Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A vékony nők elérhetetlenebbek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékony nők elérhetetlenebbek mint a ducik egy átlagos pasi számára?

Figyelt kérdés
2016. márc. 4. 08:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
36%
Én is átlagos pasi vagyok, nekem is tanácsolták és én is csak tanácsolni tudom neked, hogyha van önbizalmad és minden rendben van belül, tehát nem vagy ketyós, etc... Akkor nem lesz nehéz olyan barátnőt találnod, aki bejön neked :) Tehát akkor simán összejöhet 1 vékony nővel is a dolog.
2016. márc. 4. 08:26
 2/15 anonim ***** válasza:
Igen,mert jó sokan közülük el vannak ájulva maguktól és akkorák az igények,mint a ház.Viszont duci nőkben is van ilyen,szóval ez inkább személyfüggő.
2016. márc. 4. 08:47
 3/15 Noren1989 ***** válasza:

Nem. Csupa vékony barátnőm volt, és eléggé átlagosnak mondanám magam. Ami extra van bennem, az nem derült ki elsőre ;)

26/F

2016. márc. 4. 09:50
 4/15 anonim ***** válasza:
Mit jelent az átlagos pasi?
2016. márc. 4. 10:27
 5/15 anonim ***** válasza:
Hmmm, úgy tűnik a fotel harcosok le pontoztak engem :(
2016. márc. 4. 10:31
 6/15 anonim ***** válasza:
persze, mert a vékonynak jóval több pasi próbálkozik, mint a duciknál. Mivel nagyobb a választék, talál jobbat az átlagosnál.
2016. márc. 4. 10:44
 7/15 anonim ***** válasza:
*vékonynál:D
2016. márc. 4. 10:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Az átlagos pasi férfi szemmel talán az aki nem olyan jóképű, hogy a nők hármasával csorgassák a nyálukat érte, de nem is olyan akire azt mondanák sokan, hogy csúny. A kérdéshez annyit tudok mondani, hogy én átlagosnak vagy talán kicsit fölé lőném be magam. Jóníhány lány próbálkozott már nálam, de szinte az összes jócskán túlsúlyos volt. Ők sem dagi srácot kerestek, hanem külsőre jobbat. A vékony nő kelendőbb, ő tud akár válogatni is az őt nyaggató kanok közül. Egy duci már nem rendelkezik akkora rajongó táborral és talán hamarabb sikerrel jársz nála. De ugye a duci nőnek is lehet, hogy olyan jóképű pasik az igényei mint amiket a vékony is megkaphat.
2016. márc. 4. 10:48
 9/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez, hogy a vékony vagy a duci nő a jobb, nagyon nagy általánosítás.

Pont nemrég vitatkozott két férfi kollégám arról, hogy szerintük melyik nő a jobb. Az egyiknek a vékony nők, tetszenek, a de a nagyon vékonyak (kis mell, kis fenék, stb. ) A másiknak pedig a ducibb lányok.

Emberfüggő az egész. Eleve kérdés, hogyha van egy srác, annak a vékony vagy a ducibb lányok jönnek be?

2016. márc. 4. 11:05
 10/15 anonim ***** válasza:
9. a srácok nagyrészének a vékonyak, nem a ducik.
2016. márc. 4. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!