Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csinos barátnőm nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos barátnőm nem lehet vékony gyenge félős pasiként?

Figyelt kérdés
31 éves vagyok és nagyon félénk pasi vagyok mert nagyon gyenge vékony férfi vagyok. Töbször volt pl.randin olyan hogy sötét volt már és elhagyatottabb helyre nem mertem menni mert az veszélyes és mondtam is a lánynak arra ne menjünk
2018. ápr. 24. 17:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen pasik a randiig sem jutnak el SEMMILYEN nővel. De azért egy nagyon picit vicces a kérdés. Ha nem lenne rossz kedvem, talán el is mosolyodtam volna.
2018. ápr. 24. 18:00
 2/13 anonim ***** válasza:
27%

1. Tanulj meg először értelmes mondatokat írni, szóismétlést mellőzve!

2. Minek akarsz barátnőt? Ha esetleg beszólnak nektek, akkor sírva fogsz hazarohanni anyád szoknyájához?

3. Magadat nem akarnád szembe köpni?

4. Szüleid igazán "büszkék" lehetnek rád.

5. Gyerekedet is ilyen gyáva nyuszinak szeretnéd nevelni?

6. És mi akadályoz meg abban téged, hogy fejlődj, hogy változtass a hibáidon?

2018. ápr. 24. 18:01
 3/13 A kérdező kommentje:
1. Állítólag nagyon helyes arcom van, talán azért jutottam el netről randiig
2018. ápr. 24. 18:06
 4/13 anonim ***** válasza:
na erre kíváncsi vagyok, küldj fotót! 29N
2018. ápr. 24. 18:19
 5/13 anonim ***** válasza:
Lehet, de az 99% ban kifog használni, visszaél a gyenge pontoddal és pokollá fogja tenni az életed. Ha normális a csaj akkor simán elhagy amint kiismert milyen vagy.
2018. ápr. 24. 18:20
 6/13 anonim ***** válasza:
44%

Egy férfi legyen már férfi... én védjelek meg nő létemre ha netalán úgy adódna?!

Emberesedj! Ezt ajánlom barátnő előtt.

2018. ápr. 24. 18:47
 7/13 anonim ***** válasza:
52%

Járjál el edzeni vagy sportolj valamit,ne legyél már ennyire életképtelen.

Sajnáltatod magad,ahelyett,hogy vennél egy nyomorult kondi bérletet.

2018. ápr. 24. 19:08
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
Először inkább küzdősportolni kéne, de valami normális helyen, ahol kesztyűs küzdelem is van, nem csak a levegőbe hadonásztok japán szavakat kiabálva. :D
2018. ápr. 24. 19:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Előző pasim is puhány volt nekem kellett megvédeni hát számomra ez elég gáz és még egyszer ilyen pasit nem szeretnék.
2018. ápr. 24. 19:13
 10/13 anonim ***** válasza:

16 évesen kis srácként én is ilyen voltam és a lányok udvaroltak meg szedtek fel. Aztán férvivá váltam.

31 évesen már neked is illene.

2018. ápr. 24. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!