Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam azzal, hogy 2. randin lefeküdtem vele? Könnyűvérűnek tart? N23 és F29
2 randink volt, az első 4 órás, a második 6 órás.
Az elsőn volt ital, séta, gyros és hazakísért. Közben chateltünk és írta, hogy már nem "16-20" éves, hogy mindig csak padon üljön, nála gyorsabban mennek a dolgok, 2. randin szeretne megcsókolni. Azt írtam, ha olyan a pillanat, hogy megvan az összhang, megcsókolhat.
A második randi kèsőbb kezdődött a megbeszéltnél, miattam, közbejött nekem egy külső körülmény. Ezt megértette, elment edzeni. Edzés után elém jött, de szólt, hogy be kell ugrani ledobni a cuccát otthon. Ezért ez volt a sorrend, mert az edzőterméhez én lakom közelebb. Ő kérdezte lent megvárom-e, vagy felmegyek. Azt mondtam felmegyek vele. Ott felajánlotta, hogy főzzünk együtt nála vacsorát. Volt hozzá kedvem, belementem. Elmentünk bevásárolni hozzávalókat. Főzés előtt megcsókolt, főzés közben egymáshoz értünk többször is. Ettünk gyertyafényben. :D 2 dl bort ittam.
Viccelődtünk, elvoltunk.
Sokat csókolóztunk, bedőltünk az ágyába, fehérnemüre vetkőztetett és alsógatyára vetkőzött. Nagyon kívántuk egymást. Ő elkezdett ujjazni, én elég passzív voltam végig, mondtam, hogy nekem ez még korai. A farkára tette a kezem, akkor megsimogattam pár másodpercig ez lehetett kb 2 x .
Végül kb. 3 x belém hatolt, alkalmanként fél percre. Ekkor is nagyon passzív voltam, csak feküdtem a hátamon. Többször is mondta, hogy hoz gumit és csináljuk kutyába, hisz elárultam neki, hogy az a kedvenc pózom. Ebbe nem mentem bele. Kérte, hogy kényeztessem a számmal, ezt sem tettem. Egyikünk sem ment el, nem "hagytam" addig. Feladta a próbálkozást, mondta, hogy hazavisz kocsival. Már az elején megbeszéltük, hogy nem alszom ott.
Kitaláltam, hogy beveszem a 72 órás esemény utáni tablettát, hogy ne kelljen aggódnom amig meg nem jön. Másnap elkísért orvoshoz és kifizette a gyógyszerem.
Csókkal búcsúztunk, kérte, hogy írjak neki minden rendben van-e.
Másfél nap múlva írtam, beszéltünk kicsit, írta, hogy sok a munka.. utána hazament vidékre a 4 napos ünnepre. Kevesebbet ír, bár előre szólt, hogy otthon sok dolga lesz (még mielőtt "lefeküdtem" vele.)
Többször mondta, hogy mivel közel 30, nála gyorsabban mennek a dolgok, szexuális téren ismerkedéskor.
Viszont, azt is mondta, hogy volt egy lány, aki első randin "szex volt meg minden", később belőle kapcsolat lett, de a lány más fiúkkal is olyan volt és megcsalta őt...
Ezek alapján elrontottam, hogy második alkalommal ennyit engedtem neki?
Számomra ez korai lenne, DE mindenki maga dönti el, mennyit akar várni, meg eléggé szitufüggő. De ez... Egyszer hagytad magad, aztán mégsem, majd megint, végül senkinek nem lett jó... :DDD Ezek után nem túl esélyes, hogy keresni fog, máskor döntsd el, mit akarsz. Ha meg szerinted túl gyors a tempó, akkor tisztázd le jó előre (ahogy a srác is tette), és ne az ágyban húzd az agyát (már nekem fájt olvasni ezt a sok kínlódást :D).
24N
Vadidegen ovszer nelkul
Gratula ugyes
Szerintem is könnyen elmehetett a kedve ettől a félig meddig szextől. Meg azok alapján, hogy te sokszor csak feküdtél és nem csináltál semmit, azt gondolhatja hogy nem nagy élmény veled az ágyban. Másrészről ha ettől elmegy a kedve és eltűnik, ennyit is ér.
Szerintem rendes volt tőle, hogy fizette a gyógyszert és utána még mondta is, hogy írj ha minden rendben van. Ha annyira csak a szexre menne és lesz*rna, akkor annyit se mondott volna hogy bukk. Kiváncsi leszek, mi lesz a folytatás :D
Kicsit off: Szóval felnőtt férfiak csak és kizárólag óvszerban szexelnek? Nekem ez új mert a felnőtt férfi ismerőseim közül kb. egyik sem szexel gumival elmondásuk szerint mert utálják mint a szart és nem élvezik.
Ahogyan mártogatástól sem lesz terhes senki. Terhes akkor lesz valaki legnagyobb valószínűséggel, ha közvetlenül a méhszájához lövellnek 10 millió életképes spermát, de még akkor sem 100%. Épp úgy ahogy a nemi betegségek sem túl gyakoriak két, nem éjszakai, hedonista életet élő, 1000 partnert maga mögött tudó ember között mint ahogyan azt itt beállítják.
Ha nem így lenne akkor már minimum 5-szörös apuka lennék és kankótól kezdve a szifiliszen át az HIV-ig mindennel kellett volna kezelni. Mégsem így van.
Gyakoris baromság és félelemkeltés mint a legtöbb itteni hasonló kérdésben felmerülő válasz. Kezdve a dohányzás, szex, fogamzásgátlás, randik, alkohol, ecetera... témakörökben.
#14 Látom,átjött a lényeg..
Nem akarsz összejönni a kérdezővel?Szerintem jól megértenétek egymást.
És honnan tudod, hogy akivel éppen randizol, az nem hordoz semmilyen betegséget?
Két ismeretlennél pedig, akik éppen most jönnek össze, KÖTELEZŐ az óvszer, ha d..gni akarnak.
Tartós kapcsolatban nem kell óvszert használni, ha már jó ideje együtt van a két fél és tudják egymásról, hogy mind a ketten egészségesek.
“Viszont, azt is mondta, hogy volt egy lány, aki első randin "szex volt meg minden", később belőle kapcsolat lett, de a lány más fiúkkal is olyan volt és megcsalta őt...”
Egyet jegyezz meg: aki előítéletes, az primitív. Intelligens emberek nem az alapján választanak párt, hogy mikor van szex, mert tudják, hogy nem ez számít. Ez a kiemelt rész különösképp bugyuta, mert pl én olyan lány vagyok, akinek voltak egyéjszakásai, de soha nem csaltam meg senkit, mert gerinctelen dolog. A vőlegényemmel úgy ismerkedtem meg, hogy egyéjszakás miatt találkoztunk, aztán egymásba szerettünk és az első jó szex igazából hatalmas pozitívum is volt :D Szóval ne agyalj ezen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!