Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek "normális" 18-25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek "normális" 18-25 éves srácok vagy már kihalófélben vannak? (normális jelentését kifejtem lenn)

Figyelt kérdés

A normális alatt azt értem pl. kezdésnek hogy nem a "divat" után megy azaz nincs tele tetoválással, nincs oldalt rövidre nyírt haja vagy egyéb szépen fogalmazva "furcsa" haja, átlagos sima ruhákban jár,stb

Ami a belsőt illeti nem csajozni, szórakozni akar, nem kalandot keres hanem igazi párt. Nem AZ a lényeges neki a kapcsolatban hanem maga a kapcsolat és a nő, az együtt töltött idő...

Nem feltétlenül a külsőre megy, NEM egy mai tipikus fiatalt akar magának párnak aki kiteszi a melleit(amiket már kétszer nagyobbíttatott), magasabbnál magasabb sarkú cipőkben jár, plázacica, hazudozik, festi magát össze-vissza,stb hanem egy komoly, intelligens, 100% természetes lányt keres a korosztályából.

Nem önző, nyitott az új dolgokra, kimutatja/elmondja az érzéseit/gondolatait, lehet vele beszélgetni.

Nem jár szórakozóhelyekre mert nem az ő világa a minden szembejövő csaj felszedése, lerészegedés,stb.

Nem cigizik.

Az egészségére odafigyel, tesz érte, nem gyorskajákon él.

2018. ápr. 29. 01:17
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Előzőhöz még:

Már csak ha itt a gyakorin körülnézel, ez is egy szelet a valóságból, és nagyon elkeserítő.

2018. ápr. 29. 10:15
 22/35 anonim ***** válasza:
Azért nem olyan elkeserítő a helyzet. Százalékosan tényleg kevés a normális, de az üresfejű hp-k bevonzzák a bunkó pasikat (és fordítva is). a normálisak elvileg megmaradnak egymásnak. Szerintem.
2018. ápr. 29. 10:32
 23/35 anonim ***** válasza:

Itt vagyok én is :) De én is kérdeztném hogy léteznek-e még normális lányok?

19f

2018. ápr. 29. 10:41
 24/35 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező: Ilyen voltam kb. 15-től 30 éves koromig. Le se sz*rtak a nők. Akkor?
2018. ápr. 29. 10:55
 25/35 anonim ***** válasza:
ja
2018. ápr. 29. 11:14
 26/35 anonim ***** válasza:
74%

Hát ez nagyon vicces. Most írtam ki a saját kérdésemet: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Régebben amúgy felkaptam a vizet ilyen kérdéseknél, de ma már csak cinikusan legyintek. Akarod tudni, miért? Elmondom: mert tele van a világ ilyen pasikkal, és rendre nem kellenek a nőknek. Biztos vagyok benne, hogy ha városban laksz, akkor az 500m-es körzetedben is található egy ilyen pasi. De neked ő fogadok, hogy nem kell.

Elképesztő, hogy micsoda mézesmadzagot képesek húzni a lányok:

"Nem feltétlenül a külsőre megy, NEM egy mai tipikus fiatalt akar magának párnak aki kiteszi a melleit(amiket már kétszer nagyobbíttatott), magasabbnál magasabb sarkú cipőkben jár, plázacica, hazudozik, festi magát össze-vissza,stb hanem egy komoly, intelligens, 100% természetes lányt keres a korosztályából. "

Ilyenkor egy értelmes pasi felugrik, hogy "heuréka, hát pont ilyen lány kell nekem!", ugyanis - kapaszkodj meg - a pasik TÖBBSÉGE ilyen lányt keres. Ez alapján ugyanis teljesen úgy tűnik, mintha ti tényleg ilyet keresnétek. Az, amit itt leírtok, és az, amit élőben is mond erről egy lány, mind ezt támasztja alá. A valóság pedig azt, hogy nektek, neked valójában nem ez számít elsősorban. Baromira meg tudja téveszteni a férfiakat, amikor a lányok elkezdenek holvannakanormálispasikozni. Erre a magamfajták elkezdenek magukra mutogatni, hogy "hát itt!", amire egy elnéző mosoly és továbbmenés a válasz.

Nektek ugyanis sokkal fontosabb, hogy egy pasi vonzza a figyelmet, erős legyen, még akkor is, ha ezzel az jár együtt, hogy s**gfej lesz belőle. Egy nőnek nem számít igazán, hogy a pasi mennyire "normális", ha közben magasan van a ranglétrán és kellő figyelmet kap. Már az is beszédes például, hogy a saját példádban olyanokra hivatkozol, mint hogy ne legyen tetoválva, és csupa olyan dolgot írsz le, ami a neked nem megfelelő jellemű DOMINÁNS pasik szokása. Nem pedig mondjuk olyat, hogy "ne videójátékozzon állandóan/ne szeresse a szerveskémia tankönyvet jobban, mint engem/ne csak a sorozatok érdekeljék", mert önkéntelenül is egy kigyúrt, tetkós, lerészegedős hódító jut eszedbe, mint "izgalmas" pasi, és azt szeretnéd, ha egy ilyen karakter amúgy nem lenne tetovált és nem részegedne le állandóan. De az már eszedbe se jut, hogy az általad keresett tulajdonságok egy kevésbé domináns pasiban lesznek meg, ugye? Mert ő már nem elég izgi. Te is, mint szinte minden nő, arról álmodozol, hogy majd megszelídíted a neked tetsző rosszfiút. De az, aki már eleve normális, de mellette nem rosszfiú, fel se tűnik neked, sőt, akár meg is alázod, ha úgy alakul.

Hányszor láttam már olyat, hogy egy lány nekem panaszkodott, hogy mekkora s**gfej xy pasi, de közben mégis láttam, hogy vonzódik hozzá. Mert ez a lényeg, hogy xy elérje, hogy BESZÉLJENEK róla, figyeljenek rá. A figyelemkeltés a lényeg. Egy nő pl. ezerszer inkább megbocsát egy csélcsap szoknyavadásznak, ha az félrelép, mint egy visszahúzódó pasinak, ha az egyszer töketlenkedik. Mert az előbbi sugározza a dominanciát, az erőt, ha úgy tetszik, a hatalmat. Ha a függőleges, státuszt jelző tengelyen elég magasan van, akkor kb. mindegy, mit csinál egy férfi.

Amikor a nők nyavajognak, hogy nincsenek rendespasik, akkor valójában azt értik ez alatt, hogy nincsenek olyan pasik, akik vonzzák a figyelmüket, (ez kb. 15%-a az összesnek), és mellesleg mentesek a rosszfiús szokásoktól. De közben a maradék 85%-ról, amibe én, és az ideírogató válaszadók is valószínűleg tartoznak, nincs szó, azt te észre se veszed. Kiszelektálod. Tehát valójában 100-ból kb. 15 pasi között kéne megtalálni azoknak a tulajdonságoknak az együttállását, amiről te írsz. Hát, így már kicsit nehezebb, mivel aki ebbe a nők által preferált krémbe tartozik, az elkapatja magát, és rosszfiús tulajdonságokat vesz fel, mivel megteheti - hasonlóképpen ahhoz, hogy a legcsinosabb lányok rendszerint nem túl nagy jellemek.

Beállhattam volna én is a sorba, hogy "óóóó, itt vagyok, 25 éves vagyok, minden passzol rám, amit írsz, fantasztikus, hogy te pont ilyet keresel, beszélgessünk!", de tudom, hogy baromira felesleges. Csomó ilyet láttam már, ezért feleslegesnek tartom, hogy beszálljak a játékba, jobban esik leírni, hogy a császár meztelen. Te azért úgysem fogsz nekem vagy másnak igent mondani, mert ezeket a tulajdonságokat keresed, ezek ugyanis kb. minden harmadik egyetemista fiúra stimmelnek. Ha csak ez kéne, már rég megtaláltad volna, pl. egy egyetemista jogászbálon, gólyabálon, vagy bárhol, ahol sok fiatal van. Csak a valóságban aztán kiderülne, hogy ez a jellem nem egy nagyon magas, kisportolt pasihoz tartozik, vagy nem egy pénzes pasihoz tartozik, vagy egy visszahúzódó pasihoz tartozik, aki ügyetlen társaságban, neked pedig az már nem is vonzó.

Neked valójában egy idealizált képed van a tökéletes pasiról, aki nyilván külsőre is tökély, megvan a háttere, képes a figyelmet magára irányítani, és ezek mellett megvannak a kérdésben felsorolt tulajdonságai.

Nem hibáztatlak a naivitásodért, csak ne verd át se minket, se magad. A nők ugyanis valamiért maguk sem értik meg ezeket, nem látják át, mennyire következetlenek. Bővebben a témáról:

[link]

2018. ápr. 29. 11:19
 27/35 anonim ***** válasza:

Itt vagyok.

24/f

2018. ápr. 29. 11:37
 28/35 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó: persze, hogy itt vagy. Én is itt vagyok. Itt vagyunk még vagy ezren. Tökmindegy. Ha a csajnak az kéne, amit ír, nem lennénk egyedül :)
2018. ápr. 29. 11:43
 29/35 anonim ***** válasza:
24-es: Miért, most már legalább leszarnak?
2018. ápr. 29. 12:28
 30/35 anonim ***** válasza:

26-os: Gratulálok, mert nagyon sok igazság van abban, amit írsz, és érthetően ki is fejtetted. Jó ilyet is olvasni a gyakorin.

Amúgy ide passzol (a Te logikádhoz) egy nem régi sztori szintén a gyakoriról:

Jómagam írtam, (amikor azt ragozták, hogy nincs normális nő, és különben is minden nő a pasi külsejére megy), hogy itt vagyok pl. én, semmi különös nincs a külsőmben, magas, vékony, szemüveges mérnök vagyok. És szép arcú, csinos, okos, művelt, kedves lány a menyasszonyom. Tudod, hányan támadtak rám? Többen kamunak titulálták a dolgot. Volt, aki letámadott, (nő létére), hogy akkor ugye tudom, hogy ez milyen szomorú, hogy az általam említett jelzőkkel illetett lánynak (menyasszonyomnak) nem jutott jó pasi? (Mert mondjuk a jellemességem, segítőkészségem, észbeli képességeim, szakmai karrierem, megbízhatóságom mellett még azért illene minimum Brad Pitt külsejével rendelkeznem, hogy egy ilyen lány legyen velem).

Szóval az embereknél azért baj vana "dobozban", nem kicsit.

Pedig lényegében mi volt nálam? Egy normális lány választott egy normális férfit, ennyi.

2018. ápr. 29. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!