Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte minden férfi itt azt írja, hogy a normális nők mind foglaltak. Ami persze nem igaz! Na, de viszont akkor én feltenném a nagy kérdést, hol vagytok Ti, normális férfiak?
Mit értesz normális nő és normális férfi alatt?
Amúgy laza kapcsolatban vagyok, szóval lényegében foglalt.
Itt vagyok.
Dolgozom. Gyujtok. Szeretnek parkapcsolatot. De nem talalok szamomra megfelelo lanyt, aki jatszmazas nelkul belemenne velem egy kapcsolatba. Nem vagyok bunko paraszt. Sosem leszek. De ma mar ez kell. Hat....koszonom szepen.
Hol vannak a nornalis lanyok?
Általában friendzone-ban.
Egyébként normális pasikat keresel, az addig oké, de az indította el benned ezt a gondolatot, hogy itt panaszkodnak, hogy minden normális nő foglalt. Pardon, azzal együtt, hogy nem tudom, számodra mit jelent a "normális" kifejezés, gyanítom nem arra a férfire használod ezt, aki kétbites módon egy anonim oldalon panaszkodik a párkapcsolati kudarcairól...
meg itt..
hasonlóan mint többen nem vagyok rászorulva a másik nemre olyan hűde ezért hallgatok
meg én nem írok privit mert állítólag az már nyomulás
akivel más témáról csevegtem mind szeretett eddig..
hibáim meg vannak..de talán fogyóban
Élem az életem, már nem próbálkozok, mert nem kaptam meg a tisztességes hozzáállást. Az elutasítással nincs baj, de lehetne azt is ember módjára művelni.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!