Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogy viselnétek ezt? Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy viselnétek ezt? Lehet így normális barátom?

Figyelt kérdés
Csúnya a házunk belül, kívül. Romák lakta környezet,van pár putri ház, anyámmal vagyok egy szobában, meg a családom nagyon bajos a tesómnak rendőrségi ügyei vannak, alkoholista, lány tesóim roma srácokhoz mentek(nem igényes fajta). És, hogy ezért nem lehet normális inteligens barátom, mert egyszer biztos el akarna jönni,(nem kérek a tanulatlan, beszélni nem tudókból) vagy megismerni pár rokonom amit nagyon szégyellek és nem nem akarom, inkább meghalnék. Sokszor rémálmaim is vannak ez miatt. Tanult, intelligens lány vagyok, nem nyomott le a környezet. Iskola mellett dolgozom, igényesen tudok öltözködni, ápolt vagyok. Tervezem, hogy elköltözöm és mindent hátra hagyok, de ezt még pár évig nem valósíthatom meg, sok pénz kéne hozzá. Teljesen depresszióban vagyok, élni sincs kedvem, hogy miért én, és igen irigykedem azokra akiknek normális a családja. Ez nálam nagyon kényes téma, baráti körömben sokszor kérdezik, hogy miért nem volt még barátom, és legszívesebben úgy elmondanám nekik amit ide leírtam, de ők ezt nem tudják és nem is akarom, mert szégyellem előttük. Meg mindig úgy érzem, hogy én vagyok a szegény csóró kislány és nem illek a baráti körbe. 23/L
2018. ápr. 28. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rosszul gondolkozol :) ha pl az en baratnomtol kitudodna ilyen, nem is hagynam hogy ott lakjon. Elmondana oszinten hogy ez a helyzet es el akar jonni megmondanam hogy johet hozzam is akar, jo nem hamarkodnam el, de ha biztosan ereznem hogy szeret es en is szeretnem ot, akkor siman johetne. Azert elmennek a csaladjahoz hogy bemutasson nekik mert szerintem illo a bemutatkozas, de ha nem akarna akkor nem eroltetnem.

Aki szeret az elfogad!

2018. ápr. 28. 13:27
 2/6 iamaveryniceguy ***** válasza:

A dolog összetett. Soha nem néztem a lányok családját. Csakis az érdekelt, hogy a lány személyisége milyen.

Nem számít a pénze, hogy a testvérei milyenek, az anyja milyen...amíg minket békén hagynak.

Úgysem velük élnénk, így nincsenek ránk hatással.

Azt viszont ne várja el ilyenkor a párom, hogy bármikor is találkozni akarjak az ostoba rokonaival. A sajátjaimmal se beszélek X éve. A normális rokonokat szeretem, a többit semmibe se nézem, mert kiérdemelték ezt.

Tehát ha nem várnád el, hogy a testvéredet áthívjuk karácsonykor a roma barátjával együtt és mi se megyünk oda, akkor nem gáz.

A fentiek közül egy kivétel van. Ha az illető roma származású. Vannak roma ismerőseim, akiket kedvelek. Lányt is ismerek, aki teljesen normális.

Viszont a szüleiből nem kérnék.

Tehát ha anyukád vagy apukád roma, akkor az nálam felejtős ok lenne, mert a szülőket nem lehet kizárni az életünkből, de nem is tudnám tolerálni őket.

2018. ápr. 28. 13:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk romák, magyarok vagyunk. És pont az hogy elszeretnék menni és megszakítani a kapcsolatot velük. Nem tudom nekik ezt megbocsátani és sokat szenvedtem a családom miatt.
2018. ápr. 28. 13:34
 4/6 iamaveryniceguy ***** válasza:
100%
Akkor ez nem lenne akadály semennyire sem. Innentől a személyiséged és a külsőd számít csak, mint minden más nő esetében is.
2018. ápr. 28. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha vannak életcéljaid, ki akarsz törni ebből a környezetből, az nagyon jó dolog, és nem szabad hagynod, hogy a környezeted lehúzzon a mocsárba. Tudom, hogy ez nagyon nehéz, de a normális emberek értékelik azt, ha valaki nem elégszik meg azzal, ami van, hanem törekszik a jobbra. Egyébként hidd el, sok olyan ember is szégyelli magát valami miatt, akiről nem is feltételeznéd. Sokáig én is szégyelltem magam a visszahúzódásom miatt, nem ment a barátkozás, a kapcsolatteremtés, és féltem, hogy mit fognak szólni, ha megtudják, hogy nincs kivel és hová kimozdulnom. Van az a mondás, hogy a barátait megválogathatja az ember, a rokonait nem. Arról nem tehetsz, hogy ilyen a családod, és nyilván nem szívesen büszkélkednél velük, de próbálj ismerkedni, nyitottnak lenni. Persze a végleges megoldás az lesz, ha magad mögött tudod hagyni azt, ami nem fér bele az életedbe. A barátaiddal pedig próbálj beszélgetni ezekről a dolgokról, lelkileg is könnyebb lesz, és támaszt is találhatsz, nem maradsz teljesen egyedül a problémáiddal.
2018. ápr. 28. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van egy batyuja, kinek mekkora, és mennyire van nyitva a szája...

Nem tudod sokáig zárva tartani a száját annak a batyunak, minimum el kell majd mondani annak a fiúnak, és egyszer bemutatni nekik, aztán ott van az esküvő is...Rokonok nélkül?, működik, de akkor valószínűleg teljesen hátat kell fordítani, bibi esetén pedig egyedül is maradhatsz... Kemény dió.

Próbálj meg mielőbb onnan elkerülni, de a batyu ott lesz a hátadon. Sajnálom.

Kicsit hasonló a batyunk eme tartalma, van saját kezű lakásom, autóm, az életem rendeben van, de egyedül élek, és a falnak ami körülöttem van,pár sor téglája ebből van ...

43f.

2018. ápr. 29. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!