Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nőnek elnézzük ha túlsúlyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek elnézzük ha túlsúlyos, félénk, szüleivel él, nem humoros, de egy férfinál nem fogadjuk el ezeket?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 24. 17:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
25%

Egy minőségi férfi tuti nem,én sem.

Dagadt már kizáró tényező,az,hogy otthon lakik az nem érdekel én vagyok a férfi nekem kell külön lakásba laknom.

Félénk nálam ez is gáz,mert azt szeretem ha a nő egy gátlástalan k_va az ágyba aki garatra akár leveszi,plusz tudja mit kell csinálni.

Tehát kérdező lehet talál egy alacsony piaci értékű nő valamilyen palit,akinek mindegy csak luk legyen de az olyan is lesz az a pali.

Egy minőségi férfi mindig is minőségi árút(nőt) vár el.

Nekem is olyan tesztjeim vannak,hogy nehéz átjutni rajtuk,kőkeményen tesztelem a nőt,és a 95% bukik is szépen rajta.

Egy önmagára igényes piacképes férfinek hatalmas elvárásai és szűrői vannak.

2018. ápr. 25. 10:44
 32/32 anonim ***** válasza:
Egy Jalandhar jo ez a fajta no, tobbre nem. Nem a tulsuly a baj, hanem a tobbi. Ugyanilyen ferfi is csak akkor van elfogadva, ha ki tudja fizetni a nok figyelmet, ennyi.
2018. ápr. 28. 07:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!