. 2. 08:10
 32/86 anonim ***** válasza:
79%
Nem, mert nekem a jólét fontos. Ma Magyarországon a nő nem ember, csak egy két lábon járó petefészek raktár, ez a kormány egyértelmű üzenete, ne dolgozz, semmit ne csinálj, csak szülj. Ehhez mérten igazodik hozzá a társadalom, a munakhelyek, a fizetések, a társadalmi segítségnyújtás, vagyis annak hiánya. Hogy te egyedül nőként képtelen legyél boldogulni. Vagyis ha én őszintén komolyan gondolnám a kapcsolatot veled, már most le kéne mondanom egy normális egzisztenciáról ahhoz, hogy támogatni tudjalak téged és a gyereket, és úgy gondolom 30-35 körül ez férfiként teljesen normális, ha már van kialakult életem, de így 25 évesen még túl sok.
2018. máj. 2. 08:45
 33/86 anonim ***** válasza:
96%

A legnehezebb helyzetben vagy.

Egy 19 éves lányban pont azt keresik a férfiak, hogy nem hagyott nyomot rajta a szülés, feszes, és nem is akar még elköteleződni. Gondtalan, szabad, előtte az élet tele lehetőségekkel. Nem vár semmit, csak szerelmet.

Az lehet, hogy az alakodon nem látszik meg a szülés és a szoptatás, de az biztos, hogy este tízkor nem mész spontán bulizni vagy több napos sátorozásra. Ha van egy kis eszed, akkor több elvárásod van a kapcsolatban is, elvégre felelős vagy a gyerekedért is.

Egy érett, elvált harmincas esetében sokkal többen elfogadják, hogy van gyereke. Cserében stabil egzisztenciálisan, tud gondoskodni a családjáról. Jellemben is szabil, kinőtte a hisztiket, és hosszú távon is tud menedzselni egy kapcsolatot.

Te ezzel még nem rendelkezel, egyikkel sem.

Túl sok hátrány, szinte semmi előny nincs abban, ha valaki veled jön össze.

Ezt a kérdést akkor érdemes feltenni, mikor valaki tizenévesen meg akarja tartani a véletlen terhességét. De akkor mindig az a válasz, hogy "mi nem fogunk szakítani, mert nagyon szeretjük egymást, és örökké együtt leszünk" vagy "nem érdekel, egyedül is vállalom, meg tudok oldani mindent gyerek mellett is, másnak is sikerült".

2018. máj. 2. 09:36
 34/86 anonim ***** válasza:
84%

Igazából ki lehet hozni a szituációból a maximumot, ha nem görcsölsz rá az aktuális trendekre. Miről is van szó? Nem kell minden áron a párkapcsolatot erőltetni az elején. Élj, de persze úgy, hogy a gyerek ebbe ne sérüljön. Ne hanyagold el semmilyen téren és a cél az legyen, hogy egy nagyon jó viszony alakuljon ki köztetek.

A trükk ez után a matekban van. Egy nő kb 30 éves korára érik meg. A gyerek addigra elmúlik 10 éves, akkortól lehet gondolkodni egy komolyabb kapcsolatban. Mire a dolog kiforr, addigra a gyerek is kamasz lesz, tehát képes lesz átélni a problémákat, ráadásul úgy, hogy nem is akadályozza a pszichéjét egy vélt vagy valós apa kép (nem fogja azt érezni, hogy valaki át akarja venni az apja helyét, hiszen nincs neki olyan).

Egy lényeges dolog még a gyereket hivatalosan is egyedül neveld, ne adj esélyt a sperma donornak, hogy később bekavarjon.

2018. máj. 2. 09:54
 35/86 anonim ***** válasza:
37%

Nincs semmi gond, minden harmadik embernek van gyereke/vagy épp babát várnak 28 felett.

Kilógsz egykét évig a sorból, na és? Gondolom korábban is tartoztál kisebbséghez(én pl goth voltam pár évig).

Mindegy melyik kisebbséghez tartozol, megnehezíti a társkeresést. Helyes, hosszúhajú, extravagáns stílusú srácot is nehéz volt találni(nem is ment évekig), ugyanúgy nehéz lesz olyat találni, aki kibékül egy fiatal lány gyerekével.

Nehéz a társkeresés mindenkinek valamilyen szinten.

Keress olyan közeget, ahol elfogadnak és sok hasonló helyzetű ember vesz körül.

Ha bölcsibenvagy oviban van a kicsi, vadássz le egy fiatal anyukát a szülőin és haverkodj össze vele.

Utána járjatok el sétálni közösen gyerekkel, vagy kávézni ott, ahol éltek és figyeljétek hányan fordulnak utánatok is gyerekkel.

Egy csomó ilyen van, engem többször szólítottak már le, mikor velem volt a lányom.

Gyerekprogramokon hétvégente hemzsegnek az apukák(fiatalok is), de gyerekek közelében dolgozók között is sokan vannak, akiket nem zavar a gyerektársaság..a mi bölcsinkben egy borzasztó helyes nevelő srác dolgozik mondjuk, huszonéves, mindig megnézem az udvaron:)

De sokan vannak, akik tömegközlekedésen vigyorognak ezerrel és szórakoztatják a kicsit, mikor azt hiszik, hogy észre sem vesszük. Ugyanígy van ez a végigméréssel is.

Persze van olyan, hogy valaki elindul feléd a buszon gigantikus mosollyal, majd mikor közelebb ér meglátja a gyereked melletted és egyből visszafordul, de régen is volt ilyen, csak más miatt.

Ha sikerül elfogadnod, hogy anyuka is vagy és nő/lány is, nem fogod ilyen szörnyűnek látni a helyzeted.

Legyél tisztában magaddal és az értékeiddel, azért, mert valaki másról gondoskodsz az időd nagy részében, rengeteg olyan skillt szerzel, ami másoknak nem feltétlen van.

2018. máj. 2. 10:41
 36/86 anonim ***** válasza:
85%

Természetesen találhat párt. Kérdés, hogy milyet és mikor. Jelenleg hátrányban vagy a többi fiatalhoz képest, hiszen senkinek nem életcélja más gyerekét nevelni, főleg nem fiatalon.

Ettől függetlenül, ha valamiért nagyon megfog és nem apapótlékot keres, akkor még bármi lehetne belőle. De egy átlagos 19 éves lány, gyerekkel nem biztos, hogy az a kategória.

2018. máj. 2. 11:46
 37/86 anonim ***** válasza:
74%

Nem lesz valaki attól felelősségteljes, hogy a szülést választja az abortusz helyett. Ennyi erővel a putriba sorra szülő nők a legfelelősségteljesebb emberek.

Az is fura nekem, hogy azt mondod, meg akartad adni az élethez való jogot... na most vagy azért mondtad ezt, hogy valami szentnek tűnj, de inkább úgy hangzik, mintha csak lelkiismeretből szülted volna meg a gyereket, nem mert akartad.

2018. máj. 2. 11:54
 38/86 anonim ***** válasza:
34%

Én azt bírom ebben az egész válaszolgatósdiban, hogy lényegében SEMMIT nem tudtok a lány anyagi helyzetéről. Arról, hogy mennyire áll mögötte a családja, mennyire jómódúak esetleg a szülei, stb.

Mindenki azt vízionálja már, hogy eltartót keres, és nem csak a gyerekének, magának is.

Attól, hogy terhes lett 19 évesen, még el lehet eresztve a családja által anyagilag.

2018. máj. 2. 12:02
 39/86 anonim ***** válasza:
68%

Bocs, de nem. Eleve 18 évesen teherbe esni elég gáz (bár vannak olyan "kulturák" ahol ez az elvárt). Nem tudom van-e érettségid legalább, nem olvastam végig a válaszokat. Viszont sem szakmád, sem normális vegzettség, sem tapasztalat, semmi.

Nem is éltél semmit a gyerek előtt (amíg kicsi nem is fogsz). A korban hozzád illő férfiak pedig fiatalok még a gyerekvállaláshoz, más gyerekének a neveléséhez meg pláne. Szóval ne haragudj, de nagyon nem.

2018. máj. 2. 12:11
 40/86 A kérdező kommentje:
Nem apapótlékot keresek csak megkérdeztem a véleményeteket,én nem vadászok nem vágyam hogy mindenképp legyen mellettem fétfi. Amugyse tudok nagyon ezek utan bizni,de koszonom az ertelmes valaszokat varom tovabbra is
2018. máj. 2. 12:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!