Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért több a normális rendes férfi tinderen mint nő?
Felmentem erre a híres alkalmazásra és alig van normális nő, alig írnak vissza, nem kommunikatívak stb..
Mikor sikerült pár nővel beszélnem (szerintem egyáltalán nem néznek ki jobban mint én) és kérdeztem tőlük milyenek a többiek, mind azt mondták hogy -tök a pasik normálisak, érdeklődőek, -beszélgetni is lehet velük, intelligensek stb. Én ezt nőknél valahogy nagyon nem ezt tapasztalom
Szerintem az értékrendek áttolódnak
Régebben egy nő tök keveset ivott a férfiak meg vedeltek meg szórták a pénzt most pont fordítva lesz lassan.
Régebben a nők tartós kapcsolatot kerestek manapság pedig sok esetben akár a WC-re is bemennek.
Biztos voltak régebben is magabiztos nők, de most a legtöbbnek annyi van mint 2 férfinak együtt.
Fordult a világ :)
"Ennyivel jobbak lennénk mi, férfiak?" Nos, nincs más hátra, pasit kell keress magadnak.
Amúgy egy tipp: normális lányok nincsenek fent tinderen. Sok normális lányt ismerek, de egyik sem társkeresőzik, az sem amelyiknek nincs pasija. A normális lányok élik a normális életüket, dolgoznak, tanulnak, a hobbijuknak élnek és várják, hogy találkozzanak egy értelmes pasival. A tinderről kollektíven azt gondolják, hogy egy hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!