Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek "normális" 18-25 éves srácok vagy már kihalófélben vannak? (normális jelentését kifejtem lenn)
A normális alatt azt értem pl. kezdésnek hogy nem a "divat" után megy azaz nincs tele tetoválással, nincs oldalt rövidre nyírt haja vagy egyéb szépen fogalmazva "furcsa" haja, átlagos sima ruhákban jár,stb
Ami a belsőt illeti nem csajozni, szórakozni akar, nem kalandot keres hanem igazi párt. Nem AZ a lényeges neki a kapcsolatban hanem maga a kapcsolat és a nő, az együtt töltött idő...
Nem feltétlenül a külsőre megy, NEM egy mai tipikus fiatalt akar magának párnak aki kiteszi a melleit(amiket már kétszer nagyobbíttatott), magasabbnál magasabb sarkú cipőkben jár, plázacica, hazudozik, festi magát össze-vissza,stb hanem egy komoly, intelligens, 100% természetes lányt keres a korosztályából.
Nem önző, nyitott az új dolgokra, kimutatja/elmondja az érzéseit/gondolatait, lehet vele beszélgetni.
Nem jár szórakozóhelyekre mert nem az ő világa a minden szembejövő csaj felszedése, lerészegedés,stb.
Nem cigizik.
Az egészségére odafigyel, tesz érte, nem gyorskajákon él.
En is ilyen vagyok, de nekem special otletem nincs hol lehetne ismerkedni ilyen lanyokkal.
25F
Persze hogy vannak, én is ilyen voltam, vagyok, de már idősebb.
Volt jópár ilyen ismerősöm, és feltételezem hogy a mostani fiatalok között is van ilyen.
A Kérdező tipikusan abba a kategóriába sorolható, "akik egy kedves srácok keresnek, de egy rosszfiú dugja őket", típusba tartoznak.
Na, szedjük szét a kérdést:
"A normális alatt azt értem pl. kezdésnek hogy nem a "divat" után megy"
->Ha nem a divat után megy, akkor eleve nem is lesz nyerő a lányoknál. Az a pasi ugyanis, aki nem divatos, a lányok szemében azt jelenti, hogy az illető nem ismeri a szociális nyelvet, amit viszont ők nagyon is jól.
"azaz nincs tele tetoválással,"
->A tetoválás csak bizonyos csoportoknál divat, az átlag pasin nem feltétlenül van olyan.
"nincs oldalt rövidre nyírt haja vagy egyéb szépen fogalmazva "furcsa" haja, átlagos sima ruhákban jár,stb "
->Ejha, micsoda igények. Hát, ha valakinek, neked aztán rendesen számít a külső. Mégis miféle hülyeség ez, hogy már abba is beleszólsz, hogy valakinek fel van-e nyírva a haja oldalt, vagy sem? Veled párkapcsolatban élni? Basszus... nem csodálom, hogy nem akad neked senki, na de menjünk tovább.
"Ami a belsőt illeti nem csajozni, szórakozni akar, nem kalandot keres hanem igazi párt."
->Csak halkan jegyzem meg, hogy a kalandkeresés evolúciós ösztön a férfiaknál. Max azok nem kalandoznak, akik nem tehetik meg vallási okokból, vagy azért, mert szociális félelmeik vannak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy normális nőt ne tudnának komolyan venni. Egyébként ha téged eddig csak kalandnak akartak, akkor nem a férfiakat kellene hibáztatni, hanem önvizsgálatot tartanod.
"Nem AZ a lényeges neki a kapcsolatban hanem maga a kapcsolat és a nő, az együtt töltött idő... "
->Egészen pontosan az IS lényeges kell, hiszen az erotika a párkapcsolat egyik alapja. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor keress egy erősen vallásos fiút. Na ott AZ tényleg nem számít.
"Nem feltétlenül a külsőre megy,"
->Mivel te rendkívüli módon beleszólsz a külsőbe, ezért neked ilyen igényeid nem lehetnek, bocs. Azért ne nézd már hülyén az embert.
"NEM egy mai tipikus fiatalt akar magának párnak aki kiteszi a melleit(amiket már kétszer nagyobbíttatott), magasabbnál magasabb sarkú cipőkben jár, plázacica, hazudozik, festi magát össze-vissza,stb "
->Tehát alapvetően egy kissé csúnyácska, vagy átlagos lány vagy. Tudod, a genetika egy dolog, de például ha sportolnál, akkor az alakod is jobb lenne, és talán elégedett lehetnél önmagaddal. Akkor megszűnnél másokat is kritizálni.
"hanem egy komoly, intelligens, 100% természetes lányt keres a korosztályából."
->Mit jelent nálad a komoly? Amennyit eddig olvastam tőled, nekem az jön le, hogy 0 humorérzéked van. Bocs, de inkább nem... Az intelligencia meg megint más kérdés, fogalmam sincs arról, hogy mit értesz ezen. Az emberek többsége összekeveri (tévesen) az etikettel és a műveltséggel. Mi számodra az intelligencia? 100% természetesség... akkor a hónaljad se borotválod? Hiszen az ember természetes módon szőrös - a kivételeket nem számítva.
"Nem önző, nyitott az új dolgokra, kimutatja/elmondja az érzéseit/gondolatait, lehet vele beszélgetni."
->Hát persze. Csak azt is vedd számításba, hogy ha valami olyasmit mondd, ami vonzalomcsökkentő, akkor az nem jó. Az őszinteség és a nyitottság nem jelenti azt, hogy hülyének kell lenni. Nagy igazság: a nők csak akkor szeretik az őszinteséget, ha az kedve a fülüknek.
"Nem jár szórakozóhelyekre mert nem az ő világa a minden szembejövő csaj felszedése,
->Tényleg, akkor mégis hogy ismerkedjen? :D Várja meg, amíg te odamész hozzá?
"lerészegedés,stb. Nem cigizik. Az egészségére odafigyel, tesz érte, nem gyorskajákon él."
->Mert te olyan egészségesen élsz? Én még a húsfogyasztást is elhagytam, vegetáriánus vagyok.
Borzalmas egy nő vagy. Rendkívül aprólékos vagy, látszik, hogy te nem igazán vagy képes elfogadni az embert, mindenben találsz hibát és Mr. Tökéletest keresed.
Nem csodálom, hogy nem kellesz senkinek.
29/F
Én komoly kapcsolatra vágyom és 23 vagyok.
Intro vagyok, nem járok bulizni, mert nem szeretek. Nagyon magányos, évek óta nem gondol rám egy lány sem.
Am divatkérdéshez még annyit, hogy:
Nem kell követni a divatot birkaként, de időnként oda kell figyelni rá. Pl. Egy komolyabb szórakozóhelyre nem fognak senkit beengedni mackónadrágban, mert ott az NEM DIVAT. Ott ugyanis farmert viselnek az emberek. Ebben pedig semmi baj nincs.
(Előző voltam)
"Imádom az ilyen “nőket”... fuuj szex "
Szerintem ilyet nem írt.
Amúgy itt a gyakorin a 90% csak szélsőségekben tud gondolkozni, ahogy látom.
Nyilván nem az első randin akar szexelni, és szeretné, ha jellemben sem a sor végén kullogna a srác. Tudod, ez (is) a záloga pl. annak, hogy olyan kapcsolatban éljen két ember, ami élhető, amiben jól érzik magukat. És amire nem mellesleg a többség ácsingózik itt (is).
6-os, te nyilván nem tartozol bele a "normális" kategóriába az ilyen lányoknál, de nem baj, majd megtalálod te is a magad foltját.
Kérdezőnek:
Amúgy találhatsz, de 0,5% ha normális, akkor már sokat mondtam, ez komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!