Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek "normális" 18-25 éves srácok vagy már kihalófélben vannak? (normális jelentését kifejtem lenn)
A normális alatt azt értem pl. kezdésnek hogy nem a "divat" után megy azaz nincs tele tetoválással, nincs oldalt rövidre nyírt haja vagy egyéb szépen fogalmazva "furcsa" haja, átlagos sima ruhákban jár,stb
Ami a belsőt illeti nem csajozni, szórakozni akar, nem kalandot keres hanem igazi párt. Nem AZ a lényeges neki a kapcsolatban hanem maga a kapcsolat és a nő, az együtt töltött idő...
Nem feltétlenül a külsőre megy, NEM egy mai tipikus fiatalt akar magának párnak aki kiteszi a melleit(amiket már kétszer nagyobbíttatott), magasabbnál magasabb sarkú cipőkben jár, plázacica, hazudozik, festi magát össze-vissza,stb hanem egy komoly, intelligens, 100% természetes lányt keres a korosztályából.
Nem önző, nyitott az új dolgokra, kimutatja/elmondja az érzéseit/gondolatait, lehet vele beszélgetni.
Nem jár szórakozóhelyekre mert nem az ő világa a minden szembejövő csaj felszedése, lerészegedés,stb.
Nem cigizik.
Az egészségére odafigyel, tesz érte, nem gyorskajákon él.
Eleg sok ilyet ismerek, de ok mind videkiek. A pesti ertelmisegi tarsasagbol, aminek felig-meddig tagja vagyok meg harminc, de akar negyven folott is ilyen tragya eletet elnek, persze folyton panaszkodnak, hogy nincs felesegnek valo no. Na de visszaterve a szulovarosomra ott nagyon sok normalis sracot ismerek, akik mar nagyon fiatalon is ugy alltak a baratno kereseshez, hogy ebbol akar hazassag is lehet. Nehanyuknak mar gyereke is van, pedig annyi idosek, mint en. :) Es mindenhol rendezett korulmenyek koze jott a gyerek.
Szoval vannak ilyenek, nem is keves. Meselhetnek rolul hosszabban is csak nem latom ertelmet, a kerdes ugyanis az volt, hogy leteznek-e es ezt megvalaszoltam. Nem tudom hogyan lehet rajuk talalni, ha te most nem veszed eszre oket. Nem bantani akarlak ezzel, de a hasonlo mindig megtalalja a hasonlot. Talan segitene a tovabblepesben ha elgondolkodnal azon vajon te mit tudsz nyujtani egy normalis fiunak? Miert eri meg teged parnak valasztani? Miert erdemelnel meg egy ilyen fiut? Ha nem veszed eszre oket akkor a te keszulekedben is lehet a hiba, vagy valami nagyon ordenare helyen elsz, tanulsz, ahonnan erdemes elkoltozni.
Valóban így van, ahogy írjátok. A nők inkább összejönnek egy másik tahóval, aminek megint sírás lesz a vége, mint egy kevésbé izgalmas átlagos fickóval.
A hozzánk hasonló átlagos, megbízható férfiak akkor jönnek számításba, amikor a nőket otthagyja a macsó két gyerekkel akiket fel kéne nevelni.
Ez a normális férfi kérdés is érdekes, mert mindenki egy szemüveges kockát képzel el. (Semmi bajom velük) Én például szeretek autózni, motorozni, jóképű is vagyok állítólag, normálisan öltözöm (nincs szanda zokni kombó meg ilyenek), csak hát nem vagyok egy kivagyi köcsög, nem hangoztatom hogy mennyi pénzem van és hogy hány nőt dugtam meg, és nem járok mindig bulizni.
Így már nem is vagyok érdekes, mert engem nem kell megszelídíteni.
# 32
Rohadtul nem igaz mindenkire, amit írsz.
Én nem szeretem a macsó, domináns pasikat, ha felettem akarta uralkodni, és a legkisebb mértékben is bele akarna szólni abba, hogy mit csinálok, kb. felpofoznám, akármekkora kan. Az egyenrangúságot és az elfogadást pártolom, én is nyújtom ezt, és a megbízhatóság is elengedhetetlen. Abból, hogy h.ülyegyerekkel áll össze az ember lánya, és picsog a végén, nagyjából a 20-as évekink közepén illik kinőni.
Nekem egy csendes, becsületes, megbízható férfi is tud izalmas lenni. A párom is az, mert humoros, érdekes gondolatai vannak a világról, okos és jó az ágyban.
Viszont azt bevallom, hogy egy külsőre nekem nem tetsző férfi hiába hozta volna nagyjából ezeket a dolgokat, nem tudnék úgy vonzódni hozzá soha, mint a páromhoz. De az is igaz, hogy én nem trendi dolgokat és nem kigyúrt testet vártam el, simán tetszenek nekem egyszerű (de stílusos) öltözködésű és hajviseletű férfiak, az sem baj, ha sovány/átlagos alkatú. Egyszerűen csak tetsszen az arca és a testarányai, ennyi volt az elvárásom, és tudom, hogy ez aztán nagyrészt tényleg a genetikán múlik, de ez van.
Nem számítottam ennyi válaszra de örülök. Ugyanakkor eléggé furcsa számomra ez a helyzet, a tucatnyi jelentkező itt és privátban szintén("láthatatlan" lányként nem vagyok hozzászokva). Meglepő hogy ilyen sokan keresnek normális párt de nem találnak(vagy ez csak a Gyakori "varázsa" lenne? )
Azért írtam ki a kérdést mert kíváncsi voltam a válaszokra, véleményekre illetve az se probléma ha valaki olyat ír
ami elgondolkodtató, saját magamba kell nézzek miatta.
Szóval:
#2 #5 #8 #9 #12 #13 és atöbbiek itt és privátban
Köszi a jelzést hogy vagytok, remélem az élet is összehoz hasonló emberekkel, észreveszem őket.
Ilyen oldalon azért nem szeretnék ismerkedni mert bárki írhat bármit magáról... illetve az sem a legjobb ha jól elbeszélgetünk aztán kiderül 2 megyével odébb laksz.
#4 Igen ezt kellene csak sajnos saját magam esélyeit korlátozom. Introvertált személyiség vagyok. Csendes vagyok és feszült idegenek társaságában amíg nem ismerem őket, minél jobban ismerem az adott illetőt és úgymond megszokom a jelenlétét a környezetemben annál jobban önmagam adom.
#7 Én kb. a "nem is létezik" vagy "láthatatlan" kategóriában vagyok.
#10 #11 Nyilván fontos hogy kicsit megfogjon a másik külsőre is de azért nem kell túlzásba vinni.
Ugyanakkor igen nekem is fontos a külső valamennyire mint azt írtam a kérdés alatt de ezek olyan dolgok szerintem amiket mond/gondol az ember aztán ha jön valaki aki nem passzol teljesen de mégis megfog a személyisége vagy bármi akkor máris nem olyan lényeges.
Mindenkinél vannak erősen berögzült elvárások a másikkal szemben amikből nem enged az ember de van amiket ha úgy van simán elenged. Mert nyilván hülyeség lenne azért elutasítani valakit(ha amúgy passzol) mert pl. nem úgy áll a haja vagy mondjuk alacsonyabb. Főleg hogy pl. a haj témát meg lehet beszélni, bármikor lehet rajta változtatni.
#16 Érdekes, negatív tapasztalataid lehetnek ha egyből ezt feltételezed. Nem tartozom abba a kategóriába.
Ez oda-vissza működő dolog. Akik a divatot követik nagyban azok az olyan lányokat/csajokat akarják meghódítani akiknek az tetszik, akik maguk is követik a divatot...
Ha engem egyáltalán nem érdekel a divat akkor olyan embert keresek aki hasonlóképp gondolkodik.
Másrészt a társadalmi elvárások rákényszerítenek sokakat hogy olyanok legyenek, olyannak mutassák magukat ami távol áll tőlük, ez már egész fiatal korban is jelen van... Mindez azért hogy ne legyenek kiközösítve, legyenek barátaik, párkapcsolatuk így idomulnak a többséghez. Én nem játszom meg magam senki és semmi kedvéért.
Ja és vegán vagyok ;)
#23 Magamból kiindulva feltételezem igen.
#26 Ez érdekes írás, végigolvastam többször is és nem látok ebbe bele annyira de még igaz is lehet a dolog ha általánosságban beszélünk a nőkről. De rámragasztani a cimkét nem kellene, rám pont nem.
Én a fiatalok/korosztályom szemében a "láthatatlan" kategória voltam mindig is, introvertált személyiség vagyok. Nem vágyom én kigyúrt, domináns, pénzes,stb emberre, társaságra csak olyanra aki megért, hasonlóan gondolkodunk és látjuk a világot, türelmes,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!