Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elrontottam egy srác kezdemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam egy srác kezdeményezését, most sokkal félősebb. Próbáljak meg én? Nem gáz ha egy nő kezdeményez? 20L

Figyelt kérdés

Másfél éve ismertem meg egy srácot közös baráti társaságon keresztül. Én akkor kapcsolatban voltam, de idén nyáron szétmentünk. Körülbelül 1 hónapja mióta nyitottabb szemmel járok elkezdett tetszeni a srác, hétvégente mindig egy helyre járunk iszogatni a barátokkal. Jókat beszélgetünk, jól elvagyunk.

Egyszer bepróbálkozott nálam, mert mikor kettesben maradtunk és beszélgettünk megfogta a derekam és percekig simogatta a hátam. Én örültem neki de nagyon szokatlan volt, a szakítás óta semmilyen testi kapcsolatom nem volt így kicsit megijedtem és nem túlzottan sikerült viszonoznom ezt... Nagyon bánom. Azóta találkoztunk többször is, látom rajta hogy kicsit félénkebb, megszeretném mondani neki hogy én voltam a hülye és nem akartam elutasítani.

Múlthéten a közös barátunk beszélgetett vele, kiderítette hogy én is tetszem neki, ez megdobta az önbizalmam és ráírtam facebookon is, hogy mikor látom legközelebb. Kicsit félősnek, zárkózottnak tűnik. Szeretném ha újra ott tarthatnánk ahol én legutóbb elrontottam.

Én 20 éves vagyok, ő 29.

A többiek szerint nem nagy csajozógép, a másfél év alatt én se láttam még nővel.

2017. nov. 27. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
8%
Most no, vagy L vagy?
2017. nov. 27. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
Remélem, férfival már láttad. Na ezért nem kezdek 20 éves pitsákkal, mert agyi szintjük 5 év körül mozog.
2017. nov. 27. 14:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb alakíts ki olyan helyzetet ahol kettesbe maradsz vele és kérdezd meg hogy az a múltkori azt jelentette e hogy érdeklődik irántad mert ha igen ez az érdeklődés kölcsönös. Csak tisztán kerülő kérdések meg célzások nélkül. Szerintem nincs ezzel semmi gond szóból ért az ember.
2017. nov. 27. 15:05
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

# 2/2 Azért, nem mind ilyen:) Negyven felett is találkoztam olyan 18 évessel, aki elém állt és kijelentette, kellesz és kész, nincs ellenkezés.

A kérdező meg még mindig nem tuti benne, tényleg kell-é neki a pasi.

2017. nov. 27. 15:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Egy hónap után ne ugorjál.már bele egy másik férfiéba, hagyj idöt elengedni az elözöt.
2017. nov. 27. 15:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Te meg kérlek tanuld meg értelmezni a szöveget. Leírtam, hogy nyáron szakítottunk. Kb 1 hónapja járok "nyitottabb szemmel", azaz kb 1 hónapja kezdtem azt érezni, hogy túlléptem. Hagytam 5 hónapot a szakítás után ne aggódj.
2017. nov. 27. 17:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Mit akarsz egy nyuszitól?

Másik kérdés: Mit akarsz egy majd 10 évvel idősebb pasitól? Még csak egy kislány vagy, ne játszd a nőt,mert nem fog jól állni.:)

2017. nov. 27. 18:51
 8/9 opened paradise ***** válasza:
Nyugodtan próbálkozz,ha akarsz tőle valamit.
2017. nov. 27. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Van egy nő, aki tetszik, ezért a szemébe néztem és mosolyogtam rá, hogy egyértelmű jeleket küldjek neki. Lehet, hogy vette is a jeleket és próbált kezdeményezni, mert valahányszor összefutottunk kedves volt és megérintette finoman a nyakam, megsimogatta a vállam. De nem mertem megszólítani. Lehet, hogy elrontottam azzal, hogy kicsit félénk vagyok vagy esetleg félre értettem? Mert egy ideje már nem jön oda vagy érint meg, hanem csak néz és mosolyog. Lehet, hogy nekem is kellene beszélgetést kezdeményezni? Mik azok a biztos jelek, amikből tudhatom, hogy bejövök neki?
2017. nov. 27. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!