Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, ha a pasit idegesíti, hogy a csaj elvállal alkalmi hostess munkákat? Működhet így hosszútávon a kapcsolat?
Nem kell durva dolgokra gondolni, mondjuk egy iPhone launch-on vagy egy PlayIT-n kell pitsagatyában/cicanaciban meg valami logós pólóban mászkálni vigyorogni.
A lány tényleg a nagyon szép lányok közé tartozna, ezért hívnák minden ilyen munkákra.
A sok pali ott csorgatja mindig a rendezvényeken rá a nyálát, meg nyomulnak. Titeket zavarna?
Ja, mert sok labanc is azt állítja magáról, hogy hostess, aztán emiatt gondolom kapcsolják is tudat alatt. Ha bemész egy üres szobába, ca 3%,hogy ásítani fogsz. Ha bemész egy telibe, ahol százan ásítanak a pofádba, akkor 100%, csak az a kérdés, hogy hányadiknál. Ebből talán megértem, hogy miért zavar sokakat, ha a párjuk az érdeklődés középpontjában van.
31/f
Engem zavarna!
Volt baratnom akart menni ilyenekre. Nem engedtem.
Nem volt belole baj......
Szepen maradt itthon.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!