Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek "normális" 18-25 éves srácok vagy már kihalófélben vannak? (normális jelentését kifejtem lenn)
A normális alatt azt értem pl. kezdésnek hogy nem a "divat" után megy azaz nincs tele tetoválással, nincs oldalt rövidre nyírt haja vagy egyéb szépen fogalmazva "furcsa" haja, átlagos sima ruhákban jár,stb
Ami a belsőt illeti nem csajozni, szórakozni akar, nem kalandot keres hanem igazi párt. Nem AZ a lényeges neki a kapcsolatban hanem maga a kapcsolat és a nő, az együtt töltött idő...
Nem feltétlenül a külsőre megy, NEM egy mai tipikus fiatalt akar magának párnak aki kiteszi a melleit(amiket már kétszer nagyobbíttatott), magasabbnál magasabb sarkú cipőkben jár, plázacica, hazudozik, festi magát össze-vissza,stb hanem egy komoly, intelligens, 100% természetes lányt keres a korosztályából.
Nem önző, nyitott az új dolgokra, kimutatja/elmondja az érzéseit/gondolatait, lehet vele beszélgetni.
Nem jár szórakozóhelyekre mert nem az ő világa a minden szembejövő csaj felszedése, lerészegedés,stb.
Nem cigizik.
Az egészségére odafigyel, tesz érte, nem gyorskajákon él.
(: minden passzol :)
viszont sokat melózok, nem tutti, hogy megérem a 40 éves kort a saját veséimmel és ezt előadom már most ezért mi 99% hogy nem fogunk kezdeni
de am nem kamu pont leírtál és a számomra álom nőt is..
sajnos minden érdek nélkül azt kell mondjam, hogy kevés férfi van így..és kevés nő űgy mint te
25f
Gondolom ez költői kérdés. Nyilván vannak ilyen srácok. Esetleg indulj ki ebből: "lehet vele beszélgetni". Kezdeményezz beszélgetéseket a környezetedben levő fiúkkal, aztán ha valakivel tudtok jókat beszélgetni, máris alakulhat valami. Ha azt szeretnéd, hogy a társalgási képességedre és az egyedi gondolkodásmódodra figyeljen fel valaki, azt kell bemutatnod a környezeted felé. Ugyanúgy, ahogy ha valaki a külsejével akar hódítani, az sminkel, vagy kiteszi a mellét, neked a gondolataidat és társalgási képességedet kell "reklámoznod". Ha megteszed, hidd el, rád fog találni egy srác, akinek ez jön be.
Ha te soha senkihez se szólsz hozzá magadtól, csak várod, hogy ránézésre megállapítsák rólad, hogy veled jókat lehet beszélgetni, a saját esélyeidet rontod. Hiszen ha csak a külsődet prezentálod, azok találnak be nagyobb számmal, akik a külső alapján választanak.
Imádom az ilyen “nőket”... fuuj szex
18 alatt mas kategoria valo neked.
Nagyjából passzol a leírás, de semmire nem megyek vele. Egy lányt találtam a környéken, aki nem az a tipikus átlag, mint amit leírtál, de nem kellek neki...
Plázacicákból, felszínes libákból meg valahogy nem kérek.
Van ilyen mint pl. én is csak a nők tők többsége le se szar. Hiába ezek az “adottságok” sokra nem megyek vele mert egy normális nővel se hoz össze a sors.
21/F
Biztos vannak, én is kb ebbe a halmazba tartozom, viszont a hajam már elég régóta rövidebbre van nyírva oldalt így már gondolom normális nem lehetek.
Amúgy nem értem hogy mi az hogy nem feltétlenül a külsőre megy.
Szerintem azért fontos hogy külsőre is megfogjon egy picit a másik, egy pici alapozó/szemceruza vagy kis smink nem olyan nagy dolog hogy emiatt valaki ,,tipikus mai nő legyen".
De amúgy mi az értelme az ilyen kérdéseknek?
Úgyis tudod hogy vannak, mint ahogy a rinyálós csávók is tudják hogy vannak még nem mai nők, csak kiírják mert "hú de rossz most".
Én nem vagyok egy középponti személy, sőt! de mégis tudom hogy akár "srácból" akár "csajból" van értelmes, csak a kereslet és a kínálat nem mindig találkozik egyéb körülményeknek köszönhetően. (külső feltételek, bátorság, előadói mód stb (bár utóbbi inkább a csávók részéről lehet problémás))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!