Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tipikus lúzer pasiként lehet sose lesz átlagos vékony barátnőm?
Egyik válaszoló nagyon jól leírta milyen típus vagyok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
3.A lúzerek: SZTK szemüveg, húzentróger, kilogó kapafogak, pöszeszég, wöld of fálkláft bfajnoki fím, mozaikszavakban beszélés "pvp1 ban unleashed"
De te "nyomatod" 1-2 órát szombat délelőtt amíg fő a babgulyás, ők meg napi 6 órát minimum...
11-es, volt olyan időszak amikor konkrétan a gép előtt éltem.
Ettől nem lesz senki rosszabb.
Kérdező, nem hiszem, hogy olyan nagy baj lenne veled, csak hagyd el a hózentrógert, és fejezd ki magad értelmesen, ha pvp-ről beszélsz! :D
SZTK szemüveget le lehet cserélni normálisan kinézőre, hózentrógert a világ legegyszerűbb dolga lecserélni sima gatyára övvel, kapafog nem gáz, nekem is az van mégis van pasim, de amúgy fogszabályzóval orvosolható, pöszeség aranyos, wowhoz nem értek, de dotás mozaikszavakban szeretek beszélni :D
Kicsit szedd össze magad, és simán lehet csajod. Ne csak kifogásokat keress, az ilyen hozzáállás tényleg taszító.
Szigetszentmiklósi Torna Klubnak mi köze a szemüveghez? 😅😜
Neked éleded nem lesz, amíg nem vagy képes a problémamegoldásra egyedül!
Ha szeretnél valamit, akkor járj utána, tanulj, tervezz, dönts, és tedd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!