Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindent elrontottam ha egy jó csajjal csak barátkoztam?
Vissza lehet ezt fordítani párkapcsolat irányába?
Figyelt kérdés
Teljesen azt hittem hogy haverkodik, mókamester vagyok, ezért kereshette a társaságomat. Sokat hülyültünk, beszélgettünk, szerintem barátilag. Előfordult hogy meglökte a vállamat meg ilyesmi ahogy a srácok szokták. Így más eszembe se jutott. Az igaz hogy megfordult a fejemben hogy milyen jó lenne egy ilyen szuper csaj barátnőnek, de nem akartam újra beleesni a reménytelen szerelmes szerepbe (már többször előfordult) így gyorsan elhessegettem a dolgot.
Egy jó haverom (aki mindig rendes és őszinte volt velem, soha nem csalódtam benne) mondta, milyen nagy hülye is voltam, hogy nem léptem a csajnál amíg lehetőségem volt rá. Állítólag benne lett volna velem egy kapcsolatban ha léptem volna felé. Most a haver elhívta egy randira mert ezzel azt gondolta nekem nem kell a csaj, szabad a terep.
Van innen visszaút?
2018. márc. 21. 17:17
1/9 anonim válasza:
Innen már nincs visszaút. De adott valami konkrét jelet a csaj, hogy többet szeretne tőled, mint barátság? Nem a haverral kell megüzenni, hogy ő benne lett volna többen, hanem neked kellett volna közölnie, bármivel, hogy szeretne veled kapcsolatot.
2018. márc. 21. 17:21
2/9 A kérdező kommentje:
Nem jelzett sehogy. Ütögette a vállamat amikor nevettünk valamin meg ilyesmi. Ilyen férfias-baráti dolgok. De női intimitást nem éreztem felőle. Azért is voltam biztos hogy a humoros természetem miatt hülyül velem. Kapcsolati dolgokról nem is volt szó, még poén szinten sem.
2018. márc. 21. 17:26
3/9 anonim válasza:
Hívd el te is gyorsan! Talán egy halvány esély még van, hogy téged választ a másik helyett.
2018. márc. 21. 17:29
4/9 anonim válasza:
Akkor ne is sajnáld, hogy nem jött össze. Aki képtelen arra, hogy kifejezze azt amit szeretne, jelen esetben egy pasitól, azaz tőled, az még nem készült fel egy komoly kapcsolatra.
5/9 anonim válasza:
Neked kellett volna megtenni az első lépést
6/9 anonim válasza:
Nyilvánvalóan azt várta, hogy te fogsz lépni felé férfiasan...
2018. márc. 21. 17:30
7/9 anonim válasza:
Egy próbát megér.
Hívd el gyorsan!
2018. márc. 21. 17:53
8/9 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy várj egy picit, hátha összejönnek a barátoddal. Elhiszem, hogy rossz, de egy kis reményért ne kockáztass egy olyan barátságot, ami régóta tart és jól kijöttök. Ha nem lesz semmi, mond el neki amit itt, kivéve, hogy a barátod mit mondott, kiegészítve azzal, hogy féltékeny voltál amikor elhívott és talán csak akkor vetted eszre/bántad a tökéletlenséged igazán
2018. márc. 21. 17:59
9/9 anonim válasza:
Nem adott füstjelet vagy valamilyen fingjelet, hogy bejössz neki? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!