Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csinos barátnőm nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos barátnőm nem lehet vékony gyenge félős pasiként?

Figyelt kérdés
31 éves vagyok és nagyon félénk pasi vagyok mert nagyon gyenge vékony férfi vagyok. Töbször volt pl.randin olyan hogy sötét volt már és elhagyatottabb helyre nem mertem menni mert az veszélyes és mondtam is a lánynak arra ne menjünk
2018. ápr. 24. 17:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Te csinálod jól. Felesleges arcoskodni ha megtámadnak mert alig van esélyed. Aki támad, az biztos a dolgában létszámfölényben van összeszokott csapatmunkával ,avagy 100% hogy legalább szúró vágó fegyverei vannak. Hadonászhatsz boxoló állásban egy pillanat alatt átvágják a karodat kettőt hármat bordára vagy combartériára szúrnak , a nődet meg viszik vagy kifosztják.

Mezei agresszívra ittasodott beszológatossal felvenni a kesztyűt és keménykedni meg biztos hosszas előzetesben üldögélés lesz a vége meg hosszadalmas tárgyalások és felfüggesztett börtön.

Utcán ha valódi támadás ér,a futás ami hasznos esetleg egy gázpisztoly kézközelben,amivel 2-3 patront fejre célozva kilősz ,avagy gumilövedék de az már necces,avagy spray ,de aztán futás.

2018. ápr. 25. 15:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó: a kérdező jó eséllyel nem Rio de Janeiro külvárosában él.
2018. ápr. 25. 16:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem kell ahhoz olyan messze menni, idehaza is ez a helyzet,csak itt még éles lőfegyverek nincsenek de a kések ott vannak minden támadó eszköztárában.

Aki elkerüli a láthatóan zűrös sötét helyeket és más megoldást keres, akár kerülő ,akár taxi ,az okos ember és nagyobb eséllyel ér egyben haza mint a fejjel a falnak rohanó.

2018. ápr. 25. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!