Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselnétek ezt? Lehet így normális barátom?
Szerintem rosszul gondolkozol :) ha pl az en baratnomtol kitudodna ilyen, nem is hagynam hogy ott lakjon. Elmondana oszinten hogy ez a helyzet es el akar jonni megmondanam hogy johet hozzam is akar, jo nem hamarkodnam el, de ha biztosan ereznem hogy szeret es en is szeretnem ot, akkor siman johetne. Azert elmennek a csaladjahoz hogy bemutasson nekik mert szerintem illo a bemutatkozas, de ha nem akarna akkor nem eroltetnem.
Aki szeret az elfogad!
A dolog összetett. Soha nem néztem a lányok családját. Csakis az érdekelt, hogy a lány személyisége milyen.
Nem számít a pénze, hogy a testvérei milyenek, az anyja milyen...amíg minket békén hagynak.
Úgysem velük élnénk, így nincsenek ránk hatással.
Azt viszont ne várja el ilyenkor a párom, hogy bármikor is találkozni akarjak az ostoba rokonaival. A sajátjaimmal se beszélek X éve. A normális rokonokat szeretem, a többit semmibe se nézem, mert kiérdemelték ezt.
Tehát ha nem várnád el, hogy a testvéredet áthívjuk karácsonykor a roma barátjával együtt és mi se megyünk oda, akkor nem gáz.
A fentiek közül egy kivétel van. Ha az illető roma származású. Vannak roma ismerőseim, akiket kedvelek. Lányt is ismerek, aki teljesen normális.
Viszont a szüleiből nem kérnék.
Tehát ha anyukád vagy apukád roma, akkor az nálam felejtős ok lenne, mert a szülőket nem lehet kizárni az életünkből, de nem is tudnám tolerálni őket.
Mindenkinek van egy batyuja, kinek mekkora, és mennyire van nyitva a szája...
Nem tudod sokáig zárva tartani a száját annak a batyunak, minimum el kell majd mondani annak a fiúnak, és egyszer bemutatni nekik, aztán ott van az esküvő is...Rokonok nélkül?, működik, de akkor valószínűleg teljesen hátat kell fordítani, bibi esetén pedig egyedül is maradhatsz... Kemény dió.
Próbálj meg mielőbb onnan elkerülni, de a batyu ott lesz a hátadon. Sajnálom.
Kicsit hasonló a batyunk eme tartalma, van saját kezű lakásom, autóm, az életem rendeben van, de egyedül élek, és a falnak ami körülöttem van,pár sor téglája ebből van ...
43f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!