Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tipikus lúzer pasiként lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tipikus lúzer pasiként lehet sose lesz átlagos vékony barátnőm?

Figyelt kérdés

Egyik válaszoló nagyon jól leírta milyen típus vagyok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

3.A lúzerek: SZTK szemüveg, húzentróger, kilogó kapafogak, pöszeszég, wöld of fálkláft bfajnoki fím, mozaikszavakban beszélés "pvp1 ban unleashed"

2016. aug. 17. 16:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Háta mai Magyarországon az átlagnő nem vékony, döntsd el mit szeretnél, aztán várd a sültgalambot :)
2016. aug. 17. 16:53
 2/15 anonim ***** válasza:
97%

Figyelj, simán tudnál ellene tenni.

Szemüveg helyett viselj lencsét. Ápold le a bőrödet és a hajadat. Menj el fogorvoshoz, hogy hozza rendbe a fogsorodat (bizony, ma már a kapafogak ellen is van csodaszer!). A pöszeség adódhat a fogaidból is. Ha úgy tetszik, kezdj el egy regényt (vagy bármilyen más könyvet) hangosan olvasni + ezáltal fejlődik a szókincsed is és nem fogsz mozaikszavakban beszélni. A wow-ra meg már nem tudok mit mondani. :DD Helyette inkább járj el sportolni, keress barátokat vagy vágj bele egy másik hobbiba.

2016. aug. 17. 16:54
 3/15 anonim ***** válasza:
86%

Én írtam le :) [link] nye he he he

Amúgy sajnos semmilyen sem lesz, hacsak nem futsz bele a saját női verziódba, kocka havernak sikerült, de mint kiderült szakítottak, mert "a csaj csalt a wowba" vagy valami ilyesmi.

2016. aug. 17. 16:54
 4/15 anonim ***** válasza:
34%

"Szemüveg helyett viselj lencsét." - nem mindenkinek lehet, sajnos (kib***a a szeme)

A fogak ellen meg a "csiszojjuk le hogy ne láccon"-t leszámítva tud valamit tenni a nanyszerű magyar egészségügy?

A wowot viszont elhagyhatná, az már tényleg lúzerség, ráadásul tudatos lúzerség!

2016. aug. 17. 16:56
 5/15 anonim ***** válasza:
3# Kíváncsi lennék, hogy te melyik csoportba tartozol, ha már egy ilyen kipattant a fejedből. :D
2016. aug. 17. 16:56
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

4# Lehet, hogy ő éppen viselhet lencsét. Vagy ha mégsem, akkor váltson egy olyan szemüvegre, aminek nem vastag, sötét a kerete. Az a legjobb, ha nem is keretes, csak a lencsék vannak ott. :DD

Nem tudom, hogy nálatok ez hogy megy. Nálunk, Felvidéken, nagyon szépen helyre tudják hozni a fogakat az orvosok és még az átlagember is képes megfizetni. :)

2016. aug. 17. 16:58
 7/15 anonim ***** válasza:
21%

Ja, hát ott azért jobb minden, mint itt. Jelenleg "szlovákia" néven futó dicső Felvidék is jobb mint idehaza, mert a jó öreg Slotákoknak jobb/erősebb politikusai vannak, mint nekünk. Azért Mecsiár, Slota, Fico nem egy törpe Orbán vagy egy ideggyenge ripacs Gyurcsány.

2016. aug. 17. 17:03
 8/15 anonim ***** válasza:
23%
7# Igen, ebben egyetértek. Mindig hüledezek, amikor a híreket olvasom, hogy mi megy nálatok. Olyan hihetetlen, hogy az országot pár év leforgása alatt mennyire tönkre tudják tenni az emberek.
2016. aug. 17. 17:06
 9/15 anonim ***** válasza:
15%

Sajnos a nép is benne van vastagon. Egy normál országban ilyenek, mint Viki, Fletó, Fodor, Semjén, Rogán stb. el lennének űzve.

Sok hülye meg azt hiszi, hogy majd a bezzeg a "Jobbik" az mennyivel jobb, meg más. Szart. Ugyanúgy a régi fideszesek menekülőpártja lesz majd adott esetben, mint régen a fidesz volt az öreg MDF/Kisgazda politikusoknak mikor azokat szétverte. Nincs itt már remény, és ezt a szíve mélyén tudja mindenki, még a politikusok is, ezért nincsenek is vérre menő küzdelmek a kormányzásért az ellenzéknél. Jó nekik ez így, nincs felelősség. A kormáy meg "utánam a vízözön!"-re játszik.

2016. aug. 17. 17:09
 10/15 anonim ***** válasza:
78%

Miért lúzerség az MMORPG?

Én 24 éves lány vagyok, és szoktam játszani mmo-val, csúnya sem vagyok, van barátom és fiúhaverjaim is.

Nem egy játéktól lesz valaki balek!

2016. aug. 17. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!