Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam egy srác kezdeményezését, most sokkal félősebb. Próbáljak meg én? Nem gáz ha egy nő kezdeményez? 20L
Másfél éve ismertem meg egy srácot közös baráti társaságon keresztül. Én akkor kapcsolatban voltam, de idén nyáron szétmentünk. Körülbelül 1 hónapja mióta nyitottabb szemmel járok elkezdett tetszeni a srác, hétvégente mindig egy helyre járunk iszogatni a barátokkal. Jókat beszélgetünk, jól elvagyunk.
Egyszer bepróbálkozott nálam, mert mikor kettesben maradtunk és beszélgettünk megfogta a derekam és percekig simogatta a hátam. Én örültem neki de nagyon szokatlan volt, a szakítás óta semmilyen testi kapcsolatom nem volt így kicsit megijedtem és nem túlzottan sikerült viszonoznom ezt... Nagyon bánom. Azóta találkoztunk többször is, látom rajta hogy kicsit félénkebb, megszeretném mondani neki hogy én voltam a hülye és nem akartam elutasítani.
Múlthéten a közös barátunk beszélgetett vele, kiderítette hogy én is tetszem neki, ez megdobta az önbizalmam és ráírtam facebookon is, hogy mikor látom legközelebb. Kicsit félősnek, zárkózottnak tűnik. Szeretném ha újra ott tarthatnánk ahol én legutóbb elrontottam.
Én 20 éves vagyok, ő 29.
A többiek szerint nem nagy csajozógép, a másfél év alatt én se láttam még nővel.
# 2/2 Azért, nem mind ilyen:) Negyven felett is találkoztam olyan 18 évessel, aki elém állt és kijelentette, kellesz és kész, nincs ellenkezés.
A kérdező meg még mindig nem tuti benne, tényleg kell-é neki a pasi.
Mit akarsz egy nyuszitól?
Másik kérdés: Mit akarsz egy majd 10 évvel idősebb pasitól? Még csak egy kislány vagy, ne játszd a nőt,mert nem fog jól állni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!