Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elrontottam azzal, hogy 2. randin lefeküdtem vele? Könnyűvérűnek tart? N23 és F29

Figyelt kérdés

2 randink volt, az első 4 órás, a második 6 órás.

Az elsőn volt ital, séta, gyros és hazakísért. Közben chateltünk és írta, hogy már nem "16-20" éves, hogy mindig csak padon üljön, nála gyorsabban mennek a dolgok, 2. randin szeretne megcsókolni. Azt írtam, ha olyan a pillanat, hogy megvan az összhang, megcsókolhat.

A második randi kèsőbb kezdődött a megbeszéltnél, miattam, közbejött nekem egy külső körülmény. Ezt megértette, elment edzeni. Edzés után elém jött, de szólt, hogy be kell ugrani ledobni a cuccát otthon. Ezért ez volt a sorrend, mert az edzőterméhez én lakom közelebb. Ő kérdezte lent megvárom-e, vagy felmegyek. Azt mondtam felmegyek vele. Ott felajánlotta, hogy főzzünk együtt nála vacsorát. Volt hozzá kedvem, belementem. Elmentünk bevásárolni hozzávalókat. Főzés előtt megcsókolt, főzés közben egymáshoz értünk többször is. Ettünk gyertyafényben. :D 2 dl bort ittam.

Viccelődtünk, elvoltunk.

Sokat csókolóztunk, bedőltünk az ágyába, fehérnemüre vetkőztetett és alsógatyára vetkőzött. Nagyon kívántuk egymást. Ő elkezdett ujjazni, én elég passzív voltam végig, mondtam, hogy nekem ez még korai. A farkára tette a kezem, akkor megsimogattam pár másodpercig ez lehetett kb 2 x .

Végül kb. 3 x belém hatolt, alkalmanként fél percre. Ekkor is nagyon passzív voltam, csak feküdtem a hátamon. Többször is mondta, hogy hoz gumit és csináljuk kutyába, hisz elárultam neki, hogy az a kedvenc pózom. Ebbe nem mentem bele. Kérte, hogy kényeztessem a számmal, ezt sem tettem. Egyikünk sem ment el, nem "hagytam" addig. Feladta a próbálkozást, mondta, hogy hazavisz kocsival. Már az elején megbeszéltük, hogy nem alszom ott.

Kitaláltam, hogy beveszem a 72 órás esemény utáni tablettát, hogy ne kelljen aggódnom amig meg nem jön. Másnap elkísért orvoshoz és kifizette a gyógyszerem.

Csókkal búcsúztunk, kérte, hogy írjak neki minden rendben van-e.

Másfél nap múlva írtam, beszéltünk kicsit, írta, hogy sok a munka.. utána hazament vidékre a 4 napos ünnepre. Kevesebbet ír, bár előre szólt, hogy otthon sok dolga lesz (még mielőtt "lefeküdtem" vele.)

Többször mondta, hogy mivel közel 30, nála gyorsabban mennek a dolgok, szexuális téren ismerkedéskor.

Viszont, azt is mondta, hogy volt egy lány, aki első randin "szex volt meg minden", később belőle kapcsolat lett, de a lány más fiúkkal is olyan volt és megcsalta őt...

Ezek alapján elrontottam, hogy második alkalommal ennyit engedtem neki?

2018. ápr. 28. 17:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
100%

Jó de alapból nem értem...ha téged zavart, hogy gyorsabb iramot diktál, miért nem maradtatok a sima randinál? Kávézóban vagy moziban ahol ez a probléma fel sem vetődhetett volna...

Ha meg úgy érzed siettetett ezekkel a sztorikkal, meg a cselekedetével ott kellett volna hagynod. Aztán ha nem tetszik neki (mert az exe engedte) játszhat egyedül magával...

2018. ápr. 28. 19:58
 32/64 A kérdező kommentje:
#tök igaz, ahogy a srácnak is alapnak kellene lennie, hogy nem csinálja védekezés nélkül. Ehhez két ember kell.
2018. ápr. 28. 19:58
 33/64 A kérdező kommentje:

Előző a #30-nak ment.

#31. A közös főzés nála és az este ott töltése és az ujjazás belefért volna.

Az a pár perc védekezés nélkül, az sodródás volt az árral.

Azzal én sem értek egyet, hogy az 1. randis szex miatt leszólja az exét, mikor ő is ugyanúgy benne volt...

2018. ápr. 28. 20:02
 34/64 A kérdező kommentje:
Az nem vetődött fel, hogy lelépne, ha nem fekszem le vele 2. randin, pont az ellenkezőjével volt a baja, hogy az exe már első randin benne volt. Ezért is aggódtam, hogy "sokat" engedtem neki a 2. randin.
2018. ápr. 28. 20:05
 35/64 anonim ***** válasza:
72%
25-ös vagyok. Aki, olyan, hogy nem bírja magát elengedni ne bújjon be egy kanos férfi ágyába idő előtt és tanuljon meg nemet mondani úgy, hogy az is történjen.
2018. ápr. 28. 20:07
 36/64 A kérdező kommentje:
#35. ez nem a randik számán múlik, az 1.-2. szex nálam mindig ilyen, utána szokott jobb lenni. Hiába magyarázom ezt annak, aki tök gyorsan, tök simán magába engedi a farkat.
2018. ápr. 28. 20:10
 37/64 anonim ***** válasza:
83%

Máskor az ilyesmit érdemes előre letisztázni...

Mikor mostani párommal járni kezdtem az egyik randi után úgy alakult, hogy nem tudtam visszajutni a koliba Elhúzódott a program, teológiai egyetemen laktam (pedig nem volta teológus) 11-kor zárták a kapukat, portás hazament. Szóval lekéstük a buszt, és a srác felajánlotta, hogy aludjak nála...(kb. 5. randi lehetett)

Egész úton azon pörögtem, hogy ha már így alakult vajon akarja e majd, hogy szex is legyen (én még nem akartam) addig addig idegesítettem magam a dolgon, hogy megkérdeztem mielőtt elérkeztünk volna a házához.

Megkérdezte szeretném e, mondtam, hogy még nem (bevallom őszintén nem is úgy voltam készülve bugyi melltartó kombináció terén sem, ami engem zavart volna)...mire ő mondta, hogy habár ő nyilván örülne neki, de ő sem azért hav fel most magához. (nem is ez volt a terv)

Megbeszéltük, poénkodtunk a dolgon egy kicsit (a humor segít a kínos szitukat elütni) és csókolózáson kívül nem is történt más. Ő nem próbálkozott, én meg nyilván innentől kezdve nem izgattam fel. Szóval kommunikáció.

Nem volt kínos, volt következő randi, és nem sokat kellett már várnia. :)

Az ilyesmiről kell beszélni, különben milyen kapcsolatra van esély...

2018. ápr. 28. 20:12
 38/64 anonim ***** válasza:
79%
Lényegében ugyan úgy magadba engedted és ráadásul nem is védekeztetek, de biztosan te vagy az okosabb.
2018. ápr. 28. 20:14
 39/64 anonim ***** válasza:
75%
hát kedves kérdező én úgy kibas ztalak volna mint macskát sz arni bent volt már a farka és azt mondod hogy ez gyors? hát te hülye vagy :D
2018. ápr. 28. 20:22
 40/64 A kérdező kommentje:

#38. nem is volt jó, nem is "bírtam", nem is beszélek róla olyan természetességgel, mint a 3 szexes lány, nem is ezt tartom "normális" ismerkedésnek, ezért írtam ki a kérdést.

#39. mondtam màr előtte is neki, ebben a helyzetben, abban a pillanatban magával ragadott.

2018. ápr. 28. 20:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!